Ајде да се ЕБЕМЕ...

• Креатор на темата Креатор на темата Just Breathe
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ајде да се ебеме!
не бре па и ти, да не се знае кој кого......
него, поправилно би било ајде да ГО ебеме мрчаторот (знам дека некои и ќе се израдуваат на ова :vozbud:)

Јас не викам туку дирекно почињам само брзинаата зависи до пригодата а она доволно е да посака по очите ќе и се познае зборови не се потребни

Ајде да се ебеме!
Во некое друго време,имаше и други решенија
-За украден голуб, или тресење сливи од туѓо дрво се одеше
во Централниот затвор на Кале на преваспитање 2 години.
-За пронајдена слика од Гоце Делчев,при некој претрес дома или кај тебе, патуваш на бесплатен долг одмор на Голи Оток.
-За изговорени-кажани,овакви четири слатки збора
,Ајде да се е...е, на голем одмор или Џавте корзо а можеби и на градска или руска плажа,а богами и нива,веднаш по пријавата добиваш загарантиран престој во Идризово
Е таму не мора да го кажуваш тоа,тоа ти се чита на чело како новајлија таму, ионака покрај број на грбот,ќе си го добиваш секојдневно тоа,што си го барал,нема таму не сакам,не можам тоа школо не се заборава.
Кој бил знае......

Не знам зашо толку му ја мислите дали да се шлапне директно она „Ајде“ или не?

Или сакаш или не..тоа е работата.. ако сакаш наравно ќе се ебеш.. хахаха

Него друго е работава овде.. Зашо на форумов некој, еве конкретно, овде на темава, пошто имплицира на тоа „Ајде“, не му рече на некој „Ајде да се ебеме“.. за сериозно :D... И на крај краева, зашо оваа тема да не биде спарка за повремени ебанки.. онака чисто другарски :D.. а можда меѓу некои ќе излезе и нешо.. ки знај.. :ROFLMAO:

Зависи до ситуација и место, ама почесто си кажувам дирекно. Ретко се случило да ми предложи девојка ми прва, ама кога гледам дека сака за да не се срами да ми каже сум и предлагал прв.
pa ti ako cekash da ti predlozi eeeee kreni suknjata i mavaj :)

Ја сум човек без предрасуди. Не сум многу грд. Ако има невести за слободен секс, ич да не ја мислат.

темава треба да се смени во ајде сите да дркаме / си ги тријаме.....:facepalm:

Ми иди репликата од рекламата на ДПМНЕ кога Бранко викаше на избори и потоа се испишмани.
Демек стои прво Бранче на говорница и вика Ајде да одиме на избори
И после оди реплика Е ајде де...
После Јани вика Ајде да одиме на избори
И пак овој Е ајде де...
Па се редат некои други како Иваноновски, Заев , итн.

Тоа прво ми дојде на ум кога ја видов темава...
Е ајде де...

По себе го заклучи тоа?
сега ме испусти :facepalm:

34753177.jpg
:cenzura::pos: не знам дали по себе :sneaky:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom