- Член од
- 12 август 2011
- Мислења
- 3.829
- Поени од реакции
- 2.031
Велес, град на оловото, ќе помисли човек дека ебе оловни војнициВелес... Мислам дека повеќето се малолетни.. + Гаранција дека ќе бидеш заразен од некоја болест![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Велес, град на оловото, ќе помисли човек дека ебе оловни војнициВелес... Мислам дека повеќето се малолетни.. + Гаранција дека ќе бидеш заразен од некоја болест![]()
Бубашарба ќе да е!
Велес, град на оловото, ќе помисли човек дека ебе оловни војници![]()
Кажи кое е подобро тоа од 300 или тоа од 200?Сте ебале вие велешко пиче па најдовте да кењате -.-
Во денешно време само глупиот дава пари за пичеКажи кое е подобро тоа од 300 или тоа од 200?![]()
Некогаш и од кеиф, некогаш и да ја понижиш. Не само со симињање звезди. У све има кејф.Во денешно време само глупиот дава пари за пиче![]()
Неможам да ти одговорам на прашањето..никогаш не сум платил за пичкаНекогаш и од кеиф, некогаш и да ја понижиш. Не само со симињање звезди. У све има кејф.
Не ми одговори на прашањето.![]()
Немаш пари или те избегаваат?Неможам да ти одговорам на прашањето..никогаш не сум платил за пичка![]()
Аман бе НЕ ПЛАЌАМ ЗА ДА ЕБАМ. И доста е оф топик одењеНемаш пари или те избегаваат?
Е добро тогаш барем кажи што е подобро оловна цевка или велешанкаАман бе НЕ ПЛАЌАМ ЗА ДА ЕБАМ. И доста е оф топик одење![]()
абе оти не ја отвора страната?еве ви еден сајт од мене
www.iskoocinadvordazapoznaesdevojka.com
Велес... Мислам дека повеќето се малолетни.. + Гаранција дека ќе бидеш заразен од некоја болест![]()
Глеаш не отвара страната некој ја хакирал www.iskoocinadvordazapoznaesdevojka.com изгледа од конкуренцијата од Штип е200-300 ден...
Кажуј кај да ги најдеме,остај ги овие шо се заебаваат,дај да им направиме промет на девојчињата
Убаво им кажаВо денешно време само глупиот дава пари за пиче![]()
Глеаш не отвара страната некој ја хакирал www.iskoocinadvordazapoznaesdevojka.com изгледа од конкуренцијата од Штип е![]()