Aj еден совет! :)

СпаЈдеР

DissentiveMoron202
Член од
1 март 2006
Мислења
3.201
Поени од реакции
52
NIppI напиша:
jaaa mer k700 imis:P i kak si zadovolen od nego?? a? ;D
неиздржлив мобилен без мемориска картичка :poss: јас прво лошото го кажувам а другото се е супер....ете ми недостасува малце поиздржлив да биде,овој џојстиков да не постои т.е.да нема таков џојстик и аф корс мемори карт за да можам да имам простор за мп3

Diabolical !llusion

Магец
Член од
3 август 2006
Мислења
2.238
Поени од реакции
22
epa joystikot e glupost na vekot az mobilni ali aj neka im e..a imas otvor za karticka neli?ili ne?

Diabolical !llusion

Магец
Член од
3 август 2006
Мислења
2.238
Поени од реакции
22
eeeeeppppppppaaaaaaaaaaaaa bidi sreken i so toa so go imis..ja pa na sestra ti toa nema ni blue tooth ni infrared..a ne e tolku los...ideja..dali se pobrzave so usb kabel so komp hmmmm bi trebalo!

СпаЈдеР

DissentiveMoron202
Член од
1 март 2006
Мислења
3.201
Поени од реакции
52
NIppI напиша:
eeeeeppppppppaaaaaaaaaaaaa bidi sreken i so toa so go imis..ja pa na sestra ti toa nema ni blue tooth ni infrared..a ne e tolku los...ideja..dali se pobrzave so usb kabel so komp hmmmm bi trebalo!
имам инфраред кабел и од таму си вадам мп3 ама колку бере,едвај едно 20 ќе збере со конвертирање во помали со што губи песната малце од звук ама нема врска....па 20 малку се,да имав мемори карта над 100 ќе береше е сега тоа е лошото,нема...а на сестра ми во септември ќе и купат мобилен,сега се мисли каков

Член од
7 август 2006
Мислења
2
Поени од реакции
0
od iskustvo

Kupi si fotoaparat, bez diskusija, ako ti e do ubavi sliki. Jas imam veke 8 meseci SonyEricsson 800i sto e i nesto podobar od 750. Ama kvalitetot na slikite e prosecen, sluzat, ama daleku e od zamena za aparat.

СпаЈдеР

DissentiveMoron202
Член од
1 март 2006
Мислења
3.201
Поени од реакции
52
Lombard напиша:
Kupi si fotoaparat, bez diskusija, ako ti e do ubavi sliki. Jas imam veke 8 meseci SonyEricsson 800i sto e i nesto podobar od 750. Ama kvalitetot na slikite e prosecen, sluzat, ama daleku e od zamena za aparat.
W800i?Ne ti se rasipa dzojstikot?Ili nema takov deka znam deka ima eden od soni erikson mobilnite so poinakov dzojstik...e sega koj beshe:toe:

Член од
2 февруари 2006
Мислења
1.500
Поени од реакции
160
Ист е џојстикот и полсе едно убаво паѓање на еден другар не му иде убаво на десно, али вие ептен забегавте оfftopic

Diabolical !llusion

Магец
Член од
3 август 2006
Мислења
2.238
Поени од реакции
22
w800i ne ti se arese??maleee znaci definitvno sum za digitalen..a so mob moze i nekoj na staro..vazno da ne ja nosam glupavta motorola!!!

Член од
6 јули 2005
Мислења
2.932
Поени од реакции
9
Девојче еден добар предлог од батко ти вардарче. За тие пари што ќе ги дадеш за телефонот ќе си земеш добар дигитален апарат како на пример Canon A700 и некој ефтин телефон од 2000-3000 денари кој батеријата ќе му држи една недела како на пример Nokia 1100, а ќе ти служи само за една намена правење на муабет и испраќање смс пораки. Е сега ти одлучи самата што е подобро телефон со илјада тркатанци на него од кој ниедна нема да користиш на него и не е прав дигитален апарат или асален дигитален апарат и плус телефон за муабет правење.

Diabolical !llusion

Магец
Член од
3 август 2006
Мислења
2.238
Поени од реакции
22
fala bato vardarce...da znajs deka do nekade(nekade poveke) si vo pravo...i cenam toa so go dade svoeto mislenje.

Член од
2 февруари 2006
Мислења
1.500
Поени од реакции
160
Јас би ти рекол земи си она со доверба k300 за 2000ден и земи си го Sony CyberShot W40 или W50, e саега додатен трошок ќе ти биде и картицата за апаратот

Kajgana Shop

На врв Bottom