Ајде да се ЕБЕМЕ...

• Креатор на темата Креатор на темата Just Breathe
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Sto ima vrska kako ke reces dali ajde da se e...e ili da vodime ljubov ili sto uste ne veke,nekogas povozbudlivo e bez predigra,ili pak taka grubo da go kazes toa mozebi ke stvori dodatna atmosfera:vozbud:

Јас и викам -Знаеш што е AX5-7 VGA 4.5?
Она= не,a сака да дознае....

Јас онака нежно и полн со љубов и викам "Жено ај собувај гаштите":):)
Па нормално дека почнувам полека и се потоа си иде понатаму

Често ми напоменува кога има желба за секс, али не на груб начин. се трудам да и ја исполнувам што почесто:vozbud:

Не ми е проблем да му кажам ако ми се сака, ама поинтересно е да го наведам сам да сфати. :)

zavisi od momentot,ama nikogas ne bi rekol AJDE DA SE E..ME,bi izbral nekoj podobar recnik da go kazam istoto.ako veke se resam na takov nacin da nagovestam.

Секс=водење љубов, само второто е кај идеалистите. :)

Водењето љубов е вид на секс, ама водење љубов =/= секс.

Водење љубов е нешто прекрасно, преубаво, возвишено, помеѓу двајца вљубени... а сексот е чин помеѓу двајца :)

Зависно што дефинираш под секс.
Има повеќе можности, како на пример некои се караат дали оралниот секс е воопшто секс, или пак дали меѓусебно мастурбирање е секс или не.
Некои дури и ремтењето на некого го именуваат како секс во здрав мозок.

ако неке со песна да се освои
има и втор начин

~SKIDAJ GACE JEBACU TE ~

Ne mislam taka sexot za mene e nesto kade sto vleguvas od strast od podignat adrenalin,nesto ke ne moze da trae poveke od 20 min, a dodeka vodenjeto ljubov e nesto nezno milo,sporo se vnesuvas emotivno i gi ima prethodno spomenatite raboti samo vo golema mera i pri vodenej ljubov dozivuvas orgazam zagarantirano a pri sex ne mora da znaci.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom