I
IBIZA SOUND
Гостин
gi vidi li sega slikiteТајна ли се сликите? Ако не, би било убаво да се видат фотографии од внатрешноста.
ete sensei ja najdi starata tema i tamu imam okolu 10 sliki staveno
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
gi vidi li sega slikiteТајна ли се сликите? Ако не, би било убаво да се видат фотографии од внатрешноста.
a ti ako ne go izdrkas na Makedonija spermata vmozok ke te mavne, pa ke nastane familijarna tragedija.
gi vidi li sega slikite
ete sensei ja najdi starata tema i tamu imam okolu 10 sliki staveno
проста работа , оваа влада место да даде некоја пара да го истражат повеќе рудникот , да види колкав потенцијал има , тие го даваат под концесија то ест си ги дават парите под концесија .... па нека инвестират некоја пара нека го средат рудникот ем народ ќе се вработи ем , парите ќе останат во државата
извини дечко,владата е зафатена со реформи,да не сакаш целиот кабинет да се пресели со шлемови и чекани да трага по непознатото богатство ??
Чим биле Американци, испитувале и си заминале, чим не се задржале, значи немало нешто битно...
незнам што да мислам![]()
И да сака не може да влезе, затрупан е одамна.Не влевај без опрема-има арсен.
И да сака не може да влезе, затрупан е одамна.
![]()
Последен пат диви истражувачи со одредено количество собрани минерали беа фатени во 2009 година. Четворицата германски и двајца унгарски државјани беа фатени од локалната полиција како вршат ископување, собираат минерали и кристали од рудникот и ги складираат во комбе со германски регистарски таблички. Во комбето беше пронајдена руда тешка 400 килограми. Копачите тврдеа дека минералите им биле потребни за научноистражувачки цели, иако престојот во Македонија им бил туристички и немале дозволи за вршење геолошки истражувања.