ALL STAR 2009

• Креатор на темата Креатор на темата Cayman
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Eдноставно нели, КОБИ БРАЈАНТ, НАЈДОБАР!

Што се замислува бе тој.. право сељачиште ,се утепа од шутирање ,може е еден од најдобрите но тоа не му дава за право да си мисли дека е све тоа ради него.. Секојга година го глеам како форсира.. само за да земе награда.. Ебате клошарот :D

ако не беа шеки и паул, утакмицата беше ко евролига да гледам сите само фати шутни

Незнам дали е тактика или до карактерот на поединците али Западот пак изигра многу клошарски. Ова е ревијален натпревар а тие ми играат одбрана и прават фаули за разлика од Истокот кои немаа одбрана и играа за око. Некако сум разочаран заради тоа а најмногу за тоа што Истокот го пуштаа Шек да прави што сака а Хауард не успеваше да мрдне и да ја игра играта.

Абе овој Коби преку *** ми е веќе...Ај ќе одам тмау да бидам МВП,ауууу не го поднесувам!:tapp::tapp:

Абе овој Коби преку *** ми е веќе...Ај ќе одам тмау да бидам МВП,ауууу не го поднесувам!:tapp::tapp:
Дали нас ни е гајле што не го поднесуваш најдобриот играч на денешницата?

Тое е мое мислење.Бил веќе МВП,па нека остави МВП да биде Пол,или некој друг.И сега мисли нај јак е:pos2:
Dete ti stvarno znaes da provociras,ke te bide za kosarkar vo idina tebe....razbiram te,od vcera pocna da pratis i treniras sport...spored tebe Pol trebalo da bide mvp ok ama pak si e samo tvoe mislenje! drugite ne se slozuvaat so toa,Pol sinoka odigra maestralno ali toa e toa....i nema vrska koj bil mvp na eden revijalen natprevar,so se zamaras tolku...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom