I
IBIZA SOUND
Гостин
moze, ne e nikakov problem :pos2:
суперррррррррр
ке се изжуркаме добро

ај ке се договориме неколку дена пред журката

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
moze, ne e nikakov problem :pos2:
vazii :pos2:суперррррррррр
ке се изжуркаме добро
ај ке се договориме неколку дена пред журката![]()
pa jas ke si platam vleznica za edna den a ke ostanam site tri dena
ne li moze taka![]()
Се пријавив за волонтер. Ако ме одберат шо ќе праам? Нешо као на пиволенд (точење пиво, делење флаери, кондоми и сл.) ќе биде или?
И најбитно, плаќаат нешто?
Главната фора на волонтерството е работење за без пари, но стекнување искуство.
Ќе ти дадат сендвич и пивце.
Се пријавив за волонтер. Ако ме одберат шо ќе праам? Нешо као на пиволенд (точење пиво, делење флаери, кондоми и сл.) ќе биде или?
АЛАРМ ЗА ПРИРОДАТА, ОТВОРЕН ПОВИК!!!
Акцијата на организирано чистење на македонските речни корита и езерските брегови започна на 01.03.2010 и ќе трае сè до 31.10.2010. Ова е отворен повик за секој кој сака да се придружи. Сите волонтери во кампањата ќе бидат наградени со тридневен блок билет за престојниот еко-музички фестивал на брегот на убавото Охридско Езеро. За повеќе информации посетете ја alarmzaprirodata.mk
оу шит... шо се пријавив бе... ќе не рушат од чистење валда?Според ова, нема да биде како на пиволенд.
А ти што си мислеше? Дека ќе ти дадат карта за 3те дена и све што ќе треба да правиш е да патролираш низ кампот?оу шит... шо се пријавив бе... ќе не рушат од чистење валда?