- Член од
- 19 март 2011
- Мислења
- 18.984
- Поени од реакции
- 40.197
Каква врска има демократскиот капацитет на власта со студентски избори?
Ајде погоди од три пати.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Каква врска има демократскиот капацитет на власта со студентски избори?
Ајде погоди од три пати.
културен, образуван човек, од држава која сметам дека има далеку поголемо цивизациско наследство од Австралија
И ти конечно ја откри АмерикаКако си се изгушкаа Зврле и Мики Вуич пред малце на една неформална средба (свадба), да си рече човек ИСТИ ГОМНА СЕ СИТЕ. Гомна бе ало, гомна. СДС + ВМРО = фекалии = ГОМНА. Бранете ги уште едните и другите додека не цркнете, скапаници едни.
Аман бе, како заклучи?Владе, јас тоа го зборам одамна. Сега и пред мои очи го видов. А ти другар, си за куче водич. Лабрадор да ти се купи и да те шета навака натака.
Ти за некој се сметашАј бркај работа, не си давај на значење дека со тебе некој ќе губи време.
Odmori nekoj sat sega, popameten ke siТи за некој се сметаш
Многу важни фаци да ти членувале на форумот. Штета што како по правило во реалноста никој од кур не ги мава ама битно тука сте НЕКОЈ.
Брат незнам како не ти е јасно, никој овде не вика дека нетреба избори, треба избори но со прочистен избирачки список, со забрана за финансирање на медиуми од страна на владата и најважно со процесуирање на сите криминалци што имаат аспирации да дојдат на власт или сеуште се на власт, е сето ова једино го кочи моменталната партија што е на власт преку разни опструкции како аболиции, корумпирано судство, пуштање пари на сметки на приватни фирми на главни уредувачи на влијателните медиуми во државата и оцрнување на СЈО, кој е једини орган кој засега работи спротивно на интересите на власта, а ти си се фатил за избори па избори, кој вика дека не треба да има, само треба пред тоа да се средат некои работи за да бидат фер и демократски.Каква врска има демократскиот капацитет на власта со студентски избори? Ах, да ова е Македонија
каде нели се е исполитизирано. Тоа ти е, некој организира избори, некој прави се тие да пропаднат, демонстрации, ДИК не праќа паравани, блокади, се крадат кутии итн... Небитно, се подели народот и ќе продолжи вака се дур не се воспостави ред. Како тргнало крв по се изгледа ќе падне пошто има очигледно усијани глави во двата табора па сега ти види дали требало избори или не.
Иначе да, мислам дека треба. Треба конечно да се стави крај на циркусот и една опција да исплива на површина. Ова само ќе биде додадено во фајлот за Македонија и на ова во иднина може пак некој „европеец“ да се повикува а како тргнало со секоја секунда одлагање само повеќе муниција им даваме. Ама џабе збориме, тебе ти е побитно да падне владата него државата.
Иначе друг пат кога веќе си зимаш за право да поставуваш прашања, одоговори и на тие што тебе ти се поставени, не за друго човек може сешто да си помисли...
Јас пак пред да го измениш постот си реков ме банираш. Свеста ми се зеде на самата помисла дека некој ти дал власт па макар само и на форум. Ама ете лажна тревога, имало тука и паметни луѓе во администрацијата.Odmori nekoj sat sega, popameten ke si
Но, јас и во реалноста сум важна фаца. Во месен комитет на УМС сум.Ти за некој се сметаш
Многу важни фаци да ти членувале на форумот. Штета што како по правило во реалноста никој од кур не ги мава ама битно тука сте НЕКОЈ.
Со цел ум мислиш дека тебе некој не те трпи, дека се што ке напишеш е бисер ма мудроста. Видиш тоа зависи од аголот од кој гледаш. Ти мислиш дека јас или некој треси тон глупости, јас и некој други имаат исто мислење за вас.Не ни барам, а не ни сакам да раководам со форум. Нека си работи тоа некој шо можи да ве трпи, да се справуваш секојдневно со тон глупости, за медаља е. Постот се однесуваше да одмориш, дека почна да бладаш а касно беше.
Имам,која е причината да не би гласал?
Браво за тебе војводоНо, јас и во реалноста сум важна фаца. Во месен комитет на УМС сум.
СЈО = Масони!!!!
Едноставно прашање. Дали имаше вакви санкции или било какви пред опозицијата да почне да си игра револуција и да ја започне политичката криза како прво?Еве што ни донесе блокадата на СЈО ама битно е колку плата зема Катица![]()