Интересна емисија,одличен водител Ивце,и децава се лудило..Убаво работа...Нека продолжат така..Пошто ретко гледам за деца дека има емисии во Македонија?
^ Не ти се чини. Јас еднаш го имам гледано и тоа помислив прво. Имаше еден кадар, каде однесе едно девојче во бутик нешто и таму се тресеа глупости на велико од негова страна. Но да не го обвинувам ликот напразно, тоа е мислење само од едно видување.
Баш е ОК емисијата и што направил па да е педофиличен, понекогаш ќе праша дали имаат братче, сестриче и од кај им се за да тресат глупости децата или пак концептот постар човек да води емисија за деца ве асоцира на педофилија...не знам, јас никогаш не сум помислила на тоа, а емисијата со Инес мислам дека така се викаше беше ЗАКОН, легенда стана девојчето "ајде вози дома побрзо оти ми се плаче, ме пече од шо ми се плаче" :pos2: а и пред некој ден имаше интересни близнаци, едното сакаше копан и ориз да порача во Мекдоналдс :pos2:
Знаев дека мора да има тема за типов и за емисијава :tv:. Од стално сум ја сметал за педофилска, не знам, онака од прва коа ќе ја заглеам, изгледа мањачка.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.