Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Штета што ова се случи, иначе Зајко ќе излезеше на избори. Сега за жал со овој потег на Хорхе тоа нема шанса да се случи. Бед карма
Хорхе нема право на општа аболиција, колку што знам. Секако ќе мора еден по еден да ги аболира.Има финти за да ги стават како "истородни" бе. Или на пример, да речат дека уште во предистражната постапка тие предмети биле поврзани со другиве, со Титаник еве нека биде.. и Титаник бил потребен како предмет во докажувањето на суд, како што тие биле потребни во докажувањето за Титаник. И како ќе аболира Хорхе? Бадентерова аболиција некоја, 75% аболирани, 25% од исто(родно)то дело у процедура?
Нема потреба од избори.
Сакаш да кажеш дека ова пресов не му важи? Утре СЈо нема да ја почитува одлуката? Ќе продужи да работи? Па на Уставен ќе стигне ова?Хорхе нема право на општа аболиција, колку што знам. Секако ќе мора еден по еден да ги аболира.
Сакаш да кажеш дека ова пресов не му важи? Утре СЈо нема да ја почитува одлуката? Ќе продужи да работи? Па на Уставен ќе стигне ова?
Па ако се аболицирани за кој мој да работат.А што мислеше ти, утре СЈО престанува да работи? Заради Хорхе?![]()
Ова е вон тема, но Љубчо не е никаков визионер или предвидувач.Да не биде не знаевме.Следете што говори човекот, и знајте тоа ќе се случи.
http://daily.mk/makedonija/ljupcho-georgievski-amnestija-izlez-krizata
Па ако се аболицирани за кој мој да работат.
а бе толку државни службеници седат џаба по институции некои и дома седат и земаат плата пак овие од СЈО, нека чепкаат по нешо нек читаат истражват... нема зијан од работа, може некогаш ќе затреба...Па ако се аболицирани за кој мој да работат.
Какви избори бре. Само интересни ми се оддредени надежни чоечина на форумов кој сеуште веруваат во избори на 5ти.