Албанско знаме пред Влада и на граница?

• Креатор на темата Креатор на темата A__
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Јас се повлекувам од дискусија тука...

Само...слушам ДУИ јарболите во газ ќе си ги бутале како знак на протест ако не помине предлогов...а нема :)

Ама орелот ломи во Чаир, Сарај, Тетово, Гостивар, Дебар, Струга, Куманово........па сеа удри му есап кој фактор е Мала Преспа, а кој фактор овие македонски градови(кои полуофицијално станаа македонско-албански)
Абе бато кој ни е крив што самите си ги продававме имотите во тие места за големи пари заработени од трговија со дрога и бело робје.Па во Вевчани и Дебарца немат ни еден албанец зато шо луѓето таму останале до крај на решеноста да не продаваат на албанци.:toe:

abe ali - ahmeti e ili alibaba?so saka da zemi uste ne mi e jasno?da zemime dusata da mu ja dajme pa togas mozi ramnopravni ke se

Шо е работава бе. Па да се над 40 % па да бараат знамиња. а едвај 20 % се и уште шо кур ке побараат. Па преку стапоф више !
25% sigurno sme a i pojke sose tie sto se vo stranstvo a ti vidi kolku cisti makedonci ima vo zemjava .bez bugarofilite srbofilite i ke vidis kolku malce ste hehehe .mal narod a golemi umoj ste :vozbud: :vozbud: us malce ke vi ostane internet drzava

pa zemeno zakonski toa zname sto ti e na avatar ne e makedonsko nitu drzavno neli? toa e grcko zname

Не грешка си, знамето на неговиот аватар е македонско. Да не си го помешал, можеби со знамето кое има грчко-византиски грб (со двоглав орел)?

Албанско знаме пред Влада? ај немој молим те.... кој курац бара тоа таму... биле 20 % едвај живи? ко ќе има наше знаме пред Владата во Албанија тогаш нека дојдат да ни продаваат памет...

Владата е на Република Македонија, што значи дека таму ќе се користи знамето на Република Македонија.
Граничните премини се влез/излез на Република Македонија а не влез/излез на место во кое што живеат тие,вие,ние... што значи се вее знамето на Република Македонија.

Навистина замислете колку ќе биде смешно ако например во САД или пак Австралија како што слетувате да ги има знамињата на сите нации... или пак пред Белата Куќа...

Еве прост пример... Граничен Премин Албанија-Македонија... Мммм... Која ли беше Македонија? А да... таа со Албанското знаме + тоа со сонцето, а само со Албанското е Албанија...Еурека.

Добар балон....
Штета што е испукан пред време,само некои дебилчиња од подмладокот на шизото се палат на ова....
МА-КЕ ДО-НИ-ЈА!!!!!!!!!!!!!!
:smir:

Да бе тој на чаир, како нахорсан збори. Ќе го најдат некој ден со гипс у вена.

Koj e vase? Taa vo slikata, ili taa sto ja imas na avatar? :tv:
A izvini da te prasam neso
Koj ti e bre ovoj na avtarot so dzigericite :pos2::pos2::pos2:
Epten e dobar ti sakas da bides kako nego :pos2::pos2::pos2:
Ziti se trgni go toa avtarot mi se smee koa go gledam
A za znaminjata i jas sum da ama jas imam eden prijatel od jamaijca zivee tuka i bas sakam i negovoto zname da se vee pred sobranie ,epten mu se dobri boite Zamisli pred sobranie edno 50-60 znaminja da se veat a sekoj da moze koe saka da si go zakaci i togas ke go prekrsitme sobranieto vo BubaMara(Gradinka za deca od predskloska vozrast) a ti zvuci li ubavo ...ima edna pesna se vika Dream On..Dream On..(prevod:Sonuvajte)
PS:Dzigerica Rulezzz idam ja na frizer so slikava i mene taka da me sisaat

alo kurle ako poznavas nekoj poedinec nemoj da vregas cel narod...
btw da ne ti ja prodale sestrata ?

ne be , sestrati bez pari se ebava, za kjef...

eh ti be batka, samo ednas vo 4 zida so mene... :)

@ admini, moderatori:

pak ke prasam

IMA NEKOJ ZAKON SHO BRANI DA SE BANIRAT GOMNOJADACKI Albanci???

Асолутно се согласувам со сердарот! Не во делот со пцуењето, зашто така само се симна на нивно ниво. Ама ако има кривично дело повикување на насилно уривање на уставен поредок, предавство.... ондак за вакви анти-државни пропаганди треба да си кркне бан поштено.:ban?::ban?::ban?::ban?::ban?:

ехх патриоти...патриоти...

Ќе се вее бе Сердар, зашто да не се вее? Велепредавство не е ако се бара. Велепредавство е ако се даде. А ќе дадат македонските пратеници кои што со нивни прстиња ќе кликнат на то дугмињата во парламентот. Па после ќе тужиме за велепредавство, и тек тогаш ќе видиме кој чиви сестри ќе ебе, и кој со кого во 4 зида... (п.с со мене бујрум, ако случајно планираш да изкоментираш нешто слично)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom