Ако не си легнал/а некој/а овде е местото за тебе :)

• Креатор на темата Креатор на темата I'm Back!
  • Време на започнување Време на започнување
Еве ги на дело

419948_340127902691249_747363312_n.jpg

Абе заеби страната ти,гледај ваму waxiqaaz да даде координати да ги лоцираме тоа социјалните курвичиња :vozbud:
Не ги познавам јас, ама изгледа само со Visa и Master Card работат, ако можете така :pos:

Не знам за вас,ама мене ми е во лонгета откако ја открив страната за ебење:ROFLMAO:

Спомнавте за 200/300 ден. ......... би им дал 500тче, но под услов да се полнолетни и да не се оловни цефки .............. :icon_lol:
--- надополнето: 11 октомври 2012 во 20:22 ---
Сте ебале вие велешко пиче па најдовте да кењате -.-

Абе не сум е*нал Велешко пи4е ама би сакал да ......... зашто да не ................ али за џабе не палам кола за да одам до Велес и налево круг, само на сигурно ............... мада мислам дека дечкиве што зборат за рибанки за 200/300 ден. се зезаат, а и целава тема е за заебанција ! :X3:

Ако имат некој форумџија овде издупено барем една од форумов, јас темава ќе ја префрлам во љубов и секс.(иако немам таква моќ)

Ако имат некој форумџија овде издупено барем една од форумов, јас темава ќе ја префрлам во љубов и секс.(иако немам таква моќ)

Неее, тоа ќе оди под ставка: Неверојатно, ама вистинито:D

само јас 5 јузери направив (дај пола софра)
Се надевам дека не си направил женски профили...зошто јас почнав во ПП да пуштам покани за состаноци.
Неее, тоа ќе оди под ставка: Неверојатно, ама вистинито:D
Како на онаа емисијана- верувале или не.

Па ти одговорив дека неможам оваа сабота
А дали си слободна во четврток во 45 до 10 навечер? И види што можеш побрзо одговори ми, станувам агресивен а раката ја шинав.
Пс. со лева не знам, да знаев немаше да те напинам за време,

А дали си слободна во четврток во 45 до 10 навечер? И види што можеш побрзо одговори ми, станувам агресивен а раката ја шинав.
Пс. со лева не знам, да знаев немаше да те напинам за време,
Не ја шинвај бе раката!! Инаку нема да се најдеме

Не ја шинвај бе раката!! Инаку нема да се најдеме
Брат дај кажиму оти си машко да престанит да дркат овој. Неможам да се логирам од него, оти лепит копчено за логин. :pos:

Брат дај кажиму оти си машко да престанит да дркат овој. Неможам да се логирам од него, оти лепит копчено за логин. :pos:
Шо има врска бе шо е машко? Како шо сум вака напален мора нешто да се ебе на темава, макар и женско.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom