- Член од
- 5 декември 2010
- Мислења
- 700
- Поени од реакции
- 157
А уствари што е понетата со нив?Термосиве со кафе што ги збирам убаво ми доаѓаат во овие доцни часови.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А уствари што е понетата со нив?Термосиве со кафе што ги збирам убаво ми доаѓаат во овие доцни часови.![]()
А уствари што е понетата со нив?
Се намачив со тоа крашовите , пробав и со Тета Крак и Скидроу , ама никако да стигнам до Светилникот... 4 пати веќе ми крашна , страв ми е за машината .. некој да имал ист проблем....
Во третата епизода дури
![]()
![]()
Constant reminder e, не е некој очигледен хинт од играва, кога ќе стигнеш до well-lit room, ќе видиш.
Инаку некаде во 4та епизода беше, во еден подрум од напуштена куќа ми се дигнаа сите влакна на вратот од овие букви, цели ѕидови беа испишани. Незнам кај го зачував скринштот. Една од најстрашните сцени во играва за мене.
Инаку најкомичен дел, Barry со божиќните сијалички.
Дали некој знае која беше песната што свиреше во сцената кога си во фармата внатре, ко амбар или штала е нешто и кога те напаѓаат од сите страни?
Имено, има радио, го вклучуваш и после програмата почнува да свири песна и во тој момент наеднаш почнуваат да доаѓаат овие, како да ги наречам... the taken
Една од најјаките сцени во играта е. Ефектите, акцијата, музиката во позадина, адреналинот..... добитна комбинација!
п.с. Ако има клипче на youtube oд таа сцена, добредојдено е да се постира.
Го сметнав цел саундтрак... не можев да одолеамЗакон песниче т.е сите песни од играва се перфект
На крајот бев:Дечки како ? Ви се допадна крајот, останавте со ??? над глава?