Акции на СЈО (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Grmys
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Друже тие неможат да преболат, дека народот не е тие 2000-3000-4000-5000 што се собираа 1 месеци низ улици низ Скопје! Ако мислат дека тоа е народ, незнам како да му помогнам! И да, ако ме прашаат епа зошто не излегуваш на протести? Не излегувам пошто тие протестираат заедно со тој од Струмица, 93л во секунда, на час и оваја што не знај да кажи Добро вечер, ги величат ко да се незнам што! Катица ја напраја Фалконе, а кутрата 2 збора в крст не знај да кажи! :D
Повеќе од очигледно е дека неа бива женава, откако почна СЈО со работа нема никаков резултат, сиротата да беше како Фалконе до сега пола влада ќе беше у затвор.

Ај добро будали ако сакаш ќе се правиме.

Како се крадат моите пари од данок преку државни тендери за рингишпили, е меѓу другото и работа на Јанева.
А како ќе се враќаат зајмените пари? :D :D Немало да ги наплатат од мене и од народот, списи на тоа уфце.
Кој ќе ги враќа ај погоди од пет пати? Наивно.
Ќе ти зголемат данок. Ќе ти скратат од здравство и школство. Ќе даночат-задушат економија и производство за заеми да платат, акцизи на бензин поголеми.
А не се грижи, не плати данок и те како со извршители по кожата ќе ти дојдат.
Ти дали ко плаќаше данок им даде некое ливче на власта шо се сакаш да ти направат или купат за тие твои пари??
И еве попрецизно кажи колку твои пари од данок се во прашање и колку од нив се ојдени на рингишпил а колку на одбрана, здравство школство...
имаш такви податоци п да збораме конкретно?

Чим користеа УБК да прислушкуваат насекаде за да се пресметуваат со неистомисленици, полтрон телевизијава е најмал проблем.

Вакви класични узурпатори на позиција дефинитивно не имал овој народ.

Повеќе од очигледно е дека неа бива женава, откако почна СЈО со работа нема никаков резултат, сиротата да беше како Фалконе до сега пола влада ќе беше у затвор.

Лудница споредба. Фалконе гонеше организиран криминал и имаше поддршка од државата. Катица треба да гони луѓе кои владеат со државата и прават опструкции на секој можен начин.

Половина од правниците во Македонија би се посрале од страв да треба да се јават по телефон кај Грујо или Мијалков, Катица му лупна кривична пријава на Грујо.

Неа не ја бива, нас не бива како отстрана гледаме сеир и се препукуваме на форум.

Јас сум само за едно! Секој, АПСОЛУТНО секој што крадел народни пари, да одговара пред СУДОТ! Не ме интересира дали е опозиција или позиција, дали е бивш министер, пратеник од 1996 година.. Апсолутно не ме интересира! Едниве краделе, другиве во минатото печалеле, печалеле, печалел! Немој да ме јебеш што викаше Кили :D

Ти дали ко плаќаше данок им даде некое ливче на власта шо се сакаш да ти направат или купат за тие твои пари??
И еве попрецизно кажи колку твои пари од данок се во прашање и колку од нив се ојдени на рингишпил а колку на одбрана, здравство школство...
имаш такви податоци п да збораме конкретно?
И еден денар да е украден, тоа е кражба. Не сме на пазар да се ценкаме кој колку украл.

Додека има неписмени овци, што мислат дека украдени државни пари не се нивен проблем, или дека државно задолжување не ги засега, секогаш ќе се најде некој да ги музи.

Јас сум само за едно! Секој, АПСОЛУТНО секој што крадел народни пари, да одговара пред СУДОТ! Не ме интересира дали е опозиција или позиција, дали е бивш министер, пратеник од 1996 година.. Апсолутно не ме интересира! Едниве краделе, другиве во минатото печалеле, печалеле, печалел! Немој да ме јебеш што викаше Кили :D

Мислам дека не можеш да напишеш нешто побанално од ова.

Веројатно си и за мир во светот и да спасат китовите, така?

Мислам дека не можеш да напишеш нешто побанално од ова.

Веројатно си и за мир во светот и да спасат китовите, така?
Aaaaa така.. Ти протестираш од страната на едниве така? Браво бе! Туѓо хочу, свое не дам?? Тебе не ти смета приватизацијата? Телеком не ти смета? ЕСМ не ти смета?? 600 фабрики затворени, поради лажни акции(ако не знајш што се лажни акции, сега се случува истото во Макпетрол.. Провери ќе видиш што се), кој што вредеа по 5000-6000е од човек низ тие фирми? Ти сакаш да бидат само сегашниве казнети, а тие пред нив? Или за нив не важи, тие се над сите нас??

И еден денар да е украден, тоа е кражба. Не сме на пазар да се ценкаме кој колку украл.

Додека има неписмени овци, што мислат дека украдени државни пари не се нивен проблем, или дека државно задолжување не ги засега, секогаш ќе се најде некој да ги музи.
државно задолжување е сосем нормална секојдневна работа во речиси сите земји во светот.
Не го измисливме тоа ние и не сме ние единствени шо се задолжуваме.
А за кражба, пак да те опитам, имаш ти комкретен доказ дека некој украл нешто или дека тебе тие украдено, или онака, уз муабет ти е то нафрлено?

Г-ѓа СПЕЦИЈАЛНА јавна обвинителка :pos:
Мислам дека јасно беше дека женава нема две чисти и незнае што зборува . Срамота е да незнае да научи претходно подготвени прашања со одговори .
еве УНцензоред Интервју.. 36 минути треае !!!
Наградно прашање е како е на суд ако има соочување :confused:

Aaaaa така.. Ти протестираш од страната на едниве така? Браво бе! Туѓо хочу, свое не дам?? Тебе не ти смета приватизацијата? Телеком не ти смета? ЕСМ не ти смета?? 600 фабрики затворени, поради лажни акции(ако не знајш што се лажни акции, сега се случува истото во Макпетрол.. Провери ќе видиш што се), кој што вредеа по 5000-6000е од човек низ тие фирми? Ти сакаш да бидат само сегашниве казнети, а тие пред нив? Или за нив не важи, тие се над сите нас??

Не бе, и јас сакам сите да бидат казнети, да ги спасиме пандите и китовите, и мир да има секаде во светот.

Не бе, и јас сакам сите да бидат казнети, да ги спасиме пандите и китовите, и мир да има секаде во светот.
Епа гледам, дека тебе те боли за другите, битно ти е да пласкаш кондоми со боја низ Скопје! Браво, браво! И браво.. Добро дневечерден! :D Фрлај дур те држат раце и нозе! Не се битни другите, битно ти да си шаерен :D

Лудница споредба. Фалконе гонеше организиран криминал и имаше поддршка од државата. Катица треба да гони луѓе кои владеат со државата и прават опструкции на секој можен начин.

Половина од правниците во Македонија би се посрале од страв да треба да се јават по телефон кај Грујо или Мијалков, Катица му лупна кривична пријава на Грујо.

Неа не ја бива, нас не бива како отстрана гледаме сеир и се препукуваме на форум.
Дај не зезај, Фалконе имал многу поголеми опструкции него Јанева што има (знаеш како завршил Фалконе, така?), и пак Фалконе направил голема работа. Толку ја бива туку ај.

Дај не зезај, Фалконе имал многу поголеми опструкции него Јанева што има (знаеш како завршил Фалконе, така?), и пак Фалконе направил голема работа. Толку ја бива туку ај.
Ми се допаѓа дека се трудиш да му објасниш! Битно е да си шарен, а ако не си Шарен, си ВМРО! Чиста логика(Јебем ти логика, да ти јебем) :D

целата работа со СЈО е осмислен куклен театар караѓоз, а народот како овца се запали ... Вистинската работа беше да се направи контрола на крупниот капитал, оданочување, откривање на нелегално изнесен капитал во странство и негово враќање, без партиска обоеност... Како неутралните гласачи ќе се определат на избори за друга или трета опција кога на пример опозиционите гласила подржуваат еден ноторен тајкун кој се заебава со сите, а можно е да подмачкал и кај власта...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom