Diabolical !llusion
Магец
- Член од
- 3 август 2006
- Мислења
- 2.238
- Поени од реакции
- 22
jaaa mer k700 imis i kak si zadovolen od nego?? a? ;D
неиздржлив мобилен без мемориска картичка :poss: јас прво лошото го кажувам а другото се е супер....ете ми недостасува малце поиздржлив да биде,овој џојстиков да не постои т.е.да нема таков џојстик и аф корс мемори карт за да можам да имам простор за мп3NIppI напиша:jaaa mer k700 imis i kak si zadovolen od nego?? a? ;D
хехе....да имав одма ќе си купев картичкаNIppI напиша:epa joystikot e glupost na vekot az mobilni ali aj neka im e..a imas otvor za karticka neli?ili ne?
имам инфраред кабел и од таму си вадам мп3 ама колку бере,едвај едно 20 ќе збере со конвертирање во помали со што губи песната малце од звук ама нема врска....па 20 малку се,да имав мемори карта над 100 ќе береше е сега тоа е лошото,нема...а на сестра ми во септември ќе и купат мобилен,сега се мисли каковNIppI напиша:eeeeeppppppppaaaaaaaaaaaaa bidi sreken i so toa so go imis..ja pa na sestra ti toa nema ni blue tooth ni infrared..a ne e tolku los...ideja..dali se pobrzave so usb kabel so komp hmmmm bi trebalo!
W800i?Ne ti se rasipa dzojstikot?Ili nema takov deka znam deka ima eden od soni erikson mobilnite so poinakov dzojstik...e sega koj besheLombard напиша:Kupi si fotoaparat, bez diskusija, ako ti e do ubavi sliki. Jas imam veke 8 meseci SonyEricsson 800i sto e i nesto podobar od 750. Ama kvalitetot na slikite e prosecen, sluzat, ama daleku e od zamena za aparat.