Alan Wake

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување
А уствари што е понетата со нив?

Некој викаат дека е заради некоја серија Twin Peaks, некој викаат заради токму тоа да го држи алан разбуден во текот на цела приказна. Трета теорија е дека таа бабичката ги остава насекаде. Кузнае што е :)

Alan Wake PC makes money back in 48 hours

Одлична вест за Remedy, на xbox 360 им се продаде само 1,5 милиони копии.

Само што ги завршив 6-те епизоди и играта тука завршува. Но се вклучени и двете додатни епизоди кој се продолженијата. Не продолжува само туку морате да ги одберете преку епизодите. Ќе видите после епизода 6 има уште 2 епизоди. Special 1, Special 2.

Се намачив со тоа крашовите , пробав и со Тета Крак и Скидроу , ама никако да стигнам до Светилникот... 4 пати веќе ми крашна , страв ми е за машината .. некој да имал ист проблем....

Се намачив со тоа крашовите , пробав и со Тета Крак и Скидроу , ама никако да стигнам до Светилникот... 4 пати веќе ми крашна , страв ми е за машината .. некој да имал ист проблем....

Alan Wake v1.01.16.3292 Update-SKIDROW

2 пати и мене на почеток, после ова, јок.
Појма немам што е.

Alan.Wake.v1.02.16.4261.Update-SKIDROW

Нов апдејт, го има на Замунда.

- Fixed problems of game not moving forward and gameplay not triggering properly after videos.
- Fixed flickering trees on Nvidia
- Real Traditional Chinese translation for added PC strings.
- Fix that the Developer Video Commentary volume is more sensible
- Fix that Localized cinematic audio volume is at correct volume and adjustable
- Fix that controller vibration works (note that it's disabled by default)
- Fix that blur occasionally got re-enabled even if -noblur command line option was specified
- Added "-rigidcamera" command line option for those who are sensitive to the default mouse/camera controls.
- Added possibility to bind mouse buttons 4 and 5
- Unofficial support for running the game in lower resolutions than 1024x768 using command line options
- Prevent binding controller keys to keyboard actions (prevents odd problems)
- Better CPU thread assignment for 3-Core AMD machines (smoother gameplay)

Во третата епизода дури :D

155vf.jpg

reref.jpg

Во третата епизода дури :D

155vf.jpg

reref.jpg

Constant reminder e, не е некој очигледен хинт од играва, кога ќе стигнеш до well-lit room, ќе видиш.
Инаку некаде во 4та епизода беше, во еден подрум од напуштена куќа ми се дигнаа сите влакна на вратот од овие букви, цели ѕидови беа испишани. Незнам кај го зачував скринштот. Една од најстрашните сцени во играва за мене.

Инаку најкомичен дел, Barry со божиќните сијалички.

Constant reminder e, не е некој очигледен хинт од играва, кога ќе стигнеш до well-lit room, ќе видиш.
Инаку некаде во 4та епизода беше, во еден подрум од напуштена куќа ми се дигнаа сите влакна на вратот од овие букви, цели ѕидови беа испишани. Незнам кај го зачував скринштот. Една од најстрашните сцени во играва за мене.

Инаку најкомичен дел, Barry со божиќните сијалички.

:pos: :pos::pos::pos:

Иначе на самиот почеток од играва пред да ја земиш електриката го има следниов постер.

alanwakemissing.jpg

Дали некој знае која беше песната што свиреше во сцената кога си во фармата внатре, ко амбар или штала е нешто и кога те напаѓаат од сите страни?
Имено, има радио, го вклучуваш и после програмата почнува да свири песна и во тој момент наеднаш почнуваат да доаѓаат овие, како да ги наречам... the taken :)
Една од најјаките сцени во играта е. Ефектите, акцијата, музиката во позадина, адреналинот..... добитна комбинација!

п.с. Ако има клипче на youtube oд таа сцена, добредојдено е да се постира.

Дали некој знае која беше песната што свиреше во сцената кога си во фармата внатре, ко амбар или штала е нешто и кога те напаѓаат од сите страни?
Имено, има радио, го вклучуваш и после програмата почнува да свири песна и во тој момент наеднаш почнуваат да доаѓаат овие, како да ги наречам... the taken :)
Една од најјаките сцени во играта е. Ефектите, акцијата, музиката во позадина, адреналинот..... добитна комбинација!

п.с. Ако има клипче на youtube oд таа сцена, добредојдено е да се постира.

Закон песниче т.е сите песни од играва се перфект

Дечки како ? Ви се допадна крајот, останавте со ??? над глава?

Дечки како ? Ви се допадна крајот, останавте со ??? над глава?
На крајот бев: :eek: ?! WTF?! :confused:
Останува уште двете епизоди од додатокот да се поминат, ваљда ќе се разјасни малце прикаската. А и сигурно има простор и за продолжение...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom