Брзии
Бело сунце, Бело небо, иди даље бог те јебо!
- Член од
- 15 јануари 2012
- Мислења
- 1.026
- Поени од реакции
- 481
Шо има врска бе шо е машко? Како шо сум вака напален мора нешто да се ебе на темава, макар и женско.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Шо има врска бе шо е машко? Како шо сум вака напален мора нешто да се ебе на темава, макар и женско.
Аватаров само за тебе го наместив. Ти се допаѓа?Не ја шинвај бе раката!! Инаку нема да се најдеме
Шом го видов потече предсемена течност!Аватаров само за тебе го наместив. Ти се допаѓа?
Колку си само романтична. Ме правиш да се чувствувам вака:Шом го видов потече предсемена течност!
Таква е и темава, не сме ние криви.Извинете, али ептен очајни муабети си праите...
Годините значат искуство, не знам до сега со какви се грубијани си имал искуство кои те подводувале за пиво и салама, но со мене ќе ти биди поинаку, долги прошетки, разговори, мечтаења, страст.... ќе ти платам операциј за промена на пол а јас ќе се разведам и ќе имаме 3 деца!Сакам да те упознам...Колку години имаш?
Уствари дама не се прашува за години.
Колку месеци имаш?
Не ти верувам на зборови, мори ! Џабе ти е да ми читаш басни и сказни, да ми купуваш фанти шокати, да ми пееш на прозор серенади, и на форум да ми пишиш еротски цитати...да ми пушташ линкови од хардкор порничи, со вируси полни компјутеров да цвичи.Годините значат искуство, не знам до сега со какви се грубијани си имал искуство кои те подводувале за пиво и салама, но со мене ќе ти биди поинаку, долги прошетки, разговори, мечтаења, страст.... ќе ти платам операциј за промена на пол а јас ќе се разведам и ќе имаме 3 деца!
сите дена слободен освен вторник и петок - тогаш е пазар во БитолаLet 3 слободна си во теков на нареднава недела, на пример понеделник....не дека не можам да издржам, или дека ми се брзат, или пак дека умрен сум за секс, само онака чисто информативно да прашам.
И мене ми одговарат во понеделник за да тргнит неделата, и во среда за среќно, во четврток за да е велики четврток, сабота и недела дека е викенд...петок не го сакам, ме потсеќа на црн петок, а вторник на глуп вторник....створени сме еден за друг.сите дена слободен освен вторник и петок - тогаш е пазар во Битола
Како да напрајме:
-да поминам, да те земам или
-да земам, да те поминам?
Како било некако, да вртит бизнисот... туку покрај сите договарања да си прашам јас нешо правно. Дан прам работа со некој што, кога го гледа долина на волците има потреба од присуство на родител или старател?Ми одговара второто, да ме поминиш.... на јазик
па блиску сум до години кога пак ќе ми треба старател, не за гледање на турски серии али да појдам до ВЦ, да станам од кревет, да ми се сменат памперси.....Како било некако, да вртит бизнисот... туку покрај сите договарања да си прашам јас нешо правно. Дан прам работа со некој што, кога го гледа долина на волците има потреба од присуство на родител или старател?