methMKD
Евроскептик
- Член од
 - 18 јануари 2011

- Мислења
 - 1.826

- Поени од реакции
 - 723

Парите!!! Нека бира татковината меѓу мене и парите, ист избор ќе имаме
Странство би одишол, оти тука има диктатори зад сцената...
дај боже да имаше диктатори па може ќе рокнеа некој геноцид тука има се освен диктатори .. да знаеш само дека ваква демократија и права за малцинствата нема у пола и више европа ...
--- надополнето: Oct 22, 2011 12:49 AM ---
Се изнатропа зелени мило ми е шо не се срамиш да го кажиш сето тоа.
Сакаш да знаеш какво јако здравство имаме ? - мајка ми кога се породувала,ја породувал општ лекар.Братучеда ми ја повреди раката скроз ја извади од рамото,знајш кој и ја местел ? ГИНЕКОЛОГ ЈЕБОТЕ !! па кој ти курац здравство бе може некој и ветеринар е а ти ропа инекции.
Сакаш муабет да прајме за образованието ? Многу на високо ниво е,фрчат дипломи,10ки кој со кило ракија,кој со прасе ја земал тоа не е наша работа,ама кога ќе отидиш да ти поправат колата наместо масло ќе ти сменат сијаличка после ќе се мислиш е оти бе така.
Убаво си пресметал за германија бе пријателе,ај пресметај за македонија можеш ли? или пак страв ти е да не заминеш во МИНУС шо ни 20 години плус не те вадат да рмбаш а да не јадеш ?
И не може сите да лажат за вас оти имат пари,туку ви самите се тешите со тоа дека лажат. Не живеат милионерски живот ама пристоен да. Ако имаш знаење а не купена диплома ќе живееш пристојно и нема никој да те замара со политика.
среќа што они кога била млада демократија не им избегал цел народ па станале држава кај нас не е така за жал