Albafone - Нов мобилен оператор само за македонските албанци во Македонија

Статус
Затворена за нови мислења.

bogev4eboy

Хејтер
Член од
6 март 2011
Мислења
382
Поени од реакции
180
http://faktor.mk/archives/55778
за веста (n)
Хахахаха....сам себе го убијал....па ако направат оператор само за нив....како ќе си наплаќаат...пошто они се навикнати да не плаќаат????:pos:
Ќе отиде у стечај операторов за брзо осеќам.
:pos: :pos: :pos:

SuBZerO

Бигус Дикус
Член од
26 јануари 2007
Мислења
3.862
Поени од реакции
4.811
Slusanv deka ako nekoj kaze " X ili Xelixopter " linijata ke bide prekinata....Nema sto Makedonci ili ostala nacija da go korsti ovoj mreza!

Max Legend

The black swordsman
Член од
27 септември 2010
Мислења
4.339
Поени од реакции
6.479
Cudno kako Orkive si zborat za integracija i drugi raboti, ama se odnesuvaat kako kosovski Srbi (a ne im odgovara drugi da im se pravat separatisti).

N

NikolaMKD91

Гостин
Македонците да отвореа во своја држава, на своја територија етнички мобилен оператор наменет исклучиво за етнички македонци рамковните одма ќе испорипаа преку пратеници, медиуми, протести, рикање од џамии како они се дискриминирани и множени со нула во оваа држава и опшество. Веднаш ќе побараа двојазичност на операторот, рамковни вработувања и попуст при разговори бидејќи таков оператор нив ќе ги дискриминирал.
--- надополнето: 1 јули 2013 во 16:40 ---
Ако отворат оператор наменет само за македонци - македонците се нацисти и загрозувачи на права, а оператор наменет само за албанци во Македонија е океј. Тоа е таа тиранија на малцинството.
Тоа се вика апартхејд

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.412
Поени од реакции
16.675
Не ми е јасно, мене како македонец ќе ми биде забрането да станам нивни претплатник?

RazerOptic

Admirable
Член од
10 ноември 2012
Мислења
170
Поени од реакции
125
А замислите Македонец да се вработи во тај оператор :pos:

H

Hip.Hop_MKD

Гостин
Има тема и нека им е со НЕсреќа работата.

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
Мислам дека е противзаконски да се направи ваков дискриминаторски оператор. Противуставно е.

• Ми се допаѓа
Reactions: wot

Boomerang

Немој CTRL+W.
Член од
18 јуни 2006
Мислења
3.709
Поени од реакции
809
Демек вашите животи ептен ќе се сменат сега, кога знаете дека Артан, кој до сега ја користеше мрежата на T-Mobile, ќе премине на Albafone...

Македонец

мразам патетика во натпис
Член од
12 февруари 2007
Мислења
3.928
Поени од реакции
3.813
А да отвориме ние сластичарница за Македонци?

Лозинка : Тулумба(без љ)

Член од
25 септември 2011
Мислења
6.448
Поени од реакции
18.283
Утре од аспект на почит и рамноправност и посебен Суд ќе побараат, и тоа ли ќе им овозможите?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom