Афродизијак

• Креатор на темата Креатор на темата Дивајн
  • Време на започнување Време на започнување

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.857
Што ви е вас афродизијак освен омразата на неколку луѓе тука? :lol: :P

Re: Афродизијак.

divine напиша:
Што ви е вас афродизијак освен омразата на неколку луѓе тука? :lol: :P
A ima takvi tuka? Jas seuste ne sum pocuvstvuvala omraza.

Девојки во високи чизми и кратки сукњи!!!
:P :P :P :P
Исто така и девојки со кратка црна коса.

Eden od afrodizijacite(barem za mene) e seks posle kavga ili raspravija so partnerkata....obicno posle nekoja kavga so nea dobivam silna zelba za seks(ili prosto kazano...da i go zakopam do bubrezi) :lol:

Ptolomej напиша:
Eden od afrodizijacite(barem za mene) e seks posle kavga ili raspravija so partnerkata....obicno posle nekoja kavga so nea dobivam silna zelba za seks(ili prosto kazano...da i go zakopam do bubrezi) :lol:

Колку си ме изнасмеал ти мене не си свесен ... ама па кога ќе размислам поубаво ти држи вода муабетот :lol: :lol: :lol: :wink:

divine напиша:
Ptolomej напиша:

Колку си ме изнасмеал ти мене не си свесен ... ама па кога ќе размислам поубаво ти држи вода муабетот :lol: :lol: :lol: :wink:

Pa da...obicno za vreme na kavga se pokacuva adrenalinot...a adrenalinot e povrzan so lacenje na testosteron(barem kaj mazite) :)

Tonchie напиша:
Тончи, да не си се помешал со фетиш пријателе? :)

Инаку, за мене добар афродизијак е добро виски во умерени количини (со мраз), добри ф'статци и лешници, по можност да се конзумираат на сепаре во добар кафич, клуб, дискотека, да ти е џепчето полно, на тебе да ја имаш најновата гардероба, омилениот парфем. Ако има "дејствие" после, како распаљотка сум!

Да, да Мистичен, алкохол секако, водка си пијам па тоа ми е мене :lol: 8)
п.с. Ау и парфеммммм обавезно! :lol: :lol: :P

Мистичен напиша:
Tonchie напиша:
Тончи, да не си се помешал со фетиш пријателе? :)

Инаку, за мене добар афродизијак е добро виски во умерени количини (со мраз), добри ф'статци и лешници, по можност да се конзумираат на сепаре во добар кафич, клуб, дискотека, да ти е џепчето полно, на тебе да ја имаш најновата гардероба, омилениот парфем. Ако има "дејствие" после, како распаљотка сум!

Damnit
Значи сум бил многу уморен кога сум го пишувал ова.
Сакамммм кафе, убаво кафе...
веројоатно сеуште ми е во сеќавање најслаткиот бакнеж со вкус на кафе уште пред 3-4 години :)
нормално ова ми се повторувало.....
чоколадо чат пат, сладолед и така и така.

Кафе рулз!

Вино во убава чаша, добар машки парфем, црвена боја. Не ми текнува друго.
Знам дека е стара темава, ама морав да си кажам:icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom