Alan Wake

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување
Рекоа дека е можно да биде Алан Вејк , немаме потврдено за тоа уште. Слушнав дека и за Гирс оф Вор ке имало Кинект подршка али се тоа е уште непотврдено. Бај д веј Јоеу ги свртев и последните 2 епизоди (т.е. 7ма и 8ма) и лудило се. 7мата е чиста психоделија додека 8мата одговара на неколку кључни прашања и остава место за сезона 2 која треба да дојде крајот на следната година како што прогнозираа овие од Ремеди.

Рекоа дека е можно да биде Алан Вејк , немаме потврдено за тоа уште. Слушнав дека и за Гирс оф Вор ке имало Кинект подршка али се тоа е уште непотврдено. Бај д веј Јоеу ги свртев и последните 2 епизоди (т.е. 7ма и 8ма) и лудило се. 7мата е чиста психоделија додека 8мата одговара на неколку кључни прашања и остава место за сезона 2 која треба да дојде крајот на следната година како што прогнозираа овие од Ремеди.

Јас неможам уште да ги играм, гледам треба нешто JTAG да му правам на хбохов ама ппојма немам што е како е

Ај после скоро цела година да прашам дали МАЦ и ЕРТ ја пробавте играва?

Закон ствар. Ајде нека се сипат ПЦ играчите и нека ја изграат оваа одлична игра. =)

ајде баш да кажете како е со оптимизација, дали бара јак хардвер. Дека на хбох изгледаше феноменално.

јас ќе ти кажам утре(уствари денес, после 00 сме)

Za 10minuti ke odlucam dali ke prodolzam da go citam Dzoi, like ever. :D

Za 10minuti ke odlucam dali ke prodolzam da go citam Dzoi, like ever. :D

биЏ плиЗ

Него ја пробав на

i5, 4g ram nvidia 555m 2g ја фура на максимум поврзана преку хдми на тв. Графиката е далеку подобра од хбох.
--- надополнето: 16 февруари 2012 во 11:44 ---

биЏ плиЗ

Него ја пробав на

i5, 4g ram nvidia 555m 2g ја фура на максимум поврзана преку хдми на тв. Графиката е далеку подобра од хбох.
--- надополнето: 16 февруари 2012 во 11:44 ---

Се разбира :)

Сеа ја пуштив ја па ќе видиме како ќе иде :) чим со 555м на максимум ја пушта кај мене проблем нема да има ондак

Се разбира :)

Сеа ја пуштив ја па ќе видиме како ќе иде :) чим со 555м на максимум ја пушта кај мене проблем нема да има ондак

Ова го сметам како навреда :pos:
--- надополнето: 16 февруари 2012 во 13:02 ---
Remedy's message to Alan Wake PC pirates: "enjoy the story!"

:pos: :pos::pos::pos::pos:

Ова го сметам како навреда :pos:
--- надополнето: 16 февруари 2012 во 13:02 ---
Remedy's message to Alan Wake PC pirates: "enjoy the story!"

:pos: :pos::pos::pos::pos:

Се кладам дека има некој протекшн ко на Serious Sam 3кава шо имаше со таа шкорпијата шо неможеше да ја убиеш.Иди на ТПБ читај коментари може има некој шо се пожалил.. :D

Јас ја симнувам играва на ПЦ сега, ќе пишам нешто повеќе откако ќе ја поиграм. Се надевам дека ќе биде пооптимизирана од бљувотината наречена LA Noire.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom