Alan Wake

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување
Ево сеа малце со нови сликички

alan-wake-20100504064341880_640w.jpg

Со електриката го осветлуваш му даваш еден куршум па уште еден па уште еден, уствари се дешава на некој и по 7-8 да потрошам.
Има некој што се прават невидливи и лутаат околу тебе и стварно креваат адреналин.

alan-wake-20100316095757866_640w.jpg

Ова е куќарката каде што исчезнува Ализ. Па на крај од епизодата кога пријавуваш во полиција островот го нема тука многууууу години. (приказната склопена одлично)

alan-wake-20100218085002080_640w.jpg

Ето Џокер понова слика за тоа што зборував дека графиката е таква како што треба.

alan-wake-20060509052009906_640w.jpg

Светлото ах зарем треба нешто да се каже сликата кажува се.

Сликиве се и постари дека сепак уште не е излезена и неможам да најдам баш онакви како што треба. Какви што ги гледате сега се 100 пати подобри.

А шо ке кажете на ОВА???????????

Attachments

• alan wake.jpg
    alan wake.jpg
    164,7 KB · Прегледи: 32
Miki нека не те мамат по интернетот за пц не излегува 100%

Дај не баксузирај... Од каде знаеш дека 100% нема да излезе за PC...???

It's official, you won't be playing Alan Wake with a mouse and keyboard.
It's been a long time coming, but Remedy Entertainment's 'psychological action thriller' Alan Wake finally has a release date - May 18th - but sadly, only Xbox 360 owners are going to get to play it. Microsoft was keen to head off accusations that it was abandoning the PC, saying that the decision was all about making the game as good as it could be.
"Some games are more suited for the intimacy of the PC, and others are best played from the couch in front of a larger TV screen," said a Microsoft spokesperson. "We ultimately realized that the most compelling way to experience Alan Wake was on the Xbox 360 platform, so we focused on making it an Xbox 360 exclusive."
"Both Microsoft and Remedy have long histories in PC game development. This decision was about matching this specific game to the right platform," they added.
It's hard not to feel a little sad - or a little angry - about this announcement, even if you have both systems. Personally, I first heard about this game in the PC gaming press all those years ago, and even though I have a 360 and can still play it, I can't help but be a little wistful about what might have been.

него ево една слика од мене со телефон ја сликав ама колку толку се гледа.

img0007ym.jpg

Јебига... Да даде Господ во зијан да бидат со играта и ич да не им се продаваат конзолите X360... :nerv::nerv::nerv:

Јебига... Да даде Господ во зијан да бидат со играта и ич да не им се продаваат конзолите X360... :nerv::nerv::nerv:

Затоа се викаат експузивни ако толку ти се свиѓа играта ќе купиш хбох. Бизнис нели, жално ама во Македонија неможеме да си дозволиме такво нешто.

Ако не ги сакаш Мајкрософт за тоа што да речеме за Сони? Сони што и да издава е само на ПС3 а мајкрософт на хбох и на пц. :smir:

Ево едно одлично ревју

Miki нека не те мамат по интернетот за пц не излегува 100%

Alan Wake PC 'still exists'
Remedy says game is on its 'hard drive' - and it wants to make it
20 Comments
The PC version of Alan Wake still exists on Remedy's "hard drive" according to the game's story writer Sam Lake.

Speaking to a German gaming site Lake said he was hopeful the title would come out on PC after Xbox 360 got an exclusivity window - in a similar vein to Infinity Ward's Stimulus Map Pack for Modern Warfare 2.

He said (Google translation): "The code for a PC version of Alan Wake is still always on our hard drives. It would be unreasonable, this work - and believe us, since much work goes in there - just throw it away."

Не го стаив у цитат Јебига

Епа јас ја свртев играта која што толку долго ја очекував и еве неколку мои мислења. Играта ствара страшно добра атмосфера со помош на музика и графика за да може да ја претстави исто толку интересната приказна за баш и не толку добриот одмор на Алан Вејк. Гејмплејот е стварно добро изработен и искрено не очекував помалце од луѓето кој ни ја донесоа Макс Пејн. Контролите се одлично мапирани на џојстикот и нема никакви проблеми во играњето. Тие што ке вложат повеке време во играта ке бидат наградени со тоа што ке пронаоѓаат манискрипти и со тоа ке ја експандираат приказната. Јас одприлика собрав едно 70% од collectables stuff и за тоа ми требаа едно 10тина часа па затоа гејмтајмот се движи од 9-12 саата. Неколку негативни работи за играта се тоа што има малце видови на непријатели (особено нема животни кој би ве нападнале, а поголем дел го поминувате во шумски предел) и можело да има повеке трил моменти. Се на се е дека Алан Вејк е одлична игра која си одржува улогата како што треба , да имаше повеке возбудливи моменти играва ке беше стварно посебна но сепак играта е одлична и се очекуваат нови епизоди. Мојата оценка е 9.0

П.С. Крајот стварно ме збуни и сеа незнам баш што како е :toe:

20 Comments
The PC version of Alan Wake still exists on Remedy's "hard drive" according to the game's story writer Sam Lake.

Speaking to a German gaming site Lake said he was hopeful the title would come out on PC after Xbox 360 got an exclusivity window - in a similar vein to Infinity Ward's Stimulus Map Pack for Modern Warfare 2.

He said (Google translation): "The code for a PC version of Alan Wake is still always on our hard drives. It would be unreasonable, this work - and believe us, since much work goes in there - just throw it away."

Надеж сеуште постои...

20 Comments

Заборави да пишеш дека ова беше постирано на 1 Април, така да големи се шансите да е прво-априлска шега :smir:

Играта е најдобро нешто според мене на хбох. Оваа игра МОРА МОРА да се има доколку поседувате хбох.

Само бог знае колку пари дава Мајкрософт за реклама на играва. Кај и да се свртам Alan Wake има. www.ign.com многу интересен начин за реклама

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom