Албанско знаме пред Влада и на граница?

• Креатор на темата Креатор на темата A__
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Тука сум со тебе :lol: ,мене навистина ке ми е смешно ако ова успее,смешо и интересно :lol:

Зашо бе? Барем во едно нешто ќе бидеме први во свет. Гордеј се будало! Ќе не знае цел свет!

Дека немаат предавници на власт. Јасно ти е? :)
Убо ај, се е џабе на темава повеќе.
п.с. ако сакаш да продолжиме :D
Значи само Македонија има предавници на власт, а никоја друга држава во светот? Па, затоа неможи да се стави знаме. :) инчрестинк, бат фани.

Појол за разлика од оваа наводна(добро делумна) репресија на која се жалевте дека сте ја имале низ минато и на основа на која ги барате сите овие логични и нелогични барања и права во Бугарија и Грција е правата ствар и правата репресија таму играле/ат виситински затвори таму стварно се сечеле јазици и катаљон други нечовечки методи во основа може и знаеш како проаѓаат твоите таму имаше некои клипови со Грчки војници и мали деца па сам заклучи..
До 97 и албанчето се плашеше да зборува,ама ете гледаш денеска каде е албанчето?
Колку подобар со некој толку повеке ке ти се качи на глава.Нека покажат заби македонците бугарија/грција па ке видиш како ке се сменат работите,звучи ко приказна ова,звучи ко детска приказна (признавам) ама некогаш и така мора/треба.

јас само уште една работа ќе ти кажам пош одам да спијам... и за знамињара и за јазикот и за све:
ОД КОЛ НА КОЛ, ТРЕТИОТ В ГАЗ па ти сфати го како сакаш....

пс. и без папучарење молам... не сум ти јас тебе душичка

Тикво мури, ти кажав еве и по трети пат, искство иаме на ниско поле...паметно си играме, сме си ги покриле газоите, кол не влегуе. Однапред смислено е...уживај.

П.С не се папучарам. Ироничен сум.:smir:

Зашо бе? Барем во едно нешто ќе бидеме први во свет. Гордеј се будало! Ќе не знае цел свет!
:pos2::pos2::pos2:

ете некој се социјализирал со цивилизиран свет па и тој попримил... рајмз угледај се по малку на појол... само немој многу лошо ќе ти падне...

Е за таквите ко него ми е жал, али јебеш га, колатерална штета.

До 97 и албанчето се плашеше да зборува,ама ете гледаш денеска каде е албанчето?
Колку подобар со некој толку повеке ке ти се качи на глава.Нека покажат заби македонците бугарија/грција па ке видиш како ке се сменат работите,звучи ко приказна ова,звучи ко детска приказна (признавам) ама некогаш и така мора/треба.
Денеска албанчето како што тргнало, можи и в затвор да се најди.
беј Појол таму, секоја црна хроника на вести е составена од Ајнур Ш., Сејља Жм., Уљфета Р.,..
Европа одиме, нема да се мазиме.

:pos2::pos2::pos2:

ете некој се социјализирал со цивилизиран свет па и тој попримил... рајмз угледај се по малку на појол... само немој многу лошо ќе ти падне...

А ти да приметеше дека ЌЕ НЕ знае цел свет се однесуваше на државно ниво? Дека во Македонија таков закон ќе се носи.

Убо ај, се е џабе на темава повеќе.
п.с. ако сакаш да продолжиме :D
Значи само Македонија има предавници на власт, а никоја друга држава во светот? Па, затоа неможи да се стави знаме. :) инчрестинк, бат фани.
Така е,тука Бучко спремен е да го прогласи Груевски за државен неприател само за даБучко биде на власт кога Македонија ке влезе во НАТО/ЕУ.
А грците за името како се држат заедно...некој што не знае а ги гледа првпат ке рече зwатца се.

токму така... нездраво си во право... културни , цивилизирани албанци... значи христијани ... а не ова шиптариштава... буквално диво племе... никој не ги сака... само ние тука ги мазиме пичка им матер.... еден ден ќе ни клекне ... (се надевам) па ќе наебаат

е извини... куќата не ја продавам.. ако треба сама ќе штрчи меѓу албанските ама не ја давам,... не ви го правам тоа задоволство...
инаку може би ја продала и еве као знак на меѓуетничка љубов ке ви купам на вас Албанците карта за кај сакате само да се чистите од тука

Dobro, kaj se nashle ovakvi "umovi" na ovaa tema. Hahaha, me nasmea.

APEL DO SITE MOMCI I DEVOJKI SO UM KAKO GORENAVEDENIOT CLEN:

DA NE DAVA NEKOJ MOZOK RENTA ZA NEKOLKU DENOVI, DA ODMORAM??? Blagodaram.
Btw, plakam solidno. SO EVRA(Resenski:))

не бе не...тука сакам, и крај. Боље ми е тука, само тука може курташак со народ да се игра не заебаај :)
ете глеаш шо убаво си кажуваш, црвено црно не облакаш. уште малце и куќата ќе си ја продадеш, дека како што знам од Гостивар си. И не 20%, 99, 100.2% ќе биде. После во Скопје исто ќе правиме, па Куманово, па Велес, па лека полека, град по град....А народот ќе се предава, и ќе се предава, и ќе продолжи да спие. Па нормално. Што друго му преостанува, нели? Слушам и во Грчка албанско знаме се вее веќе...ама таму малце покасно, прво во Македонија ќе завее. Грците колку толку со едно око спијат, не се скроз во зимски сон.

Ubava ti e ovaa prosvetitelskata dejnost, ali dzabe, mozok natrupan so kaldrma nishto ne go probushuva:)

On topic:
Sve vo ramki na ramkovniot dogovor:)
DUI moze da bara se i seshto, tvoe e da ne dadesh, itn itn itn...
A kako shto kaza rymz, na tikvata i e dolznost da go zapali:)

Денеска албанчето како што тргнало, можи и в затвор да се најди.
беј Појол таму, секоја црна хроника на вести е составена од Ајнур Ш., Сејља Жм., Уљфета Р.,..
Европа одиме, нема да се мазиме.

Не знам ја тоа, македонски државјани се тие :):):)

Така е,тука Бучко спремен е да го прогласи Груевски за државен неприател само за даБучко биде на власт кога Македонија ке влезе во НАТО/ЕУ.
А грците за името како се држат заедно...некој што не знае а ги гледа првпат ке рече зwатца се.

Жалосно, ама вистинито!:nesum:
Ама се надевам дека ќе дојде и тој момент кога и Македонците ќе се обединат!

Немој ни у лудило да ги споредуваш политичките системи и односи со малцинства на Бугарија и Грција со тој на Македонија ни во ''најдобар ден'' не сме биле ни пола од нив во најлош,ти кажувам поимите репресија асимилација се измислени од нив..
За пример Тодор Живков мислам дека успеа да прекрсти во Бугарски имиња и презимиња неколку стотици илјади Турци кажи ми дека тоа му се десило на некој Албанец
поентата ми е дека теренот за покажување на заби е многу различен кај вас и кај нас

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom