Alan Wake

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување
игра се дефинира по гејмплејот, не по сторилајн.
halflife псевдодрамаекшнсајнс?
шо ташак ја утнал индустријата, главен проблем since 04
девелоперите ако го рекле тоа автоматски се дискредитираат со тоа што му даваат заслуга на писателот.
неможе игра со предвидлив и досаден жанр да се вади на поджанр.
ова не поминува на пц како што поминува кај consolefags.
xbjokes are u even trying.. .

?!?!?!! WTF? pointless...

девелоперите ако го рекле тоа автоматски се дискредитираат со тоа што му даваат заслуга на писателот.
dafuq-did-i-just-read_o_144532.jpg

Се извинуваме гејмериште, што ете така се изглупирале девелопериве и што не клале уште едно 200 вида на оружја, тенкови и што ли не во сонот на Алан Вејк. Дека само тогаш би изгледала онака права игра со убав гемплеј. :facepalm:

Не ми е воопшто јасно зошто толку омраза само поради некоја игра :facepalm:

Се извинуваме гејмериште, што ете така се изглупирале девелопериве и што не клале уште едно 200 вида на оружја, тенкови и што ли не во сонот на Алан Вејк. Дека само тогаш би изгледала онака права игра со убав гемплеј. :facepalm:

Заради такви ко него мораа да го променат стилот на игра и сега продолжението ќе има дупло повеќе акција и повеќе оружја (бар nailgun сигурно). А добар си беше стилот на кецот ама ај... морало повеќе акција да има :facepalm:

Alan Wake mi e ubedlivo edna od najdobro napisanite igri voopsto izlezeni...Onaj zbir na likovi karakteri desavanje retko koja developerska kuka bi se potrudila da go kreira.
Obicno se se sveduva na klishea i genericka prikazna so 2-3 wow momenti kolku da te zaintrigira i posle imas bled gameplay bez nikakva potpora koja bi te terala da prodolzis da ja igras za na kraj da te preceka katastrofalen kraj so clifhanger koj ke te zaprasa zosto voopsto go igrav ja ova sranje
btw ne mozam ni da zamislam sto bi rekol "laceso" za Dear Esther :) Toa ke bide biser :D

Касно е за извинување, ослепен си како и поголемиот дел.
не сваќам зашо ја наметна тезата за оружја,акцијатенкои... за вас конзолсофтвузис тоа претставува главен елемент за интеракција веројатно кога јасно стои

шо толку ве пецна вафлето меѓу препони шо едно од главните ѓубриња на бокс доби оверал 8?

Поглупа камера не сум видел од времето на Legacy of Kain..Причата е интересна сеа за сеа. Иначе конфигурацијава ми е под минимумот али пак си тера, без сецкање.

Само не знам зошто критикувате. Дали се имаме претворено во раса на лигуши и критичари кои не можат ништо сами да анаправат па вреѓаат дела на други луѓе ? Па ако сте толку паметни, направете игра каде што Македонец/Албанец оди со својата жена Албанка/Македонка на одмор во Берово на пример. И земете, направете го страшно, ако сте биле во тие места како Берово, знаете колку е страшно навечер. Има и планини, и мечки и што све не. Имате и хорор, етничка релаксација, може да ставите се што има во Алан , само крстете ја не знам Петар Будников. ама не можете ни едно кодче да испрограмирате па плукате по игра,која само за потсетување, ја КРАДЕТЕ и не им плаќате ни денар на тие што ја правеле. Фантастичен спој од Стивен Кинг, Твин Пикс и малку, но само малку од моментите во Макс Пејн. Фантастична игра, јас целосно ги подржувам девелоперите, се надевам дека и Алан Вејк 2 (ако има ) ќе ја извадат на ПЦ. наф сед.

Па ако сте толку паметни, направете игра каде што Македонец/Албанец оди со својата жена Албанка/Македонка на одмор во Берово на пример. И земете, направете го страшно, ако сте биле во тие места како Берово

:pos: :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

Ева ева ќе паднев од кревет за малце.

laceso, bogohulie. :pos:

Баш реална оцена за гејмплејот даде, а јас сум од тие што ја обожаваат. Оти половина од играта гледаш cut scenes, другата половина е стигање до следните cut scenes низ moody атмосфера каде ги убиваш истите и истите со секири. Не правиш којзнае што. А и доволно е, за мене барем. Ќе се изгуби концептот ако се претера, плус 8/9 оценетата приказната надополнува доста. Одма под халфлајф и сајлент хил ми е.

Оти половина од играта гледаш cut scenes, другата половина е стигање до следните cut scenes низ moody атмосфера каде ги убиваш истите и истите со секири.
НЕПРИФАТЛИВО!

...
извинете вака, гласно размислувам.

Инаку играва би ја пробал кога ќе можам ама веќе си имам наредено веќе други 30тина игри кои треба да размонтирам па сега да не одиме преку ред.

Термосиве со кафе што ги збирам убаво ми доаѓаат во овие доцни часови. :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom