Албанец плашта 150 000 евро за групов секс с шест певици от “Пајнер”!

• Креатор на темата Креатор на темата Bratot
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
svrbes e srbski opinok.....a inaku toa okolu pripadnosta me zamisli:vozbud:

mrso ebci:pos2::pos2::pos2:

Србски? Да не беше Српски? Познат ти е поимот "едначење по звучност"? Ако се сеќавам добро, тоа се учи уште во основно училиште на часови по Македонски јазик.

Во случај да имаш пропуштено нешто, повели.

A be, a temava sto bese za ebacisteto i 6-te tatarski pevaljki?
Podzaboravivte?!

P.S. I nemojte da ve podizednaam jas site vas po zvucnost i nezvucnost.

Malokurefce, git, ne gnasi naokolu, ostanati, na temata.

Аууууу вие не сте нормални. Што се коментари се изначитав ама мислам дека кога ја видов фоткава со отворен прозорец беше врвот:pos2::pos2:Се прснав од смеење. А рака на срце она кажа дека и се свиѓа бугарскиот повеќе од македонскиот. Па добро де секој си има право на свое мислење. И мене како повеќето од вас ми е многу смешен бугарскиот и многу работи не ги разбирам, ама вие го нападнавте девојчето како човек да убило. Епа доброи де секој си има право на свое мислење, нејзиното е тоа.
Онтопик: Па зошто да не плаќа ако имам пари и јас би платил за тие таму што се.

Некои работи не се купуваат со пари... Овде тоа е решено, пазар се прави само за цената.

За овие од Планета, мислам дека за 6 да плати 150.000 евра е малку бе. По 25.000 евра доаѓа кога ке му одземе такса за шефот ова она, стварно е неисплатливо. Почекајте, ке има од него и втора понуда која ке ја одбијат, ама третата дефнитивно ке ја прифатат :vozbud:.

Абе тие од Пајнер и за 1.000 евра ќе му дадат се, а не по 25.000 евра на секоја. Сто посто имаат договорено, вака во јавност се прават невини... ццц...

НЕ можам да сфатав што ви е на сите , што ви пречи бугарскиот?? Баш е многу поубав од макеонскиот... А инаку тоа мислам дека е само афера. И не е точно

Не ми пречи бугарскиот ама ми личи на најзатуцаниот македонски дијалект... И не ми е пријатен за слушање.. А тоа дека е многу поубав од нашиот е изгледа само твое мислење :)
Или ова финта ти е "макеонскиот"???

Ти реплицирам на тебе, колку што реплицирам и на останатите што се загнавте по девојчето, иако си кажа мислење кое не можам да разберам зошто е толку исплукано. Македонското примална антубугараштина ми е се посмешна, посебно кога доаѓа од луѓе од кои очекувам ако не друго - да покажат елементарна пристојност и почит кон туѓото гледиште. Муабетот како секој кој има и најмала симпатија кон било што поврзано со Бугарија е бугараш, ороспија, предавник, глуп, грд или моча на криво, е исцрпен, досаден, неинвентивен дотолку што се граничи со затупеност...
Јас сум голем љубител на Францускиот јазик, а исто толку уживам во Англискиот, а во поново време - и во Рускиот.

Tu veux me demander si j'ai envi d'être baiser par un Français?

Или проблемот е само со Бугарскиот?

Зошто неможе да ми биде смешен Бугарскиот?

Многу ми е смешен, дури и најсериозната најморбидна вест прочитана на Бугарски ме расмева.

Тоа не е негативно ниту ми е одвратен Бугарскиот како јазик.

На ист начин се набиваат Полјаците на Ческиот говор, Србите и Хрватите на Словенскиот итн. итн. да не набројувам кој со кого си го има.

И мислам дека разбирливо е сепак зошто и се сипаа сите на девојчето, незнам што очекуваше...да се сложиме со неа?

:toe:

НЕ можам да сфатав што ви е на сите , што ви пречи бугарскиот?? Баш е многу поубав од макеонскиот... А инаку тоа мислам дека е само афера. И не е точно

Највеќе ме нервираат вакви "изроди" засрами се бе као можеш да кажеш дека бугарскиот е поубав незнам исели се :@@@@ ради вакви како тебе пати Македонија

Зошто неможе да ми биде смешен Бугарскиот?

И мислам дека разбирливо е сепак зошто и се сипаа сите на девојчето, незнам што очекуваше...да се сложиме со неа?

Се задржувам на првата и на последната реченица. Тебе ти е смешен, никој не те нападна поради тоа. Смеј си се, прај си заебанции, наоѓај интересни изрази. Никој тебе не ти се нафрли за тоа, не?
А сега на последната - зошто таа не може па да рече дека и се допаѓа? Како што тебе ти е смешен - неа и е убав. Крај на приказната. Ама не, тоа го повлече прашањето дали всушност сака да ја однесе во кревет некој Бугарин... Од твоја страна тоа. А еден куп друго плукање од останативе...

Како што тебе ти е смешен - неа и е убав. Крај на приказната. Ама не, тоа го повлече прашањето дали всушност сака да ја однесе во кревет некој Бугарин...
Па тоа беше сосема логичен заклучок :toe:

Се задржувам на првата и на последната реченица. Тебе ти е смешен, никој не те нападна поради тоа. Смеј си се, прај си заебанции, наоѓај интересни изрази. Никој тебе не ти се нафрли за тоа, не?
А сега на последната - зошто таа не може па да рече дека и се допаѓа? Како што тебе ти е смешен - неа и е убав. Крај на приказната. Ама не, тоа го повлече прашањето дали всушност сака да ја однесе во кревет некој Бугарин... Од твоја страна тоа. А еден куп друго плукање од останативе...

Не е проблемот ако нејзе и е убав. Проблемот е што рече дека бугарскиот е подобар од Македонскиот, претпоставувам нејзиниот мајчин јазик. Ако тоа за тебе е в ред тогаш лошо се пишува на оваа држава.

И сеа ви доаѓа еден хипик и ви решава фрка во 2 секунди...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom