Alan Wake

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување
Јас ја симнувам играва на ПЦ сега, ќе пишам нешто повеќе откако ќе ја поиграм. Се надевам дека ќе биде пооптимизирана од бљувотината наречена LA Noire.

ја пробав и на десктопот, кој има ебана 8400 ја фура на медиум одлично. Ја наместив и на low сетингс играва сеуште изгледа прекрасно. Фрејмрејтот одличен е.
--- надополнето: 16 февруари 2012 во 13:22 ---
Се кладам дека има некој протекшн ко на Serious Sam 3кава шо имаше со таа шкорпијата шо неможеше да ја убиеш.Иди на ТПБ читај коментари може има некој шо се пожалил.. :D

Ја проба ти како е кај тебе?

ја пробав и на десктопот, кој има ебана 8400 ја фура на медиум одлично. Ја наместив и на low сетингс играва сеуште изгледа прекрасно. Фрејмрејтот одличен е.
--- надополнето: 16 февруари 2012 во 13:22 ---

Ја проба ти како е кај тебе?
Исто кај мене на све Хај лета играва. Ни малку сецкање нема.Одличен фрејмрејт.

мене ми корне :D
а имам солиден PC(Phenom II 3.4ghz, radeon 5770)
најверојатно е до драјвери, користам едни стари preview..

Дури и на low ти прави проблеми?
да

[edit] lol ги симнав последните стабилни драјвери 12.1, ги избришав старите и таман да ги инсталирам новите си викам чек да ја пуштам пред да ги инсталирам... и лета :D

Супер е играта, се гледа влијанието на Стивен Кинг во приказната. Графиката е фантастична, иде без проблеми на највисоки сетинзи, досега, од првите два часа колку што играв, играва има чиста десетка. Феноменален спој на Silent Hill и Max Payne.

i5 2400 @ 3.1, 4ram i 440gt 2gb i ne na tv, na pomala rezolucija na monitor ne ide full kaj mene dzo. :)
Ili mozebi sakam epten smooth да ми е, a не ми е кога брзо се врти назад/напред. Последно Alice Madness Returns се сеќавам имаше ваков стил, што ме фрустрира помалку. А и не одговара во оваа, хорор, бавно, тензично.. треба пополека да се врти. И незнам како сте биле на џбоџ ама овде право кога одам фаќа на косо и цело време исправувам со маус, кога ќе ми избега ептен маусот стискам таб и мења страни со таб и така пак исправувам во другата насока и ми се враќа маусот. Ако ме сфати некој.. сега станувам ебетесе. :pipi:

Туку.. :vozbud: кога се навикнав на играва, е фантастична. По мајндфак ствари сум од кога знам за себе. И хорори. А имам изгледано 10тина со писатели. Плус Стивен Кинг инспирација, потсеќа како поназад напишано Lost и Twin Peaks. AБЕ на in-game телевизорот изгледав (модифицирана) twilight zone епизода!

Туку дајте ми walkthrough малце, не ми е јасно ова со епизодиве и тајмлајнот. Пуштив средно ниво и ја минав прва епизода, стигнав до втора - Taken. Арно ама изгасив, ми се спиеше веќе плус гледам во nightmare се отвараат други мисии, што како се играт овие?

i5 2400 @ 3.1, 4ram i 440gt 2gb i ne na tv, na pomala rezolucija na monitor ne ide full kaj mene dzo. :)
Ili mozebi sakam epten smooth да ми е, a не ми е кога брзо се врти назад/напред. Последно Alice Madness Returns се сеќавам имаше ваков стил, што ме фрустрира помалку. А и не одговара во оваа, хорор, бавно, тензично.. треба пополека да се врти. И незнам како сте биле на џбоџ ама овде право кога одам фаќа на косо и цело време исправувам со маус, кога ќе ми избега ептен маусот стискам таб и мења страни со таб и така пак исправувам во другата насока и ми се враќа маусот. Ако ме сфати некој.. сега станувам ебетесе. :pipi:

Туку.. :vozbud: кога се навикнав на играва, е фантастична. По мајндфак ствари сум од кога знам за себе. И хорори. А имам изгледано 10тина со писатели. Плус Стивен Кинг инспирација, потсеќа како поназад напишано Lost и Twin Peaks. AБЕ на in-game телевизорот изгледав (модифицирана) twilight zone епизода!

Туку дајте ми walkthrough малце, не ми е јасно ова со епизодиве и тајмлајнот. Пуштив средно ниво и ја минав прва епизода, стигнав до втора - Taken. Арно ама изгасив, ми се спиеше веќе плус гледам во nightmare се отвараат други мисии, што како се играт овие?

Исто и јас кога идам право ми оди човекот на косо, :tapp: на xbox барем одењето беше полесно, за другите работи до сега PC е во предност.
Интересно е што е направена во епизоди, заедно со добро направените cut-scenes делува како некоја мистериозна TV серија. :)

Стисни ТАБ ќе се сврти камерата на другата страна.Некако полесно се движи

PsvUj.jpg

скенирај qr.

Кој ќе те слуша тебе по се изгледа сега за играва. :pos:

Чек ок си отвораш по епизоди и после можеш да ги играш на најтешко. Но пази во епизодите има 2 епизоди кој СЕ ПОСЛЕДНИ. The signal, The writer. Тие се последни 2 епизоди кој се купуваа додатно на хбох. Првата верзија имаше само 6 епизоди. На пц верзијата доаѓаат фрее и можеш да ги бираш одма да ги играш. (доколку си имал хбох а не сакап пак да ја поминуваш цела игра.)
--- надополнето: 16 февруари 2012 во 23:54 ---
Исто и јас кога идам право ми оди човекот на косо, :tapp: на xbox барем одењето беше полесно, за другите работи до сега PC е во предност.
Интересно е што е направена во епизоди, заедно со добро направените cut-scenes делува како некоја мистериозна TV серија. :)

камерата нема подесување таква е оставена со објаснување да биде понапната атмосфера.

Кој дел ви остави впечаток до сега?

Моментот во барот кога оваа ќе му го даде клучот од куќата, па после овој излегува овој со клучовите по нив :cuc: И островот, КАКО ТОА го нема островот :cuc:.
--- надополнето: 17 февруари 2012 во 00:28 ---

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom