Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Која година и каков мотор? дај предлог некоја ...Вреди да се купи убаво сочувана 147ца за околу 4 и нешо иљади евра?
На шо да се пази коа ќе се гледа?
2007ma i 2006ta 1.9 JTD multijetКоја година и каков мотор? дај предлог некоја ...
Тоа е редизајн, ама сепак според мене е доста пари ... разгледај друго околу таа цена, има доста избор на возилца само кешот да го имаш2007ma i 2006ta 1.9 JTD multijet
Видов една Алфа пред помалку од месец дена, леле се заљубив на прв поглед. Изгледа е некоја постара верзија, јас не се разбирам во мотори и чуда, ама на изглед паднав на газ.
Еве ваква иста и црвена беше
![]()
Право женско количе.
Видов една Алфа пред помалку од месец дена, леле се заљубив на прв поглед. Изгледа е некоја постара верзија, јас не се разбирам во мотори и чуда, ама на изглед паднав на газ.
Еве ваква иста и црвена беше
![]()
Право женско количе.
Немам таква алфа но имам 164ка 2.0 твинспарк е сега моторот е најбитно на ланче не е на ребраст каиш тој мотор нема галје редовно менување на уље селение и други ситни ствари ќе те надживее моторот. Друга ствар количето на изглед е топ само знам другар што има се фали од неа е сега за делови оние посериозни треба да шеташ повеќе низ Скопје за да ги најдеш пошто нема многу кои држат делови за алфите. и друго имаат малку нежни квакиZdravo
Dali ima nekoj od tuka Alfa Romeo GTV 2.0 Twinspark i kako e zadovolen od kolata.
Na prv pogled vistinska ubavica, me interesira povece za odrzuvanje i maani
Pozdrav
Ok fala ti mnoguНемам таква алфа но имам 164ка 2.0 твинспарк е сега моторот е најбитно на ланче не е на ребраст каиш тој мотор нема галје редовно менување на уље селение и други ситни ствари ќе те надживее моторот. Друга ствар количето на изглед е топ само знам другар што има се фали од неа е сега за делови оние посериозни треба да шеташ повеќе низ Скопје за да ги најдеш пошто нема многу кои држат делови за алфите. и друго имаат малку нежни кваки![]()
кај мене како мало свирење дава кога до крај ќе го свртам воланот...Прв пат зимоска на -10 -15 во Крушево кога ја запалив алфата на вртење лево десно воланот нешто свиреше
Деновиве на прво палење исто ми се случува,има некој претстава што може да биде