Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Некој викаат дека е заради некоја серија Twin Peaks, некој викаат заради токму тоа да го држи алан разбуден во текот на цела приказна. Трета теорија е дека таа бабичката ги остава насекаде. Кузнае што е![]()
Иначе тој цитат е реклама за кафето на Линч.Ачивментот кој се добива откако ќе се соберат сите термоси (или пак само првиот) се вика "Damn Good Cup of Coffee", што е чест цитат од агентот Дејл Купер од серијата Twin Peaks. Така да скоро сигурна е поврзаноста помеѓу термосите и таа серија, а впрочем и дел од идејата за оваа игра е земена од Twin Peaks.
Играва е оптимизирана -12 исто ко што беше GTA IV кога излезе...
На што конфигурација ја играш?
При крај на 3та епизода сум... освен што визуелно изгледа многу реално и повеќе од прекрасно, не можам да кажам многу други пофални зборови... Ептен е направена ко серија. + Ќе бидам искрен, тешка ми еИма делчиња кај што умирам преку 10 пати... ама тоа е пошо неам трпение. Не ми е којзнае колку игрива но има моменти кога се заборавам.
Каснам малце со коментар, али сепак ќе пишам.
Играва е премногу overrated.
На сила ги изиграв првите 3 епизоди и пошто апсолутно ништо не се смени во гејмплејот кој и онака е преглуп - се откажав и ја избришав. Приказната е добра, да. Ама не до толку за да го надокнади ужасниот гејмплеј.
И башка оптимизацијата и' е мизерна.
Па тоа и се решив да го направам. Ќе ги прескокнам деловите со тепање и трчање низ шума и ќе заштедам неколку саати.Само приказна има играва, ништо друго. Подобро цела да ја изгледаш на јутуб одколку да ја играш.
Па тоа и се решив да го направам. Ќе ги прескокнам деловите со тепање и трчање низ шума и ќе заштедам неколку саати.