Ако не си легнал/а некој/а овде е местото за тебе :)

• Креатор на темата Креатор на темата I'm Back!
  • Време на започнување Време на започнување
Да не си ја препозна некој девојката/жената, дечкото/мажот на сајтов? Ќе има изгледа ќотеци и разводи поради ова :pos:

А фино би било, кога би било реално. Без обврски и предрасуди, онака ако ти се прие*е, фино си се пушташ на нет, си договараш вечер некаде на некое место, исто и на таа девојката од другата страна ако и се присака, онака, нормално колку да си задоволи потреба, да си помине вруќо :), и се наоѓате,си кажувате по некој убав шмекерски збор колку да се создаде искра, се изе*увате на договореното место во договорено време, си кажувате чао љубави, и си идете секој по дома.Ако бил добар сексот,пак си се барате на нет за да се договорите за уште една партија. Америте тоа го викаат quicky или sex friends.
Нели би било опуштено и тоа?

А фино би било, кога би било реално. Без обврски и предрасуди, онака ако ти се прие*е, фино си се пушташ на нет, си договараш вечер некаде на некое место, исто и на таа девојката од другата страна ако и се присака, онака, нормално колку да си задоволи потреба, да си помине вруќо :), и се наоѓате,си кажувате по некој убав шмекерски збор колку да се создаде искра, се изе*увате на договореното место во договорено време, си кажувате чао љубави, и си идете секој по дома.Ако бил добар сексот,пак си се барате на нет за да се договорите за уште една партија. Америте тоа го викаат quicky или sex friends.
Нели би било опуштено и тоа?
Ми да идеја пријателе, може некогаш ние на форумов вакво нешто да си организираме ако има заинтересирани :pos:

Поарно ќе беше да отвореше тема каде што ќе се договаравме меѓусебно да се ебеме, а не регистрации, кодови, смс-ови, чуда, врагови :D

За да маните нешто вечерва касно е , вадете го на камера и наChatroulette може ќе се најде некоја да ве познаимава со гради :vozbud::pos::drk:

16499128.jpg

А зошто би го барал ова, кога на секој 2 чекор има рибанки што даваат за 200-300 денара :D

За 200-300 ден. рибанки и тоа на секој втор чекор ............. :confused:
Каде поточно тоа друже ......... кажи, па да палам колата и да фурам таму ....... :D

(Имаме само 9 слободни места за нови машки членови.)
Каква е оваа дискриминација, кажале само за машки колку слободни места има, дали тоа значи дека нема слободни женски места? :ROFLMAO: Ех жени бее...

Каде поточно тоа друже ......... кажи, па да палам колата и да фурам таму ....... :D
Спреми си плави картончиња и преглед на инфективно после тоа. Да не имаш случајно фатено сида или у најмала рака сифилис.

Велес... Мислам дека повеќето се малолетни.. + Гаранција дека ќе бидеш заразен од некоја болест :D

Велес... Мислам дека повеќето се малолетни.. + Гаранција дека ќе бидеш заразен од некоја болест :D

Ништо .............. малолетни не доаѓаат предвид, плус ме мрзи да одам во Велес ............... :LOL:
--- надополнето: 10 октомври 2012 во 18:44 ---
Спреми си плави картончиња и преглед на инфективно после тоа. Да не имаш случајно фатено сида или у најмала рака сифилис.

:D Отпорен сум на се ....................................... :нинџ:

Ништо .............. малолетни не доаѓаат предвид, плус ме мрзи да одам во Велес ............... :LOL:
--- надополнето: 10 октомври 2012 во 18:44 ---

:D Отпорен сум на се ....................................... :нинџ:
Или си бубашваба или ти дале вакцина уште од времето на ЈНА од ништо да не заболуваш :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom