Албанско знаме пред Влада и на граница?

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
5 мај 2005
Мислења
4.454
Поени од реакции
178
Тука сум со тебе :lol: ,мене навистина ке ми е смешно ако ова успее,смешо и интересно :lol:
Зашо бе? Барем во едно нешто ќе бидеме први во свет. Гордеј се будало! Ќе не знае цел свет!

Мартин$

Модератор
Член од
2 март 2007
Мислења
5.234
Поени од реакции
148
Дека немаат предавници на власт. Јасно ти е? :)
Убо ај, се е џабе на темава повеќе.
п.с. ако сакаш да продолжиме :D
Значи само Македонија има предавници на власт, а никоја друга држава во светот? Па, затоа неможи да се стави знаме. :) инчрестинк, бат фани.

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Појол за разлика од оваа наводна(добро делумна) репресија на која се жалевте дека сте ја имале низ минато и на основа на која ги барате сите овие логични и нелогични барања и права во Бугарија и Грција е правата ствар и правата репресија таму играле/ат виситински затвори таму стварно се сечеле јазици и катаљон други нечовечки методи во основа може и знаеш како проаѓаат твоите таму имаше некои клипови со Грчки војници и мали деца па сам заклучи..
До 97 и албанчето се плашеше да зборува,ама ете гледаш денеска каде е албанчето?
Колку подобар со некој толку повеке ке ти се качи на глава.Нека покажат заби македонците бугарија/грција па ке видиш како ке се сменат работите,звучи ко приказна ова,звучи ко детска приказна (признавам) ама некогаш и така мора/треба.

Член од
5 мај 2005
Мислења
4.454
Поени од реакции
178
јас само уште една работа ќе ти кажам пош одам да спијам... и за знамињара и за јазикот и за све:
ОД КОЛ НА КОЛ, ТРЕТИОТ В ГАЗ па ти сфати го како сакаш....

пс. и без папучарење молам... не сум ти јас тебе душичка
Тикво мури, ти кажав еве и по трети пат, искство иаме на ниско поле...паметно си играме, сме си ги покриле газоите, кол не влегуе. Однапред смислено е...уживај.

П.С не се папучарам. Ироничен сум.:smir:

Тикви4ка

Нарцис со сина крв
Член од
1 март 2007
Мислења
3.134
Поени од реакции
273
Зашо бе? Барем во едно нешто ќе бидеме први во свет. Гордеј се будало! Ќе не знае цел свет!
:pos2::pos2::pos2:

ете некој се социјализирал со цивилизиран свет па и тој попримил... рајмз угледај се по малку на појол... само немој многу лошо ќе ти падне...

Член од
5 мај 2005
Мислења
4.454
Поени од реакции
178
Е за таквите ко него ми е жал, али јебеш га, колатерална штета.

Мартин$

Модератор
Член од
2 март 2007
Мислења
5.234
Поени од реакции
148
До 97 и албанчето се плашеше да зборува,ама ете гледаш денеска каде е албанчето?
Колку подобар со некој толку повеке ке ти се качи на глава.Нека покажат заби македонците бугарија/грција па ке видиш како ке се сменат работите,звучи ко приказна ова,звучи ко детска приказна (признавам) ама некогаш и така мора/треба.
Денеска албанчето како што тргнало, можи и в затвор да се најди.
беј Појол таму, секоја црна хроника на вести е составена од Ајнур Ш., Сејља Жм., Уљфета Р.,..
Европа одиме, нема да се мазиме.

Член од
5 мај 2005
Мислења
4.454
Поени од реакции
178
:pos2::pos2::pos2:

ете некој се социјализирал со цивилизиран свет па и тој попримил... рајмз угледај се по малку на појол... само немој многу лошо ќе ти падне...
А ти да приметеше дека ЌЕ НЕ знае цел свет се однесуваше на државно ниво? Дека во Македонија таков закон ќе се носи.

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Убо ај, се е џабе на темава повеќе.
п.с. ако сакаш да продолжиме :D
Значи само Македонија има предавници на власт, а никоја друга држава во светот? Па, затоа неможи да се стави знаме. :) инчрестинк, бат фани.
Така е,тука Бучко спремен е да го прогласи Груевски за државен неприател само за даБучко биде на власт кога Македонија ке влезе во НАТО/ЕУ.
А грците за името како се држат заедно...некој што не знае а ги гледа првпат ке рече зwатца се.

Picasso`

Schizophrenic!
Член од
26 јануари 2007
Мислења
4.149
Поени од реакции
197
токму така... нездраво си во право... културни , цивилизирани албанци... значи христијани ... а не ова шиптариштава... буквално диво племе... никој не ги сака... само ние тука ги мазиме пичка им матер.... еден ден ќе ни клекне ... (се надевам) па ќе наебаат
е извини... куќата не ја продавам.. ако треба сама ќе штрчи меѓу албанските ама не ја давам,... не ви го правам тоа задоволство...
инаку може би ја продала и еве као знак на меѓуетничка љубов ке ви купам на вас Албанците карта за кај сакате само да се чистите од тука
Dobro, kaj se nashle ovakvi "umovi" na ovaa tema. Hahaha, me nasmea.

APEL DO SITE MOMCI I DEVOJKI SO UM KAKO GORENAVEDENIOT CLEN:

DA NE DAVA NEKOJ MOZOK RENTA ZA NEKOLKU DENOVI, DA ODMORAM??? Blagodaram.
Btw, plakam solidno. SO EVRA(Resenski:))

не бе не...тука сакам, и крај. Боље ми е тука, само тука може курташак со народ да се игра не заебаај :)
ете глеаш шо убаво си кажуваш, црвено црно не облакаш. уште малце и куќата ќе си ја продадеш, дека како што знам од Гостивар си. И не 20%, 99, 100.2% ќе биде. После во Скопје исто ќе правиме, па Куманово, па Велес, па лека полека, град по град....А народот ќе се предава, и ќе се предава, и ќе продолжи да спие. Па нормално. Што друго му преостанува, нели? Слушам и во Грчка албанско знаме се вее веќе...ама таму малце покасно, прво во Македонија ќе завее. Грците колку толку со едно око спијат, не се скроз во зимски сон.
Ubava ti e ovaa prosvetitelskata dejnost, ali dzabe, mozok natrupan so kaldrma nishto ne go probushuva:)

On topic:
Sve vo ramki na ramkovniot dogovor:)
DUI moze da bara se i seshto, tvoe e da ne dadesh, itn itn itn...
A kako shto kaza rymz, na tikvata i e dolznost da go zapali:)

Член од
5 мај 2005
Мислења
4.454
Поени од реакции
178
Денеска албанчето како што тргнало, можи и в затвор да се најди.
беј Појол таму, секоја црна хроника на вести е составена од Ајнур Ш., Сејља Жм., Уљфета Р.,..
Европа одиме, нема да се мазиме.
Не знам ја тоа, македонски државјани се тие :):):)

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Така е,тука Бучко спремен е да го прогласи Груевски за државен неприател само за даБучко биде на власт кога Македонија ке влезе во НАТО/ЕУ.
А грците за името како се држат заедно...некој што не знае а ги гледа првпат ке рече зwатца се.
Жалосно, ама вистинито!:nesum:
Ама се надевам дека ќе дојде и тој момент кога и Македонците ќе се обединат!

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
17.000
Поени од реакции
51.179
Немој ни у лудило да ги споредуваш политичките системи и односи со малцинства на Бугарија и Грција со тој на Македонија ни во ''најдобар ден'' не сме биле ни пола од нив во најлош,ти кажувам поимите репресија асимилација се измислени од нив..
За пример Тодор Живков мислам дека успеа да прекрсти во Бугарски имиња и презимиња неколку стотици илјади Турци кажи ми дека тоа му се десило на некој Албанец
поентата ми е дека теренот за покажување на заби е многу различен кај вас и кај нас

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom