Конфигурацијата е јака ама свети ко новогодишна елка ебате...Моделот е M17X a цената е околу 1600 евра, i7 3.3GHz, 6 гига рам, GTX 660M, 17 инчен 3д екран, 1 тера хард:
http://www.dell.com/uk/p/alienware-m17x-r4/pd
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Конфигурацијата е јака ама свети ко новогодишна елка ебате...Моделот е M17X a цената е околу 1600 евра, i7 3.3GHz, 6 гига рам, GTX 660M, 17 инчен 3д екран, 1 тера хард:
Конфигурацијата е јака ама свети ко новогодишна елка ебате...
Моделот е M17X a цената е околу 1600 евра, i7 3.3GHz, 6 гига рам, GTX 660M, 17 инчен 3д екран, 1 тера хард:
Тоа си е ствар вкус мене ми е ептен кичерај. Јас преферирам нешто вакво, ем боље конфигурација (нема 3d екран ама не ни ми треба искрено), ем црно прибрано, ем 400 евра поевтино. Баш сеа се мислам меѓу гејмерски лаптоп и workstation зашто цената е иста само што овој има гејмерска графика, а овој послаба ама quadro или firepro што треба да е боље за CAD...Баш ѕверски изглеа, поготово у темница, али можеш и да му ги изгасиш светлата скроз или да си бираш што да свети а што не ако ти сметаат![]()
Тоа си е ствар вкус мене ми е ептен кичерај. Јас преферирам нешто вакво, ем боље конфигурација (нема 3d екран ама не ни ми треба искрено), ем црно прибрано, ем 400 евра поевтино. Баш сеа се мислам меѓу гејмерски лаптоп и workstation зашто цената е иста само што овој има гејмерска графика, а овој послаба ама quadro или firepro што треба да е боље за CAD...
Таа цена си го купил, или таа цена го продаваш? (доколку го продаваш)
Јасно ми е тоа ама нивните продукти никад не биле мој стил, поготво не да плаќам плус за нешто такво и за брендот. За безпари секако нема да му речам неДа кичерај е ако го стаиш у сите бои, али моеш да си напраиш ептен дискретна колор шема. Сепак Alienware се познати по визуелните ефекти на нивните производи, на све ставаат осветлување, од слушалки до десктоп машини, сеа на најновата верзија на Alienware command center можеш и да си наместиш различна колор шема за секоја игра посебно.
Прашање на вкус си е. Изгледа кичерајски ако го направиш све ми боје лепо стоје, али елиените може да се прилагодат и да бидат навистина кул.Тоа си е ствар вкус мене ми е ептен кичерај. Јас преферирам нешто вакво, ем боље конфигурација (нема 3d екран ама не ни ми треба искрено), ем црно прибрано, ем 400 евра поевтино. Баш сеа се мислам меѓу гејмерски лаптоп и workstation зашто цената е иста само што овој има гејмерска графика, а овој послаба ама quadro или firepro што треба да е боље за CAD...
Па добро де и јас истото го реков и си додадов дека коа би купувал би купил нешто поефтино со истите/подобри перформанси и без неонки, вонземјани, издуви и елки новогодишни за поефтини париПрашање на вкус си е. Изгледа кичерајски ако го направиш све ми боје лепо стоје, али елиените може да се прилагодат и да бидат навистина кул.
Па добро де и јас истото го реков и си додадов дека коа би купувал би купил нешто поефтино со истите/подобри перформанси и без неонки, вонземјани, издуви и елки новогодишни за поефтини париЗа мене е стално Цена/Перформани и практичност >> Изглед
Он си го добил ко награда што е топ