Ајде да се ЕБЕМЕ...

• Креатор на темата Креатор на темата Just Breathe
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
ретко се дешава да се има муабет во вакви ситуации, али последниот пат ме праша дали ќе се ебеме или ќе се заебаваме... and i was like :о but i rly liked it :D

Ќути и јас не знам што ми е.. порано немав проблем со такви работи...
dobro poznat, си ми ја утнал поентата, друже... Не значи дека, ако не зборам реченици од типот „Јас се ебам“, „Ајде да се ебеме“, дека не го ни правам „тоа“, или пак дека не сум вулгарна на моменти... Едноставно, насловот на темата е ептен ефтин, како да нема значење тоа што ќе легнеш со некој. Нешто слично со „ајде да јадеме компирчиња“. That's all...
А зошто да не ?
И Ебењето како и јадењето е задоволување на основни потреби и човекови инстинкти.
Кога си гладна и ти се јадат компирчиња не велиш, Чувствувам потреба од внесување на јагле-хидрати и шеќери преку усната шуплина храно проводникот -дигестивниот тракт до желудникот, и моментално ми се јаде скроб термички третиран во врело растително масло на температура повисока од 140 степени.
Едноставно велиш ми се јаде пржени компирчиња.
Така и со ебењето, зошто да комплчицираш кога доволно се два збора, ајде да се ебеме нема ништо вулгарно , ако е тоа вулгарно исто како да речеш дека реченицата ајде да јадеме е вулгарна.

Eден убав човек вака им кажуеше
ајде сега да се ебеме пошто у старачки нема да ми избегаш:rolleyes:

ajde da se ebeme na nekoja sto ja znaes 2-3 dena da i reces,a za seriozna vrska ne daj boze da dojde do toa da go kazes.......

i pustas dlabok pogled i ona sama pocnuva da se soblekuva

Оште полесно.... :D:D:D:D:D

а) Ако носеш сукна.... подигни ја
б)Ако носеш панталони/тренерки/или шо и да има ногавици соблечи ги
ц) If you are naked, just bend over...

:icon_mrgr::icon_mrgr::icon_mrgr:
The best way to fuck is one...that is to fuck off.....:sleep:

Потпунувам барање,и ако се одобри ок,ако не поднесуем жалба до швалерка

Еднаш.... и тоа нервозен бев, сите ми беа криви она ќути до мене знае дека несакам а да ми каже некој коа сум нервозен и ми излета ненадејно од нигде никаде и у истата секунда се покајав што го кажав и мислев ќе се налути. Кога даде еден осмех со тоа устето кога ја џитнав на кревет такво е*ење падна коа поминувам покрај зграда кај неа поим за јако ебење ми е местото. Мрднување со сите марифети.... (y).

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom