Албанец плашта 150 000 евро за групов секс с шест певици от “Пајнер”!

• Креатор на темата Креатор на темата Bratot
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Што е тоа "pisano"?

Како прво сум Србин, не србофил. Како второ, не цмиздрам јас кај никого, а посебно не кај поп (или што и да е). Не ме занимаат мене цркви и слични срања.
Kaков пасош имаш? Само тоа ме интересира...

Kaков пасош имаш? Само тоа ме интересира...

Сигурно не Бугарски, како многумина Македонци-патриоти.

Ако баш те интересира, роден сум во Македонија, во Македонија живеам и имам Македонско државјанство (и пасош) и никакво друго.

Ако баш те интересира, роден сум во Македонија, во Македонија живеам и имам Македонско државјанство (и пасош) и никакво друго.
pa sto se deklariras kako svrbes?....

Ипак вреди 150 000 евра за нив. Eм јавни фаци, ем убави ем после ќе те зборат насекаде :):)

За Камелија и Галена стерео, сум спремен да плиснам по иљада евра. :pipi: :)
кога би имал пари како шпонов т.е. :)

И ја богами за нив две, а и Рајна ми е убава многу :):)

НЕ можам да сфатав што ви е на сите , што ви пречи бугарскиот?? Баш е многу поубав од макеонскиот... А инаку тоа мислам дека е само афера. И не е точно
Повели..не заборавај да земеш залет..
400_F_7169714_Ed5VhBKgswZpxnFIhokRIOCKzjvbrDgw.jpg

Ова аЈт е македонски збор? Или скратеница некаква?
Многу го тапацираш..Тоа што не може да пишува на кирилица не го прави немакедонец..глеаш дека некои тврдат дека не им е убав сопствениот јазика а сепак пишуваат на кирилица..

Он::pos2: коментарите се закон

Похубав ти е?

Би искала неки Блгарин да те вкара в леглото? :kesa:

Ти реплицирам на тебе, колку што реплицирам и на останатите што се загнавте по девојчето, иако си кажа мислење кое не можам да разберам зошто е толку исплукано. Македонското примална антубугараштина ми е се посмешна, посебно кога доаѓа од луѓе од кои очекувам ако не друго - да покажат елементарна пристојност и почит кон туѓото гледиште. Муабетот како секој кој има и најмала симпатија кон било што поврзано со Бугарија е бугараш, ороспија, предавник, глуп, грд или моча на криво, е исцрпен, досаден, неинвентивен дотолку што се граничи со затупеност...
Јас сум голем љубител на Францускиот јазик, а исто толку уживам во Англискиот, а во поново време - и во Рускиот.

Tu veux me demander si j'ai envi d'être baiser par un Français?

Или проблемот е само со Бугарскиот?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom