Let 3
The Nipple Erector
- Член од
- 13 јули 2008
- Мислења
- 30.896
- Поени од реакции
- 31.280
има разлика, до сега В-МВР-О беше партиски штаб, тоа јасно на нелегалнно прибавените снимки од министерката се слуша од нејзина уста, исто како и бројни изјави за прикривање убиства, прикривање факти за собраќајки со смртни последици, обмана на странските дипломати и слични незаконски работи.Ништо. Јас сум вмровец, кој не го интересира вистината, туку само партијата да остане на власт. Ти од друга страна, денес звучиш исто ко мене. А викаш дека си неутрален. Чудна работа...
Со право може да се сомнева во тогашното рководство на МВР
Ова денес е друго со друго раководство кое не стравува да поднесе пријава против министер, замисли пријавен заменик министер од актуелна власт!
јас сакам држава каде владее правда и право и каде моето работно место или учество на тендер не зависи од тефтер на некој министер или од трчање по митинзи и контрапротести, сакам земја каде ќе бидам горд да живеам а не да гладам како градоначалник кој пред 10 години возеше лада самара денес е сопственик на компании фирми и станови од стотици иљади евра.
како шо ми беа мрск периодот на бранко кога и гласав против нив така ми е мрско и ова шо денес се случува а упте помрско ми е криење прикривање лажење мамење.на очигледни криминали и неправди