Адвертајзингот во Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата city
  • Време на започнување Време на започнување
INAQVA-voda koga se tresat dvajcata ko nenormalni....svasta..
i LEPTEN se razbira

simonce* напиша:
i LEPTEN se razbira

Леле да тие две и онаа за гонг што е у тоа пералната баш пред некој ден ја гледав..

katastrofa se nasive reklami.....u stranstvo bre koga ke napravat napravena e..

edna reklama ja imase porano bese za ik banka i bese so jabolka da izbiras i demek najdobroto jabolko e ik banka. bruki nevideni.
i sekako sega se podrazbira lepten e bez konkurencija.

Јебеш ти реклами..тие ниско буџетни..ке се вадат некако на тоа..
ама дечки рекламата за
РАМА маргарин...а?
кога таткото..прави...салта 3-4 по ред..и тоа назачки..и и отвара врата на бабата..и после сите заедно нездрави како гуски...изведуваат танцот на ..раама маргари рама маргарин..:)

РАМА маргарин е најлоша реклама евр. Ме нервираше константно. Од денот кога почнаа да ја емитуваат до денот кога изнервирано го сквернавев штандот со рама маргарин во тинексот. ... УГангосг4њ0ѕ8н43ѕ.....

За лептен и незнам за што беше точно една кај што и ги крадат фармерките на една девојка,и во позадина е некоја песна Како је добро да те имам ..за сок некој е од приватниве.Бљак.!

Ууу, Лептен и Рама маргарин се срање реклами.
simonce* напиша:

Е затоа немам купено Inaqua. Дебилна е рекламата.

Има и други кога ќе ми текне ќе напишам.

Едно прашање... рекламата за Кока Кола (таа со телефонот) е македонска или не?

Ја барав на нет, Јутуб и слично... ја нема!

да почнам од Инаква потоа Рама, Гонг оние на МТМ 90% за ништо не вредат како Дасто, Ролетар Војо, Вуба комерц. Најголем дел од рекламите кои се жива утка затоа што луѓето не сакаат да одвојат поголем дел од буџетот за маркетинг и автоматски од тоа произлегуваат лоши реклами затоа што со 2/3000 евра не се прави добра реклама.
За едни од најдобрите реклами ги сметам рекламите на К-15 иако имаат некои утки како Крали Марко и сл. Т-mobile имаат солидни реклами(незнам дали се наши) доста се за сега.

Околу 80% се лоши-збориме за реклами кој што рекламират македонски производи така!?
Добри реклами има за време на политички кампањи.
:pos2:

Мене сите реклами од T-mobile ми се исте како јајце на јајце и ме нервираат. Како новата реклама за Ford Mondeo, море дебилна реклама.

Инаку Рама беше супер реклама, иако неќам Рама маргарин, дури еднаш купив.

Дефинитивно најлоши се рекламите од Лептен.
Дебилни се и оние за Гонг со Адријан Гаџа и Маја Панчева.
Следат новата за Чоко Стоби Флипс, скоро сите за минерални води, Битолско, Кембах...

nemaat neso posebno kreativni reklami kaj nas..jedino na mobimak..pardon na t mobile mi se svigaat reklamite...inace preku tase mi e od reklami so maja panceva prasak kako reklamira ili sportistive mizerni sokovi kako reklamiraat...:tapp: a da..i k 15 da ne gi zaboravam..samo edno golemo BRAVO za deckite..top reklami :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom