Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не ги познавам јас, ама изгледа само со Visa и Master Card работат, ако можете такаАбе заеби страната ти,гледај ваму waxiqaaz да даде координати да ги лоцираме тоа социјалните курвичиња![]()
А кај им се протиња картичката?Не ги познавам јас, ама изгледа само со Visa и Master Card работат, ако можете така![]()
Не ги познавам јас, ама изгледа само со Visa и Master Card работат, ако можете така![]()
Сте ебале вие велешко пиче па најдовте да кењате -.-
само јас 5 јузери направив (дај пола софра)Се кладам по софра дека до овој момент 10 души се веќе регистрирани од Кајгана![]()
Ако имат некој форумџија овде издупено барем една од форумов, јас темава ќе ја префрлам во љубов и секс.(иако немам таква моќ)
Се надевам дека не си направил женски профили...зошто јас почнав во ПП да пуштам покани за состаноци.само јас 5 јузери направив (дај пола софра)
Како на онаа емисијана- верувале или не.Неее, тоа ќе оди под ставка: Неверојатно, ама вистинито![]()
Па ти одговорив дека неможам оваа саботаСе надевам дека не си направил женски профили...зошто јас почнав во ПП да пуштам покани за состаноци.
А дали си слободна во четврток во 45 до 10 навечер? И види што можеш побрзо одговори ми, станувам агресивен а раката ја шинав.Па ти одговорив дека неможам оваа сабота
Не ја шинвај бе раката!! Инаку нема да се најдемеА дали си слободна во четврток во 45 до 10 навечер? И види што можеш побрзо одговори ми, станувам агресивен а раката ја шинав.
Пс. со лева не знам, да знаев немаше да те напинам за време,
Брат дај кажиму оти си машко да престанит да дркат овој. Неможам да се логирам од него, оти лепит копчено за логин.Не ја шинвај бе раката!! Инаку нема да се најдеме
Шо има врска бе шо е машко? Како шо сум вака напален мора нешто да се ебе на темава, макар и женско.Брат дај кажиму оти си машко да престанит да дркат овој. Неможам да се логирам од него, оти лепит копчено за логин.![]()