Акции на СЈО (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Grmys
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ајде погоди од три пати.

Нема потреба. Демократскиот капацитет на
културен, образуван човек, од држава која сметам дека има далеку поголемо цивизациско наследство од Австралија

се виде. Двете страни одлично се покажаа.

Колку побрзо заврши ова толку подобро. Ама ОК, ќе тераме вака дур не падне некоја жртва, ваљда тогаш ќе ви дојде памет. До тогаш уживај...

Според мене статус кво е ситуацијава.
Успехот на СЈО е условен од судот,а пак судот ке носи одлуки во зависност од тоа како народот ке реагира.
На крајот мислам дека народот( а не судот) ке одлучи дали во државава ке има правда или режим.

Како си се изгушкаа Зврле и Мики Вуич пред малце на една неформална средба (свадба), да си рече човек ИСТИ ГОМНА СЕ СИТЕ. Гомна бе ало, гомна. СДС + ВМРО = фекалии = ГОМНА. Бранете ги уште едните и другите додека не цркнете, скапаници едни.

Како си се изгушкаа Зврле и Мики Вуич пред малце на една неформална средба (свадба), да си рече човек ИСТИ ГОМНА СЕ СИТЕ. Гомна бе ало, гомна. СДС + ВМРО = фекалии = ГОМНА. Бранете ги уште едните и другите додека не цркнете, скапаници едни.
И ти конечно ја откри Америка :aplauz:

Владе, јас тоа го зборам одамна. Сега и пред мои очи го видов. А ти другар, си за куче водич. Лабрадор да ти се купи и да те шета навака натака.

Владе, јас тоа го зборам одамна. Сега и пред мои очи го видов. А ти другар, си за куче водич. Лабрадор да ти се купи и да те шета навака натака.
Аман бе, како заклучи?

Ај бркај работа, не си давај на значење дека со тебе некој ќе губи време.

Ај бркај работа, не си давај на значење дека со тебе некој ќе губи време.
Ти за некој се сметаш :lolzz:
Многу важни фаци да ти членувале на форумот. Штета што како по правило во реалноста никој од кур не ги мава ама битно тука сте НЕКОЈ.

Многу важни фаци да ти членувале на форумот. Штета што како по правило во реалноста никој од кур не ги мава ама битно тука сте НЕКОЈ.
Odmori nekoj sat sega, popameten ke si

Последно уредено:
Каква врска има демократскиот капацитет на власта со студентски избори? Ах, да ова е Македонија

каде нели се е исполитизирано. Тоа ти е, некој организира избори, некој прави се тие да пропаднат, демонстрации, ДИК не праќа паравани, блокади, се крадат кутии итн... Небитно, се подели народот и ќе продолжи вака се дур не се воспостави ред. Како тргнало крв по се изгледа ќе падне пошто има очигледно усијани глави во двата табора па сега ти види дали требало избори или не.

Иначе да, мислам дека треба. Треба конечно да се стави крај на циркусот и една опција да исплива на површина. Ова само ќе биде додадено во фајлот за Македонија и на ова во иднина може пак некој „европеец“ да се повикува а како тргнало со секоја секунда одлагање само повеќе муниција им даваме. Ама џабе збориме, тебе ти е побитно да падне владата него државата.

Иначе друг пат кога веќе си зимаш за право да поставуваш прашања, одоговори и на тие што тебе ти се поставени, не за друго човек може сешто да си помисли...
Брат незнам како не ти е јасно, никој овде не вика дека нетреба избори, треба избори но со прочистен избирачки список, со забрана за финансирање на медиуми од страна на владата и најважно со процесуирање на сите криминалци што имаат аспирации да дојдат на власт или сеуште се на власт, е сето ова једино го кочи моменталната партија што е на власт преку разни опструкции како аболиции, корумпирано судство, пуштање пари на сметки на приватни фирми на главни уредувачи на влијателните медиуми во државата и оцрнување на СЈО, кој е једини орган кој засега работи спротивно на интересите на власта, а ти си се фатил за избори па избори, кој вика дека не треба да има, само треба пред тоа да се средат некои работи за да бидат фер и демократски.

Еве што ни донесе блокадата на СЈО ама битно е колку плата зема Катица
cba79ca7b417663ee687dcc5947f80ae.jpg

Odmori nekoj sat sega, popameten ke si
Јас пак пред да го измениш постот си реков ме банираш. Свеста ми се зеде на самата помисла дека некој ти дал власт па макар само и на форум. Ама ете лажна тревога, имало тука и паметни луѓе во администрацијата.
Туку Мафо имаш бе ти некогаш излезено на избори , сериозно те прашувам? И не не мислам на партиски во СДСМ .Онака на локални, парламентарни , претседателски ?

Но, јас и во реалноста сум важна фаца. Во месен комитет на УМС сум.

СЈО = Масони!!!!

Не ни барам, а не ни сакам да раководам со форум. Нека си работи тоа некој шо можи да ве трпи, да се справуваш секојдневно со тон глупости, за медаља е. Постот се однесуваше да одмориш, дека почна да бладаш а касно беше.

Имам,која е причината да не би гласал?
Со цел ум мислиш дека тебе некој не те трпи, дека се што ке напишеш е бисер ма мудроста. Видиш тоа зависи од аголот од кој гледаш. Ти мислиш дека јас или некој треси тон глупости, јас и некој други имаат исто мислење за вас.
Кога сме кај постовите ти кога планираш да одмориш малце? Сигурно не мислиш дека се само мудрости пишуваш.
Па години најверојатно. Имав впечаток дека од кога стана полнолетен се немаат случено избори.[DOUBLEPOST=1467452727][/DOUBLEPOST]
Но, јас и во реалноста сум важна фаца. Во месен комитет на УМС сум.

СЈО = Масони!!!!
Браво за тебе војводо (y)[DOUBLEPOST=1467453423][/DOUBLEPOST]
Еве што ни донесе блокадата на СЈО ама битно е колку плата зема Катица
cba79ca7b417663ee687dcc5947f80ae.jpg
Едноставно прашање. Дали имаше вакви санкции или било какви пред опозицијата да почне да си игра револуција и да ја започне политичката криза како прво?

Последно уредено:
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom