Amazon (официјална тема)

• Креатор на темата Гоццццце
  • Време на започнување

HGD

Член од
16 септември 2005
Мислења
315
Поени од реакции
14
Се погодило да имате исти лаптопи со дечкиве што крадат!?
-Зезам...се случува, но лошо е што нерви се кинат додека не помине одреден период за refund..

ПС - Нема да биде последен, верувај!

Член од
3 март 2010
Мислења
656
Поени од реакции
444
добро бе уште се мачите на мтурк, не ви здосаде бадијала да кисните со македонски не се вадат треба прокси да користиш со американска ај пи адреса и пак ке ти ја затворат сметката прашање на време е , да извадиш пари не можиш освен со пријател од америка, повеќето продавачи скапо доставуваат, ко ке видиш се е џабе, јас кога ми го затворија американскиот се откажав ама до ден денес си шоповав со парите, а она копилето ибеј и други останати американски страни ми собраа неколку илјади евра за две години, штета што таму нема туркирање

Samurai Jack

Penspinner
Член од
15 април 2012
Мислења
3.660
Поени од реакции
8.669
добро бе уште се мачите на мтурк, не ви здосаде бадијала да кисните со македонски не се вадат треба прокси да користиш со американска ај пи адреса и пак ке ти ја затворат сметката прашање на време е , да извадиш пари не можиш освен со пријател од америка, повеќето продавачи скапо доставуваат, ко ке видиш се е џабе, јас кога ми го затворија американскиот се откажав ама до ден денес си шоповав со парите, а она копилето ибеј и други останати американски страни ми собраа неколку илјади евра за две години, штета што таму нема туркирање
Боље би седел на мтурк отколку на фејсбук.

Член од
3 март 2010
Мислења
656
Поени од реакции
444
тука си во право,
сега баш пробав некако да ги префралм 30 долари од банираната сметка ама нема шанси не се влегва во акоунт трансфер

Samurai Jack

Penspinner
Член од
15 април 2012
Мислења
3.660
Поени од реакции
8.669
тука си во право,
сега баш пробав некако да ги префралм 30 долари од банираната сметка ама нема шанси не се влегва во акоунт трансфер
Епа затоа најдобро е да си ги префрлаш предвреме, ја никогаш не сум оставил сума над 10$ да ми стои на мтуркот, одма ги префрлам на гифт картицата...

FeliXxX

Нинџа
Член од
27 април 2010
Мислења
808
Поени од реакции
282
Ако има некој реселер од амазон.ком за купување на облека со ефтин или без шипинг ке го молам да постира или у пп да ми прате...имам и јас мн реселери може да си разменеме :)

FeliXxX

Нинџа
Член од
27 април 2010
Мислења
808
Поени од реакции
282
Ако има некој реселер од амазон.ком за купување на облека со ефтин или без шипинг ке го молам да постира или у пп да ми прате...имам и јас мн реселери може да си разменеме :)

FeliXxX

Нинџа
Член од
27 април 2010
Мислења
808
Поени од реакции
282

Seniorita

џм..
Член од
11 април 2011
Мислења
1.344
Поени од реакции
681
UxCell ман ..ама претежно за женски е :)

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Зашто не купувате преку amazon.co.uk? Многу поевтино и дупло побргу стигаат пратките. За Европа од таму се купува имаат и низ други држави .es .de .it...

Kajgana Shop

На врв Bottom