Diabolical !llusion
Магец
- Член од
- 3 август 2006
- Мислења
- 2.238
- Поени од реакции
- 22
najglupta kuti i site motoroli...c115 lagum oti bese...katastrofa..ja nosam oti mi se rasipa siemensot inace ke doprise do mene taa..
Срање :pos2:Сепак,мислам дека треба да почекаш Некро да одговори на темава.:smir:
e bas taka i jas imam k750i nov 2 meseca go imam i normalno isklucen go staiv da se puni i posle od kako se napuni ne sakase da se pusti samo bel ekran :S i go odnesov na servis i po edna nedela mi go vratija i pak istata greska i mi dadoa nov ama ovoj nekako e spor a plus so lesno se ostetuva taka da luge definitivno golem minus za sony ericssonсименсов мислам дека е Ѕ88, ајт ке пишам за некој ден што значи тоа Ѕ, М, А, ЅХ, МЕ итн... кај сименс, а што значи Т, К, W, P итн.. кај сониериксон. сега за сега нека ви остане тајна...
Нипи, сименсот земи го ако сакаш квалитет и телефон што ке те трае следниве 3-4 години без дефекти, се разбира доколку не ти падне.
додека сониериксоните веке се доста познати по своите фабрички мани, исклучувајќи го џоистикот тука се и контролерите (капсите) за микрофон, звучник, полнење... исто така механизмот за камерата се расипува доста брзо и освен тоа маската му е метална да така не е ни потребно некое големо удирање или гребење на маската за да ви стане телефонот стар ко со години да сте го малтретирале...