АЈ ТИ ЗАМИЖИ ИВЦЕ-ПИВЦЕ И МАРТИЈА

• Креатор на темата Креатор на темата GORAZDS
  • Време на започнување Време на започнување
Закон е Ивце, најинтересно ми беше едно девојче-турчинка мислам дека беше :)

Интересна емисија,одличен водител Ивце,и децава се лудило..Убаво работа...Нека продолжат така..Пошто ретко гледам за деца дека има емисии во Македонија?

^ Не ти се чини. Јас еднаш го имам гледано и тоа помислив прво. Имаше еден кадар, каде однесе едно девојче во бутик нешто и таму се тресеа глупости на велико од негова страна. Но да не го обвинувам ликот напразно, тоа е мислење само од едно видување. :)

Малце глуп ми е концептов на емисијава ,родителиве плаќет за децава во емисија да им се...

иначе девојчево ѕверче :)

Хахахахахахах закон е девојчево :aplauz::aplauz::pos:
Супер емисија :)
Ивце Пивце хахахаха :pos2:

Секоја емисија со деца е убава, секогаш се мили, искрени и знаат да те насмеат... но некогаш и да те усрамат.

Кумановци се најинтересни

Баш е ОК емисијата и што направил па да е педофиличен, понекогаш ќе праша дали имаат братче, сестриче и од кај им се за да тресат глупости децата или пак концептот постар човек да води емисија за деца ве асоцира на педофилија...не знам, јас никогаш не сум помислила на тоа, а емисијата со Инес мислам дека така се викаше беше ЗАКОН, легенда стана девојчето :) "ајде вози дома побрзо оти ми се плаче, ме пече од шо ми се плаче" :pos2: а и пред некој ден имаше интересни близнаци, едното сакаше копан и ориз да порача во Мекдоналдс :pos2:

Знаев дека мора да има тема за типов и за емисијава :tv:. Од стално сум ја сметал за педофилска, не знам, онака од прва коа ќе ја заглеам, изгледа мањачка.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom