Александар Велики - Македонец во квизот на Challenge TV

• Креатор на темата Креатор на темата Helo
  • Време на започнување Време на започнување
LOL, aj sega kazi za 2 karpi vo egejsko more ednata aleksandar drugata roxana koj zevs gi razdelil i za koi da gi vidis plate 20-30 evra ova leto i i pomogna na dora so tvoite pari denovive vo njujork da si kupi taze najlonki.)))))))

тоа си останува вистина и јас во тоа верувам и ви кажав дека таа земја каде што бев на одмор е словенска земја како што бил и александар велики :wink:

тоа си останува вистина и јас во тоа верувам и ви кажав дека таа земја каде што бев на одмор е словенска земја како што бил и александар велики :wink:

Вистина...како и сета нивна "вистинита" пропаганда.

Вистина...како и сета нивна "вистинита" пропаганда.

види они сите тие балгодети што ги затекнеле таму си ги искористуваат максимално за туризам. ниту они ја измислиле таа карпа со александа ри роксана, туку тоа го налседиле од староседелците и легендите поврзани за тоа античко време. па они го искористуваат маскимално тоа како што реков, но дали ние што го имаме во оваа денешна територија го користими максимално?

Добро Зоте, не мрси муда, оди уживај во благодетите создадени врз база на МИТОВИ.

...и крадена историја.

ги гледав браво така треба да знаат сега дека е МАКЕДОНЕЦ не грк

хахахахаххахах наке пукнат хахаххахахха е ова ми го разубави денот :pos2:одма пратив линк од страната на сител на еден од поранешната турска провинција гејлада и он одма почна као....англичаните се глупи и сам знаеш дека античките македонци се грци ООО БОЖЕ МОЈ ПРОСТИ МУ НЕЗНАЕ ШТО ЗБОРИ...нека пукнат:pos2:

Колку беа само сигурни овие двајца дека одговорот е гејлада...и спопикување до даска малу им е копиљиња едни учете историја :pos2:
Ес клин ес а уистл :)

Добро Зоте, не мрси муда, оди уживај во благодетите создадени врз база на МИТОВИ.

...и крадена историја.

ти немаш толку интелегнеција да сватиш дека тие митови се вистина и дека тоа се постоело пред многу илјади години и дека човек ен може да измисли такво нешто. но тоа е товј проблем во што ќе веруваш и дали можеш да ја позанеш вистината.

ти немаш толку интелегнеција да сватиш дека тие митови се вистина и дека тоа се постоело пред многу илјади години и дека човек ен може да измисли такво нешто. но тоа е товј проблем во што ќе веруваш и дали можеш да ја позанеш вистината.

:pos2:
Знаеш ли што е МИТ?

На оваа тема не треба да помислат да пишуваат буљаши ,педеришта селски опинчари кои си го лечеа комплексот на одмор во Грција. Ме заболе стапот и за карпи и за Зевс , и за некоја митска калаштура. Темава да ни се полнат душите чисти наши македонски и сите кењатори надвор од овде:costumed2

А ти да престанеш да гњавиш!:drk:

Може да се вратиме назад на тема :)

Ова клипче ми го направи денот многу убав .Посебно ми беше мерак кога им го испратив на другарите мои кои се швеѓани и кои стално јадат трици дека многу го „дрвам„ за тоа дека Аце е наш :)

Контравезно прашање,не им требало да го постават на квиз,поготово во Англија земја што е на грчка страна и сходно на тоа си има прифатено став за тоа прашање.
Мислам дека ако се буни може да извади нешто натпреварувачот :)
Tuto, UK bilatralno go upotrebuva ustavnoto na RM, a ne referencata, a bidejki e edna od P-5 na SB na UN mora da ja pocituva svojata rezolucija i vo multulatralni forumi ja koristi referencata.

Od druga strana, kvizot bil na privatna TV, toa e drzava....kade televizijata ne e vo celosna sluzba na gradenje rejting na edna vlada kako kaj nas.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom