Samurai Jack
Penspinner
- Член од
- 15 април 2012
- Мислења
- 3.660
- Поени од реакции
- 8.669
Добар и евтин реселер за дигитални камери ?
We're sorry. This item can't be shipped to your selected destination. You may either change the shipping address or delete the item from your order by changing its quantity to 0 and clicking the update button below. Learn more
Боље би седел на мтурк отколку на фејсбук.добро бе уште се мачите на мтурк, не ви здосаде бадијала да кисните со македонски не се вадат треба прокси да користиш со американска ај пи адреса и пак ке ти ја затворат сметката прашање на време е , да извадиш пари не можиш освен со пријател од америка, повеќето продавачи скапо доставуваат, ко ке видиш се е џабе, јас кога ми го затворија американскиот се откажав ама до ден денес си шоповав со парите, а она копилето ибеј и други останати американски страни ми собраа неколку илјади евра за две години, штета што таму нема туркирање
Епа затоа најдобро е да си ги префрлаш предвреме, ја никогаш не сум оставил сума над 10$ да ми стои на мтуркот, одма ги префрлам на гифт картицата...тука си во право,
сега баш пробав некако да ги префралм 30 долари од банираната сметка ама нема шанси не се влегва во акоунт трансфер
UxCell ман ..ама претежно за женски еАко има некој реселер од амазон.ком за купување на облека со ефтин или без шипинг ке го молам да постира или у пп да ми прате...имам и јас мн реселери може да си разменеме
не пракат ман..има ли некој порачувано у последно време од уксел?UxCell ман ..ама претежно за женски е