Alice in Chains

Goddess of Chaos

Nixe Nox
Член од
16 август 2005
Мислења
6.250
Поени од реакции
229
Веб-сајт
nixe-nox.blogspot.com
Ок познати ви се на сите...влијателен (гранџ или алтернативен метал или сеедно у кој правец да ги стаате) бенд од Сиетл формиран од Layne Staley (1967-2002)...интроспективен имиџ и морбидни текстови.
Законче за некој ко мене шо сеуште распределува стилови...:):):music3::cheeky1:

А да. А ваше преценето мислење?

Едит. АЦИД. НЕМОЈ ДА СИ СПОИЛ СО ТЕМАНА ЗА РОК БЕНДОВИ.

Аууууууууууууу!!!!!!!
Alice In Chains ROCKSS!!!!!!!:je::je::je::je::je:

ЗАКООООООООН БЕНДЧЕ!!!!:cuc::music3::music3::music3:

Ауууууууу...Џџџанаџанаууууууу!!!!!
:kajg:

која коинциденција, само што ја ислушав Down in a hole

RIP Layne

јао Alice In Chains се закон мој омилен бенд штета шо не постојат више
баш такви морбидни текстови обожавам
RIP Layne Staley

многу добар глас има лејн

што би дал да се вратам во тоа златно време на гранџот некаде во 1986-87 кога почнале да се множат ваквите групи, да ја доживеам таа атмосфера во сиетл

Da zakon glas na Layne...tragicno zavrsuva i toa na istiot datum kako Cobain. Mnogu raboti gi povrzuvaat.
Gizo da bese toa vreme mozebi i ti bi ucestvuval vo vozdignuvanjeto na grungot :)
Sega slusam Rain When I Die...

Гижо напиша:
многу добар глас има лејн

што би дал да се вратам во тоа златно време на гранџот некаде во 1986-87 кога почнале да се множат ваквите групи, да ја доживеам таа атмосфера во сиетл

еее мој сон е ова
Покрај добриот глас има(ше) и супер женска,
Дали ги имате слушано Mad Season (комбинација од Alice In Chains и Pearl Jam). Имаат издадено само еден ЗАКОН албум
Задолжително да ја слушните Lifeless Dead
Уфф

VirtualA напиша:
еее мој сон е ова
Дали ги имате слушано Mad Season (комбинација од Alice In Chains и Pearl Jam). Имаат издадено само еден ЗАКОН албум
Уфф

од mad season имам само една песна river of deceit

Dots напиша:
Da zakon glas na Layne...tragicno zavrsuva i toa na istiot datum kako Cobain. Mnogu raboti gi povrzuvaat.
Gizo da bese toa vreme mozebi i ti bi ucestvuval vo vozdignuvanjeto na grungot :)
Sega slusam Rain When I Die...

па тоа и ми е главната причина, имаш можност да бидеш во нивно друштво, да учествуваш во креирањето на гранџот, ако не тоа бар ке бидеш сведок на таа музичка сцена

VirtualA напиша:
еее мој сон е ова
Уфф

Ги знам само Long Gone Day и Wake up....али ама микс се...делчиња од Прл и Алис

Си ги слушав ко пичлеменце и уште си ги слушам едноставно не можам да ја заборавам кантреловата гитара и лејновиот глас:je: :je:
дирт и џер оф флаејс ми се фејворит исто и анплагет албумот
еве ми ги песничината колку само вечери ми разубавиле
даун ин да хол
тем бонес
ротен апл
хевен бисајџ ју,вулд?
блид да фрик
мен ин да бокс
уствари сите три албуми:je: :je: :je:

На времето имав многу стереотипови за групава,ама како што созревам музички,сфаќам дека мнооогу време сум била во заблуда.Дефинитивно група што не треба да се заобиколи ако сакате да чуете нешто несекојдневно и сензационално.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom