Актер/ка кој/а ве иритира?

HeRbEs

-WandereR-
Член од
21 јуни 2005
Мислења
766
Поени од реакции
272
Винона Рајдер,Сара Џесика Паркер не ги варам па последно на свет нека е :):):)

Слепо Црево

Оџачар Грла
Член од
26 мај 2007
Мислења
1.196
Поени од реакции
223
Ричард Гир и Николас Кејџ неможам да ги глеам пошо ми се антипатични фаци, а и Бен Афлек пошо е невиден антиталент.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.665
Поени од реакции
34.114
Имам нова имам нова имам нова

Michelle Williams

Не ми мења многу во некои споредни улоги, едино ќе ми текне на Brokeback Mountain и Inception, али кога ќе и дадат сама да носи цел филм како Blue Valentine, ugh ем ми е грда ем незнае да глуми. Го уништи цел филм, не дека беше нешто посебно за гледање. И се тоа океј али коа видов нешто вакво а чекам ВАКВО доста долго.. ми се плаче. Зборам за:

My week with Marilyn (2011)

Незнам, можда по сликиве е симпатична, а и физички е донекаде теман за филмов. Можеби е до мене, можеби само мене ми е антипатична али не ми е достојна и никад нема да ја долови убавината и болката на ова суштество:

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
Не ми мења многу во некои споредни улоги, едино ќе ми текне на Brokeback Mountain и Inception, али кога ќе и дадат сама да носи цел филм како Blue Valentine, ugh ем ми е грда ем незнае да глуми.
Наместо Инсепшн мислиш Дисепшн нели?

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Член од
27 јули 2011
Мислења
216
Поени од реакции
94
Џејмс Франко, Зак Ефрон, Роберт Патисон, Хју Џекмен, Бен Афлек, Ричард Гир, Николас Кејџ, Џорџ Клуни, Том Хенкс,Морган Фриман, Мет Дејмон, Дензел Вашингтон, Метју Меконахи, Џејк Гиленхајл, Том Круз, Орландо Блум, Џулија Робертс, Сара Џесика Паркер, Натали Портман, Кејт Хадсон, Џесика Алба, Риз Витерспун, Ен Хатавеј, Линдзи Лохан, Џесика Бил, Џенифер Анистон, Скарлет Јохансон, Сандра Булок.......

Huzzy Gurl

Animal Lover
Член од
14 септември 2008
Мислења
307
Поени од реакции
128
Сара Џесика Паркер (леле мајко колку е само грда а колку е форсирана :tapp:) Ен Хатавеј, Роберт Патисон, Стивен Сегал. (n)

Член од
27 јули 2011
Мислења
216
Поени од реакции
94
Кејти Холмс, Ким Катрал, Ума Турман, Моника Белучи, Рене Зелвегер, Шарлиз Терон, Кирстен Данст, Кортни Кокс, Ева Мендез, Џенифер Гарнер, Деми Мур, Мишел Фајфер, Мерил Стрип, Хелена Бонам Картер, Кетрин Зита Џоунс, Кејт Бланшет, Гвинет Палтроу, Пенелопе Круз, Никол Кидман, Џулиен Мур, Кира Најтли, Анџелина Џоли, Камерон Дијаз, Ева Лонгорија, Ана Фарис, Рејчел Билсон, Ештон Качер, Џад Лоу, Стив Мартин, Џон Кјузак, Еди Марфи, Бред Пит, Џаред Лето, Жан Клод Ван Дам, Џеки Чен, Бен Стилер, Јуен Мекгрегор, Овен Вилсон, Тимоти Далтон, Роџер Мур...

T

Tetro

Гостин
Џејмс Франко, Зак Ефрон, Роберт Патисон, Хју Џекмен, Бен Афлек, Ричард Гир, Николас Кејџ, Џорџ Клуни, Том Хенкс,Морган Фриман, Мет Дејмон, Дензел Вашингтон, Метју Меконахи, Џејк Гиленхајл, Том Круз, Орландо Блум, Џулија Робертс, Сара Џесика Паркер, Натали Портман, Кејт Хадсон, Џесика Алба, Риз Витерспун, Ен Хатавеј, Линдзи Лохан, Џесика Бил, Џенифер Анистон, Скарлет Јохансон, Сандра Булок.......
Кејти Холмс, Ким Катрал, Ума Турман, Моника Белучи, Рене Зелвегер, Шарлиз Терон, Кирстен Данст, Кортни Кокс, Ева Мендез, Џенифер Гарнер, Деми Мур, Мишел Фајфер, Мерил Стрип, Хелена Бонам Картер, Кетрин Зита Џоунс, Кејт Бланшет, Гвинет Палтроу, Пенелопе Круз, Никол Кидман, Џулиен Мур, Кира Најтли, Анџелина Џоли, Камерон Дијаз, Ева Лонгорија, Ана Фарис, Рејчел Билсон, Ештон Качер, Џад Лоу, Стив Мартин, Џон Кјузак, Еди Марфи, Бред Пит, Џаред Лето, Жан Клод Ван Дам, Џеки Чен, Бен Стилер, Јуен Мекгрегор, Овен Вилсон, Тимоти Далтон, Роџер Мур...
Има некој кој ти се допаѓа?

Vespertine

The Ugly Duckling
Член од
22 септември 2009
Мислења
2.932
Поени од реакции
3.387
Добро го нема Кристиан Бејл, иначе око ќе ти изваду!

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.936
Поени од реакции
7.050
Кој дебил човече...

Не можам да се сетам на друг.....

еее и ова батево од тепачките филмови, леле каква само пластифицирана-роботска фаца и тело има:

еве карикатурава може да долови шо сакам да кажам:

T

Tetro

Гостин
Одсекогаш ми е одбивен ликот негов. Кога ќе го видам на филм, бегам.

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Сара Џесика Паркер, Сандра Булок, Џенифер Анистон, Џенифер Гарнер, Бен Афлек.

Kajgana Shop

На врв Bottom