Актер/ка кој/а ве иритира?

• Креатор на темата Креатор на темата Myers
  • Време на започнување Време на започнување
Mike Myers

Една причина е доволна:
AustinPowers_poster.jpg

Филмов...

Еј џимеј немој така против Вејн (и Гарт):)

Одсекогаш ми е одбивен ликот негов. Кога ќе го видам на филм, бегам.

demotivational-posters-steven-seagal.jpg

Сега сите го мрзиме а на времето сите го гледавме Нико :P

Тие актерчињата од Twilight многу ми се антипатични, никако не ги поднесувам особено Патисон ми е како некое закржлавено педерче :D
Од постарите актери Мег Рајан сум гедала неколку филмови со неа, во секој филм ми е истата со истата глума едноставно нема шмек. А и за малку ке го заборавев Вил Смит, ептен има арогантна глума и воопшто не знае да направи добра комедија.

Том Круз, Николас Кејџ, Џесика Биел, Селма Хаек...

бен афлек, адам сендлер, роб шнајдер, сара џесика паркер,кирстен белл, роберт патисон,даниел редклиф(многу ми тапа во хари потер), николас кејџ(wannabi badass)

Даниел Крег - кој го избра за Џејмс Бонд, не знам ...... и двата дела ми се ужас, а ни фаца, ни тело има човеков, метро и жилет е :D
Том Круз - И овој минијатурна фигура, и прилично ми е антипатичен во последно време.
Вуди Ален - Кога и да погледнам некој филм со човеков, во секоја улога ми е ко побркан и нестабилен, не знам што е финтата со него :confused:
Бен Афлек - Ужасен актер.
Ал Пачино - Значи, после секој филм со човеков, депресија ме фаќа :(, може дека секогаш глуми некои подмолни фацки :sneaky:

Даниел Крег - кој го избра за Џејмс Бонд, не знам ...... и двата дела ми се ужас, а ни фаца, ни тело има човеков, метро и жилет е :D
Том Круз - И овој минијатурна фигура, и прилично ми е антипатичен во последно време.
Вуди Ален - Кога и да погледнам некој филм со човеков, во секоја улога ми е ко побркан и нестабилен, не знам што е финтата со него :confused:
Бен Афлек - Ужасен актер.
Ал Пачино - Значи, после секој филм со човеков, депресија ме фаќа :(, може дека секогаш глуми некои подмолни фацки :sneaky:

Даниел Крег метро и жилет и без тело? Изгледа си помешала нешто.
А за Вуди Ален се согласувам тотално, му плаче за боксови фацата :D

Даниел Крег метро и жилет и без тело? Изгледа си помешала нешто.
А за Вуди Ален се согласувам тотално, му плаче за боксови фацата :D

Не сум помешала ништо, може тој се набилдал, али мене и во тело и во фаца ми е антипатичен :D

Laurence Fishburne
--- надополнето: Aug 22, 2011 6:52 PM ---
Во некои филмови дури и моите омилени актери знаат да ме изиритираат, ама оние кои што константно го прават тоа се: Katherine Heigl, Charlie Sheen(still winning:icon_cool), Cameron Diaz, Shia LaBeouf, Kristen Stewart....

Кај го најде Чарли Шин :D

Cameron Diaz. Уф, незнам зошто но едноставно не ја сакам нејзината појава и никогаш не ги гледам нејзините филмови.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom