Ако не си легнал/а некој/а овде е местото за тебе :)

• Креатор на темата Креатор на темата I'm Back!
  • Време на започнување Време на започнување
Шом го видов потече предсемена течност!
Колку си само романтична. Ме правиш да се чувствувам вака:
Сакам да те упознам...Колку години имаш?
Уствари дама не се прашува за години.
Колку месеци имаш?

Сакам да те упознам...Колку години имаш?
Уствари дама не се прашува за години.
Колку месеци имаш?
Годините значат искуство, не знам до сега со какви се грубијани си имал искуство кои те подводувале за пиво и салама, но со мене ќе ти биди поинаку, долги прошетки, разговори, мечтаења, страст.... ќе ти платам операциј за промена на пол а јас ќе се разведам и ќе имаме 3 деца!

Годините значат искуство, не знам до сега со какви се грубијани си имал искуство кои те подводувале за пиво и салама, но со мене ќе ти биди поинаку, долги прошетки, разговори, мечтаења, страст.... ќе ти платам операциј за промена на пол а јас ќе се разведам и ќе имаме 3 деца!
Не ти верувам на зборови, мори ! Џабе ти е да ми читаш басни и сказни, да ми купуваш фанти шокати, да ми пееш на прозор серенади, и на форум да ми пишиш еротски цитати...да ми пушташ линкови од хардкор порничи, со вируси полни компјутеров да цвичи.
Јас пак ќе ти кажам: Што повеќе се тресе креветот, то појќе е постабилна врската.

Let 3 слободна си во теков на нареднава недела, на пример понеделник....не дека не можам да издржам, или дека ми се брзат, или пак дека умрен сум за секс, само онака чисто информативно да прашам.

Let 3 слободна си во теков на нареднава недела, на пример понеделник....не дека не можам да издржам, или дека ми се брзат, или пак дека умрен сум за секс, само онака чисто информативно да прашам.
сите дена слободен освен вторник и петок - тогаш е пазар во Битола

сите дена слободен освен вторник и петок - тогаш е пазар во Битола
И мене ми одговарат во понеделник за да тргнит неделата, и во среда за среќно, во четврток за да е велики четврток, сабота и недела дека е викенд...петок не го сакам, ме потсеќа на црн петок, а вторник на глуп вторник....створени сме еден за друг.
Како да напрајме:
-да поминам, да те земам или
-да земам, да те поминам?

367qhe.jpg

Ми одговара второто, да ме поминиш.... на јазик
Како било некако, да вртит бизнисот... туку покрај сите договарања да си прашам јас нешо правно. Дан прам работа со некој што, кога го гледа долина на волците има потреба од присуство на родител или старател?

Како било некако, да вртит бизнисот... туку покрај сите договарања да си прашам јас нешо правно. Дан прам работа со некој што, кога го гледа долина на волците има потреба од присуство на родител или старател?
па блиску сум до години кога пак ќе ми треба старател, не за гледање на турски серии али да појдам до ВЦ, да станам од кревет, да ми се сменат памперси.....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom