Алфа Ромео

Вреди да се купи убаво сочувана 147ца за околу 4 и нешо иљади евра?
На шо да се пази коа ќе се гледа?

Вреди да се купи убаво сочувана 147ца за околу 4 и нешо иљади евра?
На шо да се пази коа ќе се гледа?
Која година и каков мотор? дај предлог некоја ...

2007ma i 2006ta 1.9 JTD multijet
Тоа е редизајн, ама сепак според мене е доста пари ... разгледај друго околу таа цена, има доста избор на возилца само кешот да го имаш

Овие 147те ги утепаа од возење. До пред година и нешто многу ретко да се начека 147ца а сега во последно време се повеќе и повеќе ги има... а многу е добро шо и женски ги возат.

Права женска увек Алфа вози :P

n5ofgVLWm3.png xzOAegluNx.png

Видов една Алфа пред помалку од месец дена, леле се заљубив на прв поглед. Изгледа е некоја постара верзија, јас не се разбирам во мотори и чуда, ама на изглед паднав на газ.
Еве ваква иста и црвена беше
alfa-romeo-spider_red_11.jpg

Право женско количе.

• Ми се допаѓа
Reactions: M-1
Видов една Алфа пред помалку од месец дена, леле се заљубив на прв поглед. Изгледа е некоја постара верзија, јас не се разбирам во мотори и чуда, ама на изглед паднав на газ.

Право женско количе.

Тоа е Алфа Ромео Спајдер препоставувам ова е од 97 година и преубав автомобил е, јас би ти предложил олд тајмер исто така Алфа Ромео Спајдер од 85 година кое мене лично многу ми се допаѓа повеќе од новиот...

maxresdefault.jpg[DOUBLEPOST=1463240093][/DOUBLEPOST]

Право женско количе.

Тоа е Алфа Ромео Спајдер препоставувам ова е од 97 година и преубав автомобил е, јас би ти предложил олд тајмер исто така Алфа Ромео Спајдер од 85 година кое мене лично многу ми се допаѓа повеќе од новиот...

maxresdefault.jpg

Ау човече колку јака колава а звукот е свршување... :love::D Иначе оваа Џулија веќе и очигледно ќе испадне подобра од 159ката таман за некои 10 години ќе можеме да си ја дозволиме да си ја имаме во гаража... :icon_lol:

Zdravo
Dali ima nekoj od tuka Alfa Romeo GTV 2.0 Twinspark i kako e zadovolen od kolata.
Na prv pogled vistinska ubavica, me interesira povece za odrzuvanje i maani ;)
Pozdrav

Zdravo
Dali ima nekoj od tuka Alfa Romeo GTV 2.0 Twinspark i kako e zadovolen od kolata.
Na prv pogled vistinska ubavica, me interesira povece za odrzuvanje i maani ;)
Pozdrav
Немам таква алфа но имам 164ка 2.0 твинспарк е сега моторот е најбитно на ланче не е на ребраст каиш тој мотор нема галје редовно менување на уље селение и други ситни ствари ќе те надживее моторот. Друга ствар количето на изглед е топ само знам другар што има се фали од неа е сега за делови оние посериозни треба да шеташ повеќе низ Скопје за да ги најдеш пошто нема многу кои држат делови за алфите. и друго имаат малку нежни кваки :)

Немам таква алфа но имам 164ка 2.0 твинспарк е сега моторот е најбитно на ланче не е на ребраст каиш тој мотор нема галје редовно менување на уље селение и други ситни ствари ќе те надживее моторот. Друга ствар количето на изглед е топ само знам другар што има се фали од неа е сега за делови оние посериозни треба да шеташ повеќе низ Скопје за да ги најдеш пошто нема многу кои држат делови за алфите. и друго имаат малку нежни кваки :)
Ok fala ti mnogu

Прв пат зимоска на -10 -15 во Крушево кога ја запалив алфата на вртење лево десно воланот нешто свиреше
Деновиве на прво палење исто ми се случува,има некој претстава што може да биде

Прв пат зимоска на -10 -15 во Крушево кога ја запалив алфата на вртење лево десно воланот нешто свиреше
Деновиве на прво палење исто ми се случува,има некој претстава што може да биде
кај мене како мало свирење дава кога до крај ќе го свртам воланот...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom