АЛАРМ за природата во Љубаниште, Охрид од 25-27.06.2010

• Креатор на темата Креатор на темата old_School_mk
  • Време на започнување Време на започнување
pa jas ke si platam vleznica za edna den a ke ostanam site tri dena
ne li moze taka:)

Има една многу едноставна финта со која нема да можеш да го направиш тоа.

Алки во 1 боја за учесници и организиторот.
Алки во 2 боја за оние кои ќе бидат таму сите 3 дена.
Алки во 3 боја за оние кои ќе бидат таму првиот ден.
Алки во 4 боја за оние кои ќе бидат таму вториот ден.
Алки во 5 боја за оние кои ќе бидат таму третиот ден.

Во зависност од тоа каква карта ќе купиш, таква алка ќе добиеш.

znaci nisto od mojata rabota :)
nemozam da gi izlazam:)

P.S.abe ni makedonceto takov narod sme,odma na laga mislime kako da izlazime:pos2:

Одеднаш од сите страни почнаа да се интересираат луѓе за настанов. Зборам за моето друштво. Некако малку заинтересираност има за журки на саем, а сеа одеднаш цела банда :)

Се пријавив за волонтер. Ако ме одберат шо ќе праам? Нешо као на пиволенд (точење пиво, делење флаери, кондоми и сл.) ќе биде или?

И најбитно, плаќаат нешто?

Се пријавив за волонтер. Ако ме одберат шо ќе праам? Нешо као на пиволенд (точење пиво, делење флаери, кондоми и сл.) ќе биде или?

Главната фора на волонтерството е работење за без пари, но стекнување искуство.
Ќе ти дадат сендвич и пивце.

Главната фора на волонтерството е работење за без пари, но стекнување искуство.
Ќе ти дадат сендвич и пивце.

Мислев на нешто симболично. Колку да не биде без ич. Влез, камп платено ќе е барем? А не веруем пиво да ми даат, неам 18:)

Како можи да ти плаќаат жити се... ВОЛОНТЕР СИ... не си вработен, што е битно што не плаќаат битно е да се дружиме, и јас се пријавив :)

матер... 2 работи... како да се пријавам за волонтер бре? и втора 90% идам плус иам таму место за спиење па не ќе кампувам :)

АЛАРМ ЗА ПРИРОДАТА, ОТВОРЕН ПОВИК!!!
Акцијата на организирано чистење на македонските речни корита и езерските брегови започна на 01.03.2010 и ќе трае сè до 31.10.2010. Ова е отворен повик за секој кој сака да се придружи. Сите волонтери во кампањата ќе бидат наградени со тридневен блок билет за престојниот еко-музички фестивал на брегот на убавото Охридско Езеро. За повеќе информации посетете ја alarmzaprirodata.mk

Според ова, нема да биде како на пиволенд.

оу шит... шо се пријавив бе... ќе не рушат од чистење валда?
А ти што си мислеше? Дека ќе ти дадат карта за 3те дена и све што ќе треба да правиш е да патролираш низ кампот? :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom