Акции на СЈО (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Grmys
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Црпнатиот после победата на изборите ќе го распуштел судството :pos:
ЈО ќе им го дадел на опозицијата за да ја контролира власта :facepalm:
триста глупости на кубен во минута. Моментално на ТВ 24 Анализа
Многу паметно од страна на Заев, вакво судство какво што е сега корумпирано до крајни граници, освен на режимот на никој друг не му треба.

Црпнатиот после победата на изборите ќе го распуштел судството :pos:
ЈО ќе им го дадел на опозицијата за да ја контролира власта :facepalm:
триста глупости на кубен во минута. Моментално на ТВ 24 Анализа
Иди таму пополнувај ја табелата, ќе собереш повеќе поени за вработување
45f6ae55d3ad4dd3154a431417f78559.jpg

Не знам за СЈО, но за СДСМ и Заев изборите се веќе загубена работа, особено по последните случувања. Глупостите со листите, раскарувањето, секој ден некој нов бисер и врв на се глупоста со Драгиша Милетич, истиот четник кој им го начука 2013 сега ќе го враќаат у коалиција, а во исто време ќе бараат гласови на албанците, заедно со Ферид Мухиќ и Лиле зелената, едно друштво за мерак. Толку се очајни што и сега да им понудат членски книшки од ДПМНЕ, со две раце ќе ги земат.

Не знам за СЈО, но за СДСМ и Заев изборите се веќе загубена работа, особено по последните случувања. Глупостите со листите, раскарувањето, секој ден некој нов бисер и врв на се глупоста со Драгиша Милетич, истиот четник кој им го начука 2013 сега ќе го враќаат у коалиција, а во исто време ќе бараат гласови на албанците, заедно со Ферид Мухиќ и Лиле зелената, едно друштво за мерак. Толку се очајни што и сега да им понудат членски книшки од ДПМНЕ, со две раце ќе ги земат.
Ако ништо друго, бар мора да му се признае на Заев дека е лојален кон луѓето што му помогнале. Па макар биле и Чича.

Ако ништо друго, бар мора да му се признае на Заев дека е лојален кон луѓето што му помогнале. Па макар биле и Чича.

Многу си ми криптичен сега, мислиш на ситуацијата кога печатот на чича му бил даден и на Заев, не само на Стевчо? ;)

Многу си ми криптичен сега, мислиш на ситуацијата кога печатот на чича му бил даден и на Заев, не само на Стевчо? ;)
Секако. Чича го руши Бране и го направи Заев претседател. Затоа и има толку плукање од поранешни функционери на СДСМ вчера.

[DOUBLEPOST=1478867229][/DOUBLEPOST]
Веќе долго време нема јавни активности на СЈО, се надевам дека ова не е некој договор за мирување на прес конференциите до изборите.

Zosto? Do sega presovite bea samo politicko motivirano shou. Neka pocnat veke sudenjata pa da vidime dali ima nesto ili se e tresenje slama.

Последно уредено:
А најбоље сам да си го тераш бизнисот да не се мешаш со политичари и партии.
Глеј нешто да научиш нешто пари да заработиш и да не се замараш. Ај лично се залагам да не се оди на избори заџабе им се дава кредибилитет на политичарите. Биди свој политичар и бизнисмен не биди на естаблишментот. Кој ги е.е...
Како и да е ќе се завршат овие избори најверојатно ќе тепа ДПМНЕ и се по старо. Дури и да се деси чудо пак да земе СДСМ нешто на избори ќе има тон реваш и длабоко сдсмирање на администрацијата.
Ти не беше вработен во завод за статистика?

Абе патриоти видовте ургенцијата за косоварите од вашиов судија? Не? Ок. :))) шупаци:))
Чекај малку прво да размислат тоа што ќе кажат за коалицијата со Tитови леви сили :pos: :pos:
Не згрешиле многу, слични методи и идеологија имаат :pos:

Zosto? Do sega presovite bea samo politicko motivirano shou. Neka pocnat veke sudenjata pa da vidime dali ima nesto ili se e tresenje slama.
Па судиите на овој милионерот нема никакви шанси да почне некое судење,а особено не за Пуч.

А вака да те прашам ако нема пресови тогаш СЈО не работи и Катица за џабе зема плата, а ако има пресови тогаш тие се политички. Вака или онака само уште еден месец ќе ја опструирате работата на СЈО, а потоа единствена шанса за злосторничкото здружување да не оди во затвор ќе биде Хорхе.[DOUBLEPOST=1478891255][/DOUBLEPOST]
Чекај малку прво да размислат тоа што ќе кажат за коалицијата со Tитови леви сили :pos: :pos:
Не згрешиле многу, слични методи и идеологија имаат :pos:
Останаа уште најверните :bravobe:
gruevski-koalicija.jpg

Грујо се утепа од плукање по комунистите и ги нарекува СДС комуњари, а тој е во коалиција со нив :pos:
Заев со Милетиќ :pos:
И очекуваме иднина некаква...
Вукојебинава дефинитивно нема шанси да опстои , а и не треба.

Да чекавме МВР да ги објави снимките, немаше да имаме тема за СЈО. Уствари, истиот човек што бил згрозен од злоупотребите на Гордана и Сашо, и му ги дал снимките на Заев, сега е згрозен од злоупотребите на Оливер, и му ги дал снимките на Латас.

Е сеа, ај ние партиските војници, јасно е зошто на едно реагираме, на друго не. Ама вие неутралните, зошто немате ист аршин?
http://www.libertas.mk/zaev-vlasta-...redadoa-snimkite-i-se-zasolnija-vo-stranstvo/
Е сега, во странство се, или тука се уште па сега им служат на Латас и Нимфомакс за пуштање ексклузиви за нивните вести/портали? Или се сосема различни луѓе во прашање?

Па судиите на овој милионерот нема никакви шанси да почне некое судење,а особено не за Пуч.

А вака да те прашам ако нема пресови тогаш СЈО не работи и Катица за џабе зема плата, а ако има пресови тогаш тие се политички. Вака или онака само уште еден месец ќе ја опструирате работата на СЈО, а потоа единствена шанса за злосторничкото здружување да не оди во затвор ќе биде Хорхе.[DOUBLEPOST=1478891255][/DOUBLEPOST]Останаа уште најверните :bravobe:
gruevski-koalicija.jpg

Ако сдсм бродот што тоне се подлабоко,масовно го напуштаат,незанчи дека и од дпмне тоа го прават[DOUBLEPOST=1478896110][/DOUBLEPOST]И после тука сорос не финансирал.
Па гледајте ги соросоидите во Америка по победата на Трамп со исто сценарио како во Македонија.
Баш ми се направи мерак што победи Трамп,има да го исцеди и исуши до коска соросоидот!
Кога пишав пред 4-5 месеци дека Трамп ќе победи,99%од членовите будала ме правеа.

Исто така сега 30 дена пред избори пишувам дека дпмне ќе победи и добие 50 пратеници а сдсм максимум до 12 да стигне

Патем и за ова будала ме праат

Последно уредено:
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom