Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
A ima takvi tuka? Jas seuste ne sum pocuvstvuvala omraza.divine напиша:Што ви е вас афродизијак освен омразата на неколку луѓе тука? :lol:![]()
Ptolomej напиша:Eden od afrodizijacite(barem za mene) e seks posle kavga ili raspravija so partnerkata....obicno posle nekoja kavga so nea dobivam silna zelba za seks(ili prosto kazano...da i go zakopam do bubrezi) :lol:
divine напиша:Ptolomej напиша:Eden od afrodizijacite(barem za mene) e seks posle kavga ili raspravija so partnerkata....obicno posle nekoja kavga so nea dobivam silna zelba za seks(ili prosto kazano...da i go zakopam do bubrezi) :lol:
Колку си ме изнасмеал ти мене не си свесен ... ама па кога ќе размислам поубаво ти држи вода муабетот :lol: :lol: :lol: :wink:

Тончи, да не си се помешал со фетиш пријателе?Tonchie напиша:Девојки во високи чизми и кратки сукњи!!!
Исто така и девојки со кратка црна коса.

Ауу, добар афродизијак, ама некогаш може да биде и контраафродизијак! )venera001 напиша:Ризикот......
Мистичен напиша:Тончи, да не си се помешал со фетиш пријателе?Tonchie напиша:Девојки во високи чизми и кратки сукњи!!!
Исто така и девојки со кратка црна коса.
Инаку, за мене добар афродизијак е добро виски во умерени количини (со мраз), добри ф'статци и лешници, по можност да се конзумираат на сепаре во добар кафич, клуб, дискотека, да ти е џепчето полно, на тебе да ја имаш најновата гардероба, омилениот парфем. Ако има "дејствие" после, како распаљотка сум!