Наместо Инсепшн мислиш Дисепшн нели?Не ми мења многу во некои споредни улоги, едино ќе ми текне на Brokeback Mountain и Inception, али кога ќе и дадат сама да носи цел филм како Blue Valentine, ugh ем ми е грда ем незнае да глуми.
Џејмс Франко, Зак Ефрон, Роберт Патисон, Хју Џекмен, Бен Афлек, Ричард Гир, Николас Кејџ, Џорџ Клуни, Том Хенкс,Морган Фриман, Мет Дејмон, Дензел Вашингтон, Метју Меконахи, Џејк Гиленхајл, Том Круз, Орландо Блум, Џулија Робертс, Сара Џесика Паркер, Натали Портман, Кејт Хадсон, Џесика Алба, Риз Витерспун, Ен Хатавеј, Линдзи Лохан, Џесика Бил, Џенифер Анистон, Скарлет Јохансон, Сандра Булок.......
Има некој кој ти се допаѓа?Кејти Холмс, Ким Катрал, Ума Турман, Моника Белучи, Рене Зелвегер, Шарлиз Терон, Кирстен Данст, Кортни Кокс, Ева Мендез, Џенифер Гарнер, Деми Мур, Мишел Фајфер, Мерил Стрип, Хелена Бонам Картер, Кетрин Зита Џоунс, Кејт Бланшет, Гвинет Палтроу, Пенелопе Круз, Никол Кидман, Џулиен Мур, Кира Најтли, Анџелина Џоли, Камерон Дијаз, Ева Лонгорија, Ана Фарис, Рејчел Билсон, Ештон Качер, Џад Лоу, Стив Мартин, Џон Кјузак, Еди Марфи, Бред Пит, Џаред Лето, Жан Клод Ван Дам, Џеки Чен, Бен Стилер, Јуен Мекгрегор, Овен Вилсон, Тимоти Далтон, Роџер Мур...
ИмаИма некој кој ти се допаѓа?
Добро го нема Кристиан Бејл, иначе око ќе ти изваду!Кејти Холмс, Ким Катрал, Ума Турман, Моника Белучи, Рене Зелвегер, Шарлиз Терон, Кирстен Данст, Кортни Кокс, Ева Мендез, Џенифер Гарнер, Деми Мур, Мишел Фајфер, Мерил Стрип, Хелена Бонам Картер, Кетрин Зита Џоунс, Кејт Бланшет, Гвинет Палтроу, Пенелопе Круз, Никол Кидман, Џулиен Мур, Кира Најтли, Анџелина Џоли, Камерон Дијаз, Ева Лонгорија, Ана Фарис, Рејчел Билсон, Ештон Качер, Џад Лоу, Стив Мартин, Џон Кјузак, Еди Марфи, Бред Пит, Џаред Лето, Жан Клод Ван Дам, Џеки Чен, Бен Стилер, Јуен Мекгрегор, Овен Вилсон, Тимоти Далтон, Роџер Мур...