Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ми да идеја пријателе, може некогаш ние на форумов вакво нешто да си организираме ако има заинтересираниА фино би било, кога би било реално. Без обврски и предрасуди, онака ако ти се прие*е, фино си се пушташ на нет, си договараш вечер некаде на некое место, исто и на таа девојката од другата страна ако и се присака, онака, нормално колку да си задоволи потреба, да си помине вруќо, и се наоѓате,си кажувате по некој убав шмекерски збор колку да се создаде искра, се изе*увате на договореното место во договорено време, си кажувате чао љубави, и си идете секој по дома.Ако бил добар сексот,пак си се барате на нет за да се договорите за уште една партија. Америте тоа го викаат quicky или sex friends.
Нели би било опуштено и тоа?
Малце има тука мори ?!
![]()
За да маните нешто вечерва касно е , вадете го на камера и наChatroulette може ќе се најде некоја да ве познаимава со гради![]()
А зошто би го барал ова, кога на секој 2 чекор има рибанки што даваат за 200-300 денара![]()
Спреми си плави картончиња и преглед на инфективно после тоа. Да не имаш случајно фатено сида или у најмала рака сифилис.За 200-300 ден. рибанки и тоа на секој втор чекор .............
Каде поточно тоа друже ......... кажи, па да палам колата и да фурам таму .......![]()
Велес... Мислам дека повеќето се малолетни.. + Гаранција дека ќе бидеш заразен од некоја болестЗа 200-300 ден. рибанки и тоа на секој втор чекор .............
Каде поточно тоа друже ......... кажи, па да палам колата и да фурам таму .......![]()
Велес... Мислам дека повеќето се малолетни.. + Гаранција дека ќе бидеш заразен од некоја болест![]()
Спреми си плави картончиња и преглед на инфективно после тоа. Да не имаш случајно фатено сида или у најмала рака сифилис.
Или си бубашваба или ти дале вакцина уште од времето на ЈНА од ништо да не заболувашНишто .............. малолетни не доаѓаат предвид, плус ме мрзи да одам во Велес ...............
--- надополнето: 10 октомври 2012 во 18:44 ---
Отпорен сум на се .......................................
![]()