Албанско знаме пред Влада и на граница?

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
22 јуни 2007
Мислења
1.296
Поени од реакции
26
Извини? Кој е без достоинство? Тој што си ги исполнува целите, или тој што продава цел народ за бугарски пасош, и премиерско/претседателско место?

Да не си помешал ти нешто дечко?
Ili pak da ne se tie sto se pikaat vo Konzervi so tuna za da stignat do zapad :pos2:

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Римз е горе - доле во право.

ДУИ може да побара и да го однесеме Тетово на Месечината,ние сме тие што треба ладнокрвно да ги пресечеме и да им речеме НЕ.

Тикви4ка

Нарцис со сина крв
Член од
1 март 2007
Мислења
3.134
Поени од реакции
273
glupo pleme hehe nekade bide taka iako avtomaticki vie ispagjate po glupo pleme bidejki celo vreme ve nadmudruvame vo sekoi segmenti pa bile i politicki a bogami i ekonomicki.No Tikvi4ko gledaj mila moja ne znam shto imash no znam deka nacizmot shto go imash ti vrije vo srce no zaradi okolnostite qutish i samo pcujesh shto pokazuva deka sme ve pominale i na kulturen aspekt
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2: ај те молам престани ќе ме умреш од смеење а млада сум за умирачка.... економиЧки... кој црни економиЧки... културен аспект?:pos2::pos2: дај жити све не лупај нешто што незнаеш прво што значи... дај ми дефиниција што е култура ...и знаеш имам прилично долг јазик така да незнам да ќутам...

рајмз... кај мене не се вее туѓо знаме... и во никој случај не се обидувам да паднам на твое ниво пош од многу високо на ниско ќе паднам па ќе неможам да се снајдам... инаку постовите се пишувани на ваше ниво за да можете да ги разберете.. културни постови неможете... па не за нешто .. кој ќе ве чека да барате објаснување.. па да тужикате наоколу дека прајме муабет а не ве вклучуваме вас.. па дека оговараме... вака најубаво... а јас сум сеуште мнооогу високо за разлика од тебе...

Мартин$

Модератор
Член од
2 март 2007
Мислења
5.234
Поени од реакции
148
Мартинче,Америка е Америка,кога Македонија ке стигне до Америка,тогаш ке збориме за тоа,стално пример ја земате Америка а од америка сме назад 10000 години.
Земи пример Бугарија,Грција,каде што врие од Македонци а ништо не прават...зошто не прават???Тоа малце да те засега,а не Америка.
Зборуваме за знамиња а не за права.
Па изброј ги државите пред кои знамиња на малцинствата се вејат, и после изброј ги и тие кај шо не се веат. Ама, нема потреба да броиш, колку што знам нигде не се веат знамиња на други малцинства покрај државното. Ова сега Македонците знаме што го имаат, не се однесува само на нас, тоа е и ваше.

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Зборуваме за знамиња а не за права.
Па изброј ги државите пред кои знамиња на малцинствата се вејат, и после изброј ги и тие кај шо не се веат. Ама, нема потреба да броиш, колку што знам нигде не се веат знамиња на други малцинства покрај државното. Ова сега Македонците знаме што го имаат, не се однесува само на нас, тоа е и ваше.
И јас токму за знамиња зборев.
Ама ајде,уште еднаш.
Зборот ми беше оти македонците во Бугарија не си барат Македонско знаме на бугарска граница?
Истото важи и за македонците во грција. Затоа што ке им речат,ма оди играј си таму фудбал и навивај за пандев,се дур и него не го прајме бугар/грк. А тука ке си бараме,владата ке се буни еднаш,ние пак ке бараме и владата одма ке попушти...играчки:lol:

Мартин$

Модератор
Член од
2 март 2007
Мислења
5.234
Поени од реакции
148
Ама ајде,уште еднаш.
Зборот ми беше оти македонците во Бугарија не си барат Македонско знаме на бугарска граница?
Истото важи и за македонците во грција. Затоа што ке им речат,ма оди играј си таму фудбал и навивај за пандев,се дур и него не го прајме бугар/грк. А тука ке си бараме,владата ке се буни еднаш,ние пак ке бараме и владата одма ке попушти...играчки:lol:
1. Оти не е потребно да се вее туѓо знаме.
2. Оти не ги уживаат правата шо вие овде ги имате. Ниту најбаналните права!

