рајмз... кај мене не се вее туѓо знаме... и во никој случај не се обидувам да паднам на твое ниво пош од многу високо на ниско ќе паднам па ќе неможам да се снајдам... инаку постовите се пишувани на ваше ниво за да можете да ги разберете.. културни постови неможете... па не за нешто .. кој ќе ве чека да барате објаснување.. па да тужикате наоколу дека прајме муабет а не ве вклучуваме вас.. па дека оговараме... вака најубаво... а јас сум сеуште мнооогу високо за разлика од тебе...
Пико друже, морам, извини. Ќе биде он топик, сепак. ај промис.
Тикво ...душичке моја. Високо ниско, на сретсело или како сакаш, ти сепак си напиша на "наше" ниво. Веќе ти кажав, те тепам со искуство, заеби, откажи се. Знам дека не можеме културни постови...јбг..знаеш како викаат, ским си, такав си.
Иначе, ако се лажеш себеси, мене барем немој. Во Гостивар, кај тебе дома, и те како се вее знаме. Или пак за тебе дома е само тие неколку метри квадратни што стариот твој ги има на тапија? За мене дома е целава држава, убаво ми е, Гостивар, Тетово, Скопје, албански знамиња гледам. Високо сме ги поставиле, дека ние ниско ниво на култура имаме, па да си балансираме малце...а ти продолжи лажи се себеси дека дома не ти се вее знаме.
За последното болдирано, се сомневам. Тоа да ти кажам зашто, би било оффтопик, а Пико ме држи на нишан.