Акции на СЈО (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Grmys
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Исто така сега 30 дена пред избори пишувам дека дпмне ќе победи и добие 50 пратеници а сдсм максимум до 12 да стигне

Патем и за ова будала ме праат

Никој не може да те направи будала колку сам што можеш. :roker:

Дали некој ја видел анкетата што тече секој ден LIVE на Gledy Network на Фејсбук за Грујо vs Заев каде од 44 000 гласачи за Заев гласале 64% а за Грујо 36%... Затоа ли Заев е толку убеден да оди на избори по секоја цена, дали тие интерни Американски анкети му дале доста елан.

Многу паметно од страна на Заев, вакво судство какво што е сега корумпирано до крајни граници, освен на режимот на никој друг не му треба.
Ваква империјалистичка закана од извршна власт врз судска власт не постои во Европа дури од 1933 год (кажана во Германија) :vozbud:Шокантно [DOUBLEPOST=1478907707][/DOUBLEPOST]
Ако сдсм бродот што тоне се подлабоко,масовно го напуштаат,незанчи дека и од дпмне тоа го прават[DOUBLEPOST=1478896110][/DOUBLEPOST]И после тука сорос не финансирал.
Па гледајте ги соросоидите во Америка по победата на Трамп со исто сценарио како во Македонија.
Баш ми се направи мерак што победи Трамп,има да го исцеди и исуши до коска соросоидот!
Кога пишав пред 4-5 месеци дека Трамп ќе победи,99%од членовите будала ме правеа.

Исто така сега 30 дена пред избори пишувам дека дпмне ќе победи и добие 50 пратеници а сдсм максимум до 12 да стигне

Патем и за ова будала ме праат
#Багер

Последно уредено:
Па судиите на овој милионерот нема никакви шанси да почне некое судење,а особено не за Пуч.

А вака да те прашам ако нема пресови тогаш СЈО не работи и Катица за џабе зема плата, а ако има пресови тогаш тие се политички. Вака или онака само уште еден месец ќе ја опструирате работата на СЈО, а потоа единствена шанса за злосторничкото здружување да не оди во затвор ќе биде Хорхе.[DOUBLEPOST=1478891255][/DOUBLEPOST]Останаа уште најверните :bravobe:
gruevski-koalicija.jpg

Za da se kaze deka nekoj raboti treba rezultati. Rezultati nema.

Mandatot dali ke se prodolzi ke vidime. Jas mislam deka ima mnogu mali sansi za toa zatoa mesto populisticki konferencii neka odraboti barem eden slucaj.

Ваква империјалистичка закана од извршна власт врз судска власт не постои во Европа дури од 1933 год (кажана во Германија) :vozbud:Шокантно [DOUBLEPOST=1478907707][/DOUBLEPOST]
#Багер
Латас?:facepalm:[DOUBLEPOST=1478913217][/DOUBLEPOST]
http://centarnews.net/HQ/mk/index.p...osot-na-galijata-se-menuva-koritoto-na-rekata

Генијалци.

Ме интересира дали има некој надлежен да реагира на ова?

Дали има некој свесен каква штета се прави?
Па тоа го прават надлежните, сами на себе неможат да си реагираат.

Последно уредено:
Избори 2016 - Носители на листа на дпмне :
ИЕ1 Лопов
ИЕ2 Лопов
ИЕ3 Лопов
ИЕ4 Лопов
ИЕ5 Лопов
ИЕ6 Лопов

„…како кандидат за премиер, го очекував во ИЕ1. Не дојде. Во 2014-та го немаше на ниту една листа. Сега ја одбра 4-тата изборна единица. Затоа јас решив да ја предводам изборната единица која тој ја одбра. Освен што цела Македонија ќе треба да се одлучи за премиер помеѓу нас двајцата, граѓаните во 4-ката ќе имаат можност и директно да одберат помеѓу мене и него. Време е, заедно со народот, да го соочам со реалноста и директно да го победам. После се’ што се случи, да го добие одговорот од народот за тоа што и го направи на Македонија“
Рече човекот кој 10 години не излегол на тв дуел. Најдобро е таму да се даде одговор, а не преку народот.

„Каде и да се појавеше, да беше носител на единицата, двојката, шестката, господинот Зоран Заев ја нема поддршката од македонските граѓани. И она што е можеби најважно, е што господинот Никола Груевски, би рекла, очи в очи ќе се соочи со својот политички опонент. Тој нема зошто да бега. Затоа што сите адути, политички, економски, сите адути се на страната на господинот Груевски“
Каракамишева, полуда од кога и да е. :)

Ами Лиле од ДОМ е капак на се. Го користеше ВМРО ДПМНЕ да векува како пратеник со рејтинг 0,0002% сега високо на листата на СДСМ. Брао, што би рекол Борјан. Мухамед Зекири метеорски скок, од никаде. Е па некои крвта ја проплукале...
Имаш некој коментар за листата на ВМРО.
Епа немаш затоа што ја кријат како внатрешноста за мермерната палата.

ИЕ1 Лопов
ИЕ2 Лопов
ИЕ3 Лопов
ИЕ4 Лопов
ИЕ5 Лопов
ИЕ6 Лопов
Ова Лопов е презиме, или на српски си напишал крадец?[DOUBLEPOST=1478949725][/DOUBLEPOST]
Имаш некој коментар за листата на ВМРО.
Епа немаш затоа што ја кријат како внатрешноста за мермерната палата.
Што се важни листите? Партиите се важни. Јас пишував за исфрлање на свои значајни кадри заради довчерашни противници.

Ова Лопов е презиме, или на српски си напишал крадец?[DOUBLEPOST=1478949725][/DOUBLEPOST]
Што се важни листите? Партиите се важни. Јас пишував за исфрлање на свои значајни кадри заради довчерашни противници.
На српски напишал крадец.
А другото, од едната видовме кои ги исфрлиле а кои ги додале, се крена узбуна за тие новите. Каде се листите од криминалците да видиме кого го исфрлиле а кого го додале? Да видиме нешто дали е сменето. За едниве ќе плукаме по листите, а другиве не ги ни даваат ама ако така требало.

Ова Лопов е презиме, или на српски си напишал крадец?.
Така е. Не е важно што и ебаа матер истите тие морони на Македонија и се помочаа и гз избришаа со законите и уставот. Важно е дали е напишано на литературен јазик или на скопски жаргон.

Никој не може да те направи будала колку сам што можеш. :roker:
Пособено ти,на повеќето членови[DOUBLEPOST=1478954416][/DOUBLEPOST]
ИЕ1 Лопов
ИЕ2 Лопов
ИЕ3 Лопов
ИЕ4 Лопов
ИЕ5 Лопов
ИЕ6 Лопов
Поздрав до сите плави лопови со песна од Индира

Статус
Затворена за нови мислења.