methMKD
Евроскептик
- Член од
- 18 јануари 2011
- Мислења
- 1.826
- Поени од реакции
- 723
дај боже да имаше диктатори па може ќе рокнеа некој геноцид тука има се освен диктатори .. да знаеш само дека ваква демократија и права за малцинствата нема у пола и више европа ...Парите!!! Нека бира татковината меѓу мене и парите, ист избор ќе имаме
Странство би одишол, оти тука има диктатори зад сцената...
--- надополнето: Oct 22, 2011 12:49 AM ---
среќа што они кога била млада демократија не им избегал цел народ па станале држава кај нас не е така за жалСе изнатропа зелени мило ми е шо не се срамиш да го кажиш сето тоа.
Сакаш да знаеш какво јако здравство имаме ? - мајка ми кога се породувала,ја породувал општ лекар.Братучеда ми ја повреди раката скроз ја извади од рамото,знајш кој и ја местел ? ГИНЕКОЛОГ ЈЕБОТЕ !! па кој ти курац здравство бе може некој и ветеринар е а ти ропа инекции.
Сакаш муабет да прајме за образованието ? Многу на високо ниво е,фрчат дипломи,10ки кој со кило ракија,кој со прасе ја земал тоа не е наша работа,ама кога ќе отидиш да ти поправат колата наместо масло ќе ти сменат сијаличка после ќе се мислиш е оти бе така.
Убаво си пресметал за германија бе пријателе,ај пресметај за македонија можеш ли? или пак страв ти е да не заминеш во МИНУС шо ни 20 години плус не те вадат да рмбаш а да не јадеш ?
И не може сите да лажат за вас оти имат пари,туку ви самите се тешите со тоа дека лажат. Не живеат милионерски живот ама пристоен да. Ако имаш знаење а не купена диплома ќе живееш пристојно и нема никој да те замара со политика.