- Член од
- 5 мај 2005
- Мислења
- 4.454
- Поени од реакции
- 178
Зашо бе? Барем во едно нешто ќе бидеме први во свет. Гордеј се будало! Ќе не знае цел свет!Тука сум со тебе :lol: ,мене навистина ке ми е смешно ако ова успее,смешо и интересно :lol:
Зашо бе? Барем во едно нешто ќе бидеме први во свет. Гордеј се будало! Ќе не знае цел свет!Тука сум со тебе :lol: ,мене навистина ке ми е смешно ако ова успее,смешо и интересно :lol:
Убо ај, се е џабе на темава повеќе.Дека немаат предавници на власт. Јасно ти е?![]()
До 97 и албанчето се плашеше да зборува,ама ете гледаш денеска каде е албанчето?Појол за разлика од оваа наводна(добро делумна) репресија на која се жалевте дека сте ја имале низ минато и на основа на која ги барате сите овие логични и нелогични барања и права во Бугарија и Грција е правата ствар и правата репресија таму играле/ат виситински затвори таму стварно се сечеле јазици и катаљон други нечовечки методи во основа може и знаеш како проаѓаат твоите таму имаше некои клипови со Грчки војници и мали деца па сам заклучи..
Тикво мури, ти кажав еве и по трети пат, искство иаме на ниско поле...паметно си играме, сме си ги покриле газоите, кол не влегуе. Однапред смислено е...уживај.јас само уште една работа ќе ти кажам пош одам да спијам... и за знамињара и за јазикот и за све:
ОД КОЛ НА КОЛ, ТРЕТИОТ В ГАЗ па ти сфати го како сакаш....
пс. и без папучарење молам... не сум ти јас тебе душичка
Абе смешно е :lol: :lol: :lol: , ке умре Трн после од мака :urko: :* (za trnot):lol:Зашо бе? Барем во едно нешто ќе бидеме први во свет. Гордеј се будало! Ќе не знае цел свет!
:pos2::pos2::pos2:Зашо бе? Барем во едно нешто ќе бидеме први во свет. Гордеј се будало! Ќе не знае цел свет!
Денеска албанчето како што тргнало, можи и в затвор да се најди.До 97 и албанчето се плашеше да зборува,ама ете гледаш денеска каде е албанчето?
Колку подобар со некој толку повеке ке ти се качи на глава.Нека покажат заби македонците бугарија/грција па ке видиш како ке се сменат работите,звучи ко приказна ова,звучи ко детска приказна (признавам) ама некогаш и така мора/треба.
А ти да приметеше дека ЌЕ НЕ знае цел свет се однесуваше на државно ниво? Дека во Македонија таков закон ќе се носи.:pos2::pos2::pos2:
ете некој се социјализирал со цивилизиран свет па и тој попримил... рајмз угледај се по малку на појол... само немој многу лошо ќе ти падне...
Така е,тука Бучко спремен е да го прогласи Груевски за државен неприател само за даБучко биде на власт кога Македонија ке влезе во НАТО/ЕУ.Убо ај, се е џабе на темава повеќе.
п.с. ако сакаш да продолжиме![]()
Значи само Македонија има предавници на власт, а никоја друга држава во светот? Па, затоа неможи да се стави знаме.инчрестинк, бат фани.
токму така... нездраво си во право... културни , цивилизирани албанци... значи христијани ... а не ова шиптариштава... буквално диво племе... никој не ги сака... само ние тука ги мазиме пичка им матер.... еден ден ќе ни клекне ... (се надевам) па ќе наебаат
Dobro, kaj se nashle ovakvi "umovi" na ovaa tema. Hahaha, me nasmea.е извини... куќата не ја продавам.. ако треба сама ќе штрчи меѓу албанските ама не ја давам,... не ви го правам тоа задоволство...
инаку може би ја продала и еве као знак на меѓуетничка љубов ке ви купам на вас Албанците карта за кај сакате само да се чистите од тука
Ubava ti e ovaa prosvetitelskata dejnost, ali dzabe, mozok natrupan so kaldrma nishto ne go probushuvaне бе не...тука сакам, и крај. Боље ми е тука, само тука може курташак со народ да се игра не заебаај
ете глеаш шо убаво си кажуваш, црвено црно не облакаш. уште малце и куќата ќе си ја продадеш, дека како што знам од Гостивар си. И не 20%, 99, 100.2% ќе биде. После во Скопје исто ќе правиме, па Куманово, па Велес, па лека полека, град по град....А народот ќе се предава, и ќе се предава, и ќе продолжи да спие. Па нормално. Што друго му преостанува, нели? Слушам и во Грчка албанско знаме се вее веќе...ама таму малце покасно, прво во Македонија ќе завее. Грците колку толку со едно око спијат, не се скроз во зимски сон.
Не знам ја тоа, македонски државјани се тиеДенеска албанчето како што тргнало, можи и в затвор да се најди.
беј Појол таму, секоја црна хроника на вести е составена од Ајнур Ш., Сејља Жм., Уљфета Р.,..
Европа одиме, нема да се мазиме.
хахахахаха баш такаНе знам ја тоа, македонски државјани се тие![]()
Жалосно, ама вистинито!:nesum:Така е,тука Бучко спремен е да го прогласи Груевски за државен неприател само за даБучко биде на власт кога Македонија ке влезе во НАТО/ЕУ.
А грците за името како се држат заедно...некој што не знае а ги гледа првпат ке рече зwатца се.
Немој ни у лудило да ги споредуваш политичките системи и односи со малцинства на Бугарија и Грција со тој на Македонија ни во ''најдобар ден'' не сме биле ни пола од нив во најлош,ти кажувам поимите репресија асимилација се измислени од нив..До 97 и албанчето се плашеше да зборува,ама ете гледаш денеска каде е албанчето?
Колку подобар со некој толку повеке ке ти се качи на глава.Нека покажат заби македонците бугарија/грција па ке видиш како ке се сменат работите,звучи ко приказна ова,звучи ко детска приказна (признавам) ама некогаш и така мора/треба.