Тикви4ка

Нарцис со сина крв
Член од
1 март 2007
Мислења
3.134
Поени од реакции
273
Ама ајде,уште еднаш.
Види Појол.. барем тебе те рачунам за поцивилизиран... зашто да бараат? тие се свесни дека се во туќа држава и дека доколку сакаат знаме македонско да им се вее пред институции ќе си соберат парталите ќе си дојдат тука... тоа вие што го барате нема смисла... некој да слуша јас мислам ќе се прекрсти и ќе побегне.. ај вие што барате... ама оние подлизурковцине што ви дааат... тоа е бетер... јас коа би се прашувала знамињата на сите политичари у газ и нека се гонат

Serpico

Сковинистратор / I'm Batman
Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
Луди Милојко, Рајмз, Тиквичка, Лудо Заљубљена, Пико..... будали:

НИЕ и ВИЕ е проблем.

Провокацијата не е решение. Бар не трајно.

---------------Зошто Германија нема турски знамиња? Зошто Франција нема Сенегалски знамиња? Дали диктатурата и насилството е решение за спорведување на унитарна политика кога станува збор за нешто што треба да е заеднички интерес на сите жители на Република Македонија, без оглед на вера, раса и подраса?

Темава ми убива космополитски дух....доста ми е за вечерва.

Член од
5 мај 2005
Мислења
4.454
Поени од реакции
178
рајмз... кај мене не се вее туѓо знаме... и во никој случај не се обидувам да паднам на твое ниво пош од многу високо на ниско ќе паднам па ќе неможам да се снајдам... инаку постовите се пишувани на ваше ниво за да можете да ги разберете.. културни постови неможете... па не за нешто .. кој ќе ве чека да барате објаснување.. па да тужикате наоколу дека прајме муабет а не ве вклучуваме вас.. па дека оговараме... вака најубаво... а јас сум сеуште мнооогу високо за разлика од тебе...
Пико друже, морам, извини. Ќе биде он топик, сепак. ај промис.

Тикво ...душичке моја. Високо ниско, на сретсело или како сакаш, ти сепак си напиша на "наше" ниво. Веќе ти кажав, те тепам со искуство, заеби, откажи се. Знам дека не можеме културни постови...јбг..знаеш како викаат, ским си, такав си.

Иначе, ако се лажеш себеси, мене барем немој. Во Гостивар, кај тебе дома, и те како се вее знаме. Или пак за тебе дома е само тие неколку метри квадратни што стариот твој ги има на тапија? За мене дома е целава држава, убаво ми е, Гостивар, Тетово, Скопје, албански знамиња гледам. Високо сме ги поставиле, дека ние ниско ниво на култура имаме, па да си балансираме малце...а ти продолжи лажи се себеси дека дома не ти се вее знаме.

За последното болдирано, се сомневам. Тоа да ти кажам зашто, би било оффтопик, а Пико ме држи на нишан.

Мартин$

Модератор
Член од
2 март 2007
Мислења
5.234
Поени од реакции
148
---------------Зошто Германија нема турски знамиња? Зошто Франција нема Сенегалски знамиња?
Зошто една Англија нема ТУРСКО ЗНАМЕ? А ем ги лежат сите права.

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
17.000
Поени од реакции
51.179
Ама ајде,уште еднаш.
Истото важи и за македонците во грција. Затоа што ке им речат,ма оди играј си таму фудбал и навивај за пандев,се дур и него не го прајме бугар/грк.
А тука ке си бараме,владата ке се буни еднаш,ние пак ке бараме и владата одма ке попушти...играчки:lol:
Појол за разлика од оваа наводна(добро делумна) репресија на која се жалевте дека сте ја имале низ минато и на основа на која ги барате сите овие логични и нелогични барања и права во Бугарија и Грција е правата ствар и правата репресија таму играле/ат виситински затвори таму стварно се сечеле јазици и катаљон други нечовечки методи во основа може и знаеш како проаѓаат твоите таму имаше некои клипови со Грчки војници и мали деца па сам заклучи..

Тикви4ка

Нарцис со сина крв
Член од
1 март 2007
Мислења
3.134
Поени од реакции
273
јас само уште една работа ќе ти кажам пош одам да спијам... и за знамињара и за јазикот и за све:
ОД КОЛ НА КОЛ, ТРЕТИОТ В ГАЗ па ти сфати го како сакаш....

пс. и без папучарење молам... не сум ти јас тебе душичка

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Види Појол.. барем тебе те рачунам за поцивилизиран... зашто да бараат? тие се свесни дека се во туќа држава и дека доколку сакаат знаме македонско да им се вее пред институции ќе си соберат парталите ќе си дојдат тука... тоа вие што го барате нема смисла... некој да слуша јас мислам ќе се прекрсти и ќе побегне.. ај вие што барате... ама оние подлизурковцине што ви дааат... тоа е бетер... јас коа би се прашувала знамињата на сите политичари у газ и нека се гонат
Тука сум со тебе :lol: ,мене навистина ке ми е смешно ако ова успее,смешо и интересно :lol:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom