Како шо прочитав 500 денари е за еден ден ... види поточно на www.alarm.com.mkova ke bide strasno dobro
da bideme zdravi i zivi do togas no mora da se ode,ako ne povike barem na edna den
P.S.da prasam nesto
za edna den kolku se plakja vleznica i dali mozam da si ja kupam od tamu
karta za edena vecer e 500 denari i ke mozes da si kupis na vrata :helou:ova ke bide strasno dobro
da bideme zdravi i zivi do togas no mora da se ode,ako ne povike barem na edna den
P.S.da prasam nesto
za edna den kolku se plakja vleznica i dali mozam da si ja kupam od tamu
Тончи 5000 карти сеСе надевам дека ќе успеам да купам од картите по 1000 денари. Море ми иде и пари од кредитна да извадам... ќе видиме.... Вреќи за спиење, купени, шатор to be bought, значи поприлично спремен сум![]()
Ќе го мочаме езероно
Btw разбрав дека ќе има и реге и рок стејџови плус...накнадно тоа ќе излезеили па веќе е излезено, што се однесува до тренсериве, ова е 99% потврдено и официјално, може уште нешто плус да улета...
jas znam deka superhiks ke imaat nastap i ke ima nekoi rock stejdz , ama sigurno naskoro ke objavat se , sto kako.Нешо повеќе за ова некој да не има инфо?![]()
hehe pa ne moze, ke bide regulirano toa, ke ima alkipa jas ke si platam vleznica za edna den a ke ostanam site tri dena
ne li moze taka![]()
sakam so tebe da odamhehe pa ne moze, ke bide regulirano toa, ke ima alki
moze, ne e nikakov problem :pos2:sakam so tebe da odam
moze![]()
Абе така е тоа. Глупи се они мислиш. Спиј на тоа уво само и ќе уживаш.pa jas ke si platam vleznica za edna den a ke ostanam site tri dena
ne li moze taka![]()