Актер/ка кој/а ве иритира?

• Креатор на темата Креатор на темата Myers
  • Време на започнување Време на започнување
Винона Рајдер,Сара Џесика Паркер не ги варам па последно на свет нека е :):):)

Ричард Гир и Николас Кејџ неможам да ги глеам пошо ми се антипатични фаци, а и Бен Афлек пошо е невиден антиталент.

Имам нова имам нова имам нова

Michelle Williams

44195.jpg

Не ми мења многу во некои споредни улоги, едино ќе ми текне на Brokeback Mountain и Inception, али кога ќе и дадат сама да носи цел филм како Blue Valentine, ugh ем ми е грда ем незнае да глуми. Го уништи цел филм, не дека беше нешто посебно за гледање. И се тоа океј али коа видов нешто вакво а чекам ВАКВО доста долго.. ми се плаче. Зборам за:

My week with Marilyn (2011)

Незнам, можда по сликиве е симпатична, а и физички е донекаде теман за филмов. Можеби е до мене, можеби само мене ми е антипатична али не ми е достојна и никад нема да ја долови убавината и болката на ова суштество:

2duxmi9.jpg

Не ми мења многу во некои споредни улоги, едино ќе ми текне на Brokeback Mountain и Inception, али кога ќе и дадат сама да носи цел филм како Blue Valentine, ugh ем ми е грда ем незнае да глуми.

Наместо Инсепшн мислиш Дисепшн нели?

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Џејмс Франко, Зак Ефрон, Роберт Патисон, Хју Џекмен, Бен Афлек, Ричард Гир, Николас Кејџ, Џорџ Клуни, Том Хенкс,Морган Фриман, Мет Дејмон, Дензел Вашингтон, Метју Меконахи, Џејк Гиленхајл, Том Круз, Орландо Блум, Џулија Робертс, Сара Џесика Паркер, Натали Портман, Кејт Хадсон, Џесика Алба, Риз Витерспун, Ен Хатавеј, Линдзи Лохан, Џесика Бил, Џенифер Анистон, Скарлет Јохансон, Сандра Булок.......

Сара Џесика Паркер (леле мајко колку е само грда а колку е форсирана :tapp:) Ен Хатавеј, Роберт Патисон, Стивен Сегал. (n)

Кејти Холмс, Ким Катрал, Ума Турман, Моника Белучи, Рене Зелвегер, Шарлиз Терон, Кирстен Данст, Кортни Кокс, Ева Мендез, Џенифер Гарнер, Деми Мур, Мишел Фајфер, Мерил Стрип, Хелена Бонам Картер, Кетрин Зита Џоунс, Кејт Бланшет, Гвинет Палтроу, Пенелопе Круз, Никол Кидман, Џулиен Мур, Кира Најтли, Анџелина Џоли, Камерон Дијаз, Ева Лонгорија, Ана Фарис, Рејчел Билсон, Ештон Качер, Џад Лоу, Стив Мартин, Џон Кјузак, Еди Марфи, Бред Пит, Џаред Лето, Жан Клод Ван Дам, Џеки Чен, Бен Стилер, Јуен Мекгрегор, Овен Вилсон, Тимоти Далтон, Роџер Мур...

Џејмс Франко, Зак Ефрон, Роберт Патисон, Хју Џекмен, Бен Афлек, Ричард Гир, Николас Кејџ, Џорџ Клуни, Том Хенкс,Морган Фриман, Мет Дејмон, Дензел Вашингтон, Метју Меконахи, Џејк Гиленхајл, Том Круз, Орландо Блум, Џулија Робертс, Сара Џесика Паркер, Натали Портман, Кејт Хадсон, Џесика Алба, Риз Витерспун, Ен Хатавеј, Линдзи Лохан, Џесика Бил, Џенифер Анистон, Скарлет Јохансон, Сандра Булок.......
Кејти Холмс, Ким Катрал, Ума Турман, Моника Белучи, Рене Зелвегер, Шарлиз Терон, Кирстен Данст, Кортни Кокс, Ева Мендез, Џенифер Гарнер, Деми Мур, Мишел Фајфер, Мерил Стрип, Хелена Бонам Картер, Кетрин Зита Џоунс, Кејт Бланшет, Гвинет Палтроу, Пенелопе Круз, Никол Кидман, Џулиен Мур, Кира Најтли, Анџелина Џоли, Камерон Дијаз, Ева Лонгорија, Ана Фарис, Рејчел Билсон, Ештон Качер, Џад Лоу, Стив Мартин, Џон Кјузак, Еди Марфи, Бред Пит, Џаред Лето, Жан Клод Ван Дам, Џеки Чен, Бен Стилер, Јуен Мекгрегор, Овен Вилсон, Тимоти Далтон, Роџер Мур...
Има некој кој ти се допаѓа?

Добро го нема Кристиан Бејл, иначе око ќе ти изваду!

Кој дебил човече...
images

Не можам да се сетам на друг.....

еее и ова батево од тепачките филмови, леле каква само пластифицирана-роботска фаца и тело има:
images

еве карикатурава може да долови шо сакам да кажам:
images

Одсекогаш ми е одбивен ликот негов. Кога ќе го видам на филм, бегам.

demotivational-posters-steven-seagal.jpg

Сара Џесика Паркер, Сандра Булок, Џенифер Анистон, Џенифер Гарнер, Бен Афлек.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom