Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
http://www.ebay.com/itm/131714106305?_trksid=p2057872.m2749.l2649&ssPageName=STRK:MEBIDX:IT стигна за 7 дена-880 денариНе дека немам искуство со али експрес, али ај некои од уште повеќе упатените членови нека даде мислење за чудово![]()
задоволен си од usbvo? колкава брзина крева?http://www.ebay.com/itm/131714106305?_trksid=p2057872.m2749.l2649&ssPageName=STRK:MEBIDX:IT стигна за 7 дена-880 денари
Малку ми е тешко да утврдам, колекција на музика од 25 гига ја префрли за 15тина минути. Првин почна со 40мб во сек, потоа падна на 25мб во сек. Пробав со h2testw и не ми ја дава опцијата write+ verify. Ако знаеш како или некое друго програмче кажи ќе постирам резултати.задоволен си од usbvo? колкава брзина крева?
Малку ми е тешко да утврдам, колекција на музика од 25 гига ја префрли за 15тина минути. Првин почна со 40мб во сек, потоа падна на 25мб во сек. Пробав со h2testw и не ми ја дава опцијата write+ verify. Ако знаеш како или некое друго програмче кажи ќе постирам резултати.
Инаку да задоволен сум. Супер зделка, кај нас се двојно поскапи.
Како мене е, значи FATFAT или NTFS е?
Како мене е, значи FATКое е подобро?
Oва е FAT32, супер си брка работа а и екстра цена има. За ова се подлажав затоа што Sandisk ептен беа испофалени како бренд на lifehacker и стои дека има Lifetime guarantee и бидејќи ми е за back up сакав да се потпрам на добар брендХехеNTFS е подобро, те прашувам затоа што и јас порачав едно 32гига ми стигна еxFAT и беше толку багнато што не ми даваше ни да го форматирам, со што не пробав, ништо не помагаше, не ми даваше да пренесам поголем фајл од 2гига
нормално заврши во канта
![]()
е па форматирај го во NTFS, затоа што на FAT32 максимална големина на фајл е 4GB. Ако планираш да ставаш HD филмови нема да може да ги копираш.Oва е FAT32, супер си брка работа а и екстра цена има. За ова се подлажав затоа што Sandisk ептен беа испофалени како бренд на lifehacker и стои дека има Lifetime guarantee и бидејќи ми е за back up сакав да се потпрам на добар бренд
Имам друго за филмови ова е за бек ап. Фала ти што ми појасни сепаке па форматирај го во NTFS, затоа што на FAT32 максимална големина на фајл е 4GB. Ако планираш да ставаш HD филмови нема да може да ги копираш.
Официјално нарачките од Кина стигнуваат во Македонија ама во пошта ги губат објави Вест аман кога ќе стапи на сила тоа либеразицијата доста пратки ми украдоа.
Ау лошо до тогаш може од али да престанат да праќат кон Македонија заради голем процент не добиен пратки.Од кога почна да се развива интернет трговијата во МКД 2013-2014 почнаа да ги присвојуваат да не речам крадатлиберализација 2020
![]()
Ау лошо до тогаш може од али да престанат да праќат кон Македонија заради голем процент не добиен пратки.