Афродизијак

• Креатор на темата Креатор на темата Дивајн
  • Време на започнување Време на започнување
Acid напиша:
Значи затоа се палиш ти на администратори...:icon_lol:

На администратор Acid
:)

Вратено од избришани пораки затоа што и администратор Ацид е легитимен афродизијак - Долфин

cyberlady напиша:
Јас се палам на моќ. Прво ќе погледнам во главниот.
:)

:hump: trebashe samo da napishesh Acid ....i ke beshe razbrana...:je:
mene afrodiziak mi se cokolado, crveno vino, jagodi, mmmm jebazoven maski parfem i jebazovna rok balada....:wub:

Allita напиша:
:hump: trebashe samo da napishesh Acid ....i ke beshe razbrana...:je:
mene afrodiziak mi se cokolado, crveno vino, jagodi, mmmm jebazoven maski parfem i jebazovna rok balada....:wub:

Кое чоколадо, кое вино, кој парфем и која песна... онака.... :)

afrodizijak za mene e dobro zgotbvna vecera so extra vino, top muzice (balada) ... i ponatamu da nezboram ;)

две широкогруди женски особи со сомнителен карактер, не постари од 32, а кои хомосексуално општат на мојот хоризонт

afrodizijak hah mene afrodizijak mi e posle ubava vechera naizmenichno hranenje so jagodki lele

Абе да ви кажам кој е најјак афродизијак?

Љубовта!:wub:

Силната љубов.

Иако пошо знам дека тешко се наоѓа, и ја нема скоро у ниедна продавница, свежа и морска храна е следен избор!

ragazza напиша:
They say the way to a mans hearts is by his belly ....

:pos: he hehe he me iznasmea ... i da znaes deka si yu pravo ... ne funkcioniram ako ne seum najaden ... zato aprov na vecera a posle .... :pos:

Zbratko напиша:
:pos: he hehe he me iznasmea ... i da znaes deka si yu pravo ... ne funkcioniram ako ne seum najaden ... zato aprov na vecera a posle .... :pos:
Normaalno :)) Banalni raboti kako ljubof ne se spoedvat so prazen stomak :)))

Zbratko напиша:

Мажи ... јас па никогаш не мислам на јадење кога сум со саканиот ... т.е. поважно ми е све што можам да си правам со него, пред јадењето мх, мх, мх:je:

divine напиша:
Мажи ... јас па никогаш не мислам на јадење кога сум со саканиот ... т.е. поважно ми е све што можам да си правам со него, пред јадењето мх, мх, мх:je:

Divne zatoa postojat razlicni tipovi na luge ... ja vaka slabicok kako sto sum sakal nejkel hranata mi e na prvo mesto za da funkcioniram ,,, a ne naci deka dodeka jadam nemozam da pravam sve i svasta so taa osoba neli?
Mora covek da bide kreativen za da gi uklopi potrebata, zelbata i ... vo edno :baeh: :je: :je:

Чаша кавадарка со 20% кокта у неа,

И така едно 20 пати е за мене афродизијак.

Замене најголем афродизијак преставува љубовта и мирисот на телото...А второстепени се винцето и чоколадото

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